Sex. 5 sfaturi practice ca să nu mai fii timidă în pat



3. Vorbeşte cu el despre jucăriile erotice!


Cu siguranţă îţi va părea extrem de ciudată la început ideea de a aduce o jucărie sexuală în timpul partidei voastre de amor. Cu atât mai mult, nu te vei simţi deloc confortabilă să o foloseşti pentru a te masturba în faţa lui dacă eşti o persoană timidă. Astfel că după ce aţi discutat despre posibilitatea de a încerca lucruri noi şi aţi ales o jucărie, este de preferat să vă jucaţi cu ea împreună, pentru a alunga stânjeneala care apare la primele folosiri.

O jucărie erotică, precum un inel vibrator pentru penis sau un vibrator pentru stimularea clitorisului pot să vă relaxeze şi să facă mult mai incintantă partida de amor. Iar atunci când eşti extrem de excitată nu vei apuca nici să te gândeşti la diversele piedici pe care ţi le pui din cauza timidităţii. Vei constata singură beneficiile, trebuie doar să fii deschisă!


4. Iubitul tău te iubeşte aşa cum eşti în timpul partidei de amor!


Este inutil să te gândeşti la celulita sau vergeturi sau kilograme în plus atunci când eşti în pat cu iubitul tău. Majoritatea studiilor realizate au arătat faptul că bărbaţii nu sunt deloc atenţi la aceste aspecte şi că femeile îşi pun singure piedici în calea spre orgasmul lor. Dacă te ajută pentru început, foloseşte-te de o atmosferă romantică şi faceţi dragoste la lumina lumânărilor ca să scapi de acest stres şi să te poţi bucura de experienţa trăită împreună.


5. Faceţi dragoste lângă o oglindă!


Acesta este un sfat îndrăzneţ şi trebuie să-ţi aduni puţin curajul pentru a-l pune în aplicare dacă eşti mai timidă din fire. Dar, făcând acest lucru vei putea să priveşti în oglindă trupurile voastre şi să găseşti că acest lucru este unul foarte excitant, determinându-te să ai mai multă poftă de sex!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod