Sex. 5 sfaturi practice ca să nu mai fii timidă în pat

Nu vei avea niciodată o partidă incendiară de amor dacă nu preiei şi tu iniţiativa din când în când, învăţând să ai mai multă încredere în sex-appeal-ul tău!
Îţi doreşti să explorezi multe lucruri cu iubitul tău, însă consideri că eşti cam pudică şi timidă atunci când vine vorba despre sex? Ceea ce trebuie să reţii este faptul că pentru a avea parte de o partidă de amor de calitate trebuie să fii puţin mai îndrăzneaţă şi să încerci să înlături pas cu pas barierele pe care ţi le-ai pus singură în minte.

Iată câteva sfaturi ca să-ţi învingi timiditatea în pat:



1. Învaţă singură care-ţi sunt punctele vulnerabile!


Zona intimă nu trebuie să fie privită de către nicio femeie ca un subiect tabu. Cu cât vei ajunge să-ţi cunoşti mai bine zonele care-ţi dau plăcere maximă cu atât vei avea mai multă încredere în tine, deoarece vei ştii exact cum să-ţi ghidezi iubitul pentru a-ţi da fiorii pe care-i simţi când te masturbezi.

Prin urmare, un prim pas pentru a scăpa de timiditate este acela de a explora singură zona intimă. Petrece timp cu tine, foloseşte un lubrifiant şi un vibrator pentru stimulare clitoridiană sau doar cu ajutorul degetelor pentru a te mângâia şi a descoperi ceea ce îţi place cel mai mult.


2. Nu te gândi prea mult, ci acţionează şi iniţiază tu partida de amor!


Cu cât vei face mai multe scenarii despre cum să-ţi abordezi diseară iubitul cu atât mai mult vei fi mai stresată şi incapabilă de a duce la îndeplinire planul. Prin urmare, este de preferat să îl abordezi simplu la început până când îţi faci curaj şi să-l săruţi pasional, lăsând lucrurile să decurgă de la sine. Însă, este important să reţii că pentru a-ţi învinge timiditatea în pat trebuie să te relaxezi şi să nu-ţi faci tot felul de gînduri referitoare la modul în care te vede iubitul tău. Sărută-l şi nu te mai gândi la nimic, ci lasă-te dusă de val!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod