Sex. 5 schimbări în viaţa ta care îţi vor aduce mai multe orgasme în 2016

Plănuieşti să-ţi faci un abonament la sala de fitness? Te va ajuta să fii mai sănătoasă, să arăţi mai bine, dar şi să ai parte de mai multă plăcere în dormitor

Fă sport

La fiecare început de an îţi promiţi că vei face mai mult sport? Dacă nu reuşeşti să-ţi menţii planul, iată un alt motiv ca să te ţii de treabă: sportul te ajută să ai mai multe orgasme. Activitatea fizică regulată îţi stimulează circulaţia sanguină şi îţi oferă astfel un apetit sexual mai mare, dar şi mai multă plăcere la fiecare partidă de amor prin faptul că sângele va ajunge mult mai repede şi în cantităţi mai mari în zonele erogene. Pe de altă parte, rezultatele exerciţiilor fizice te vor face să te simţi mai sexy şi să fii mai dezinvoltă în pat, un alt beneficiu deloc de neglijat.

Citeşte cărţi erotice

Dacă pentru bărbaţi cea mai puternică stimulare sexuală este vizuală, în cazul femeilor imaginaţia este cea care dă roade. Un exemplu de necontestat în acest sens este succesul pe care l-a avut cartea "Fifty Shades of Grey". Literatura erotică este excelentă pentru un strop de inspiraţie în dormitor, dar îţi sporeşte şi cheful de amor.

Concentrează-te asupra preludiului

Pentru a avea orgasm, durata preludiului este esenţială în cazul femeilor. Dacă iubitul tău este gata de sex oricând, oriunde, trebuie să recunoşti că nu acelaşi lucru îl simţi şi tu. Potrivit unor studii recente, dacă partenerul dedică preludiului mai mult de 20 de minute, atunci 9 din 10 femei se declară satisfăcute de partida de amor. Prin urmare, spune-i iubitului tău că îţi doreşti ca preludiul să dureze mai mult sau propune-i jocuri erotice care amână penetrarea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod