Sex. 5 sfaturi ca să te simţi în largul tău în timpul partidei de amor

Notează pe o foaie toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci cu iubitul tău, iar apoi citeşte despre fiecare şi aplică ceea ce ai învăţat
Dacă ai mai multă încredere în tine şi încerci să te cunoşti mai bine vei constata că partidele de amor încep să fie mai plăcute şi începi să te bucuri din ce în ce mai mult de ele.

Nu înseamnă că trebuie să controlezi totul şi să fii dominantă în dormitor, ci să te simţi în largul tău şi să nu te gândeşti la nimic, lăsând plăcerea să te cuprindă.

Ca să faci acest lucru ţine cont de câteva sfaturi care te pot ajuta să câştigi mai multă încredere şi să-ţi surprinzi iubitul:

1. Chiar dacă nu ai dat importanţă lenjeriei, se pare că atunci când alegi una provocatoare şi în care te simţi bine, acest lucru are un impact considerabil asupra modului în care te simţi în dormitor alături de iubitul tău.

Alege o combinaţie care te avantajează şi îmbrac-o la următoarea seară romantică.


2. Dacă nu ştii ce anume îţi place şi ce atingeri te fac să gemi de plăcere, nici partenerul tău nu are cum să ghicească acest lucru! Prin urmare, este important să petreci puţin timp cu tine şi să foloseşti un vibrator pentru a descoperi ce anume îţi place cel mai mult, urmând ca în timpul partidei de amor să-ţi ghidezi iubitul delicat, astfel încât el să înţeleagă ce are de făcut.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 29 Mar 2016, 13:53
    DACA

    DACA AM AJUNS SA SCRIEM PE HIRTIE CUM SA NE F....., PUTEM SA NE DAM UN GLONT IN CAP LEJER. O DOVADA IN PLUS CA SINTETI CU CAPU' DIN MOMENT CE PUBLICATI FEL DE FEL DE ABERATII.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod