Sex: 5 sfaturi ca să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală în 2013

Relaţiile de dragoste sunt definite de cei mai mulţi adulţi cuplaţi ca fiind "destul de bune", "destul de fericite" sau "destul de satisfăcătoare". Rareori auzi în jur îndrăgostiţi care să-şi evalueze, cu sinceritate, viaţa de cuplu la superlativ, iar acest lucru se întâmplă pentru că, de cele mai multe ori, ne mulţumim cu ceva "bun", în loc să accedem către "extraordinar".
Relaţiile de dragoste sunt definite de cei mai mulţi adulţi cuplaţi ca fiind "destul de bune", "destul de fericite" sau "destul de satisfăcătoare". Rareori auzi în jur îndrăgostiţi care să-şi evalueze, cu sinceritate, viaţa de cuplu la superlativ, iar acest lucru se întâmplă pentru că, de cele mai multe ori, ne mulţumim cu ceva "bun", în loc să accedem către "extraordinar". În 2013, îndrăzneşte să iubeşti la maximă intensitate, adică să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală prin câteva schimbări minore, cu efect exploziv.

Uită de vechile rezoluţii plictisitoare de an nou şi concentrează-te pe un scop care să-ţi facă şi plăcere atingându-l. Cei câţiva paşi prin care îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală în mod considerabil sunt aceiaşi care te ajută să fii în formă, să ai o stare de spirit de milioane şi să simti cu adevărat că iubeşti.

1. Fă-ţi exerciţiile zilnice

Iată un nou obicei pe care să i-l adopti în 2013: nicio zi fară exerciţiile tale zilnice de tonifiere ... a muşchilor vaginului. Partidele de amor vor fi presărate cu senzaţii mai puternice pentru tine şi iubitul tău, orgasmele tale vor atinge o intensitate superioară, iar şansele să ai mai des un mega-orgasm al punctului G vor fi maxime.

Tot ce trebuie să faci este să îţi contracţi muşchii vaginali (ca atunci când te abţii să nu urinezi), să ii menţii astfel câteva secunde, apoi să îi relaxezi şi să repeţi exerciţiul de minimum 20 de ori. În magazinele pentru adulţi găseşti multe jucării speciale pentru exerciţii Kegel, precum Banana Magică.

2. Investeşte în răsfăţul tău intim

Gata cu economiile în privinţa confortului şi frumuseţii tale! Alege alte arii în care să limitezi cheltuielile şi investeşte în răsfăţul tău intim: uleiul de masaj, lumânările parfumate, un decor luxuriant pentru dormitor sau corpurile de iluminat romantice sunt aliaţii tăi în creşterea libidoului şi a plăcerii de a face dragoste. Cumpără-ţi mai multe piese de lenjerie intimă sexy, chiar dacă eşti singura care le vede. Te vei simţi mai atrăgătoare şi mai deschisă către senzualitate.

3. Iubeşte-te mai des

Lasă inhibiţiile deoparte şi iubeşte-te pe tine însăţi mai des, la modul figurat şi la cel propriu. Masturbarea îţi aduce plăcere, te ajută să te autocunoşti din punct de vedere sexual, te scapă de tensiunile acumulate, îţi uşurează crampele menstruale şi declanşează secreţiile hormonilor care îţi întreţin libidoul şi pofta de amor. Propune-ţi să te autoexplorezi mai des anul acesta!

4. Depăşeşte limitele impuse de el

Ai fi surprinsă să afli cât de multe femei se conformează limitelor mai mult sau mai puţin justificate impuse de partenerii lor în pat. Este în regulă să ceri lucruri noi, chiar dacă el crede acum că anumite practici sunt inacceptabile. În loc să îi dai dreptate şi să înghiţi în sec, arată-te mai deschisă experienţelor noi şi condu-l, pas cu pas, către zona în care nu îndrăzneşte să calce. Odată ce va simţi că tu renunţi la ochelarii de cal, se va relaxa şi va fi el însuşi surprins de cât de bine se simte.

5. Pune preţ pe calitate, nu pe cantitate

O viaţă sexuală de cinci stele nu înseamnă un maraton de partide zilnice sau săptămânale. Propune-ţi să pui preţ pe calitatea momentelor intime şi să uiti de numărul lor într-o perioadă dată. Nu te mai compara cu ceilalţi şi fă dragoste pentru că îţi doreşti acest lucru, nu din obligaţie sau pentru onorarea unui program minim de partide. Dacă o faci o dată pe săptămână, atunci asigură-te că ies focuri de artificii între voi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod