Sex. 5 produse care aprind dorinţa. Vizitează un magazin specializat!

Lumânările pentru masaj erotic, inelul vibrator sau cremele stimulatoare sunt câteva dintre opţiunile pe care trebuie să le încerci pentru intensificarea plăcerii.


Sexshop-urile oferă o gamă variată de produse pe care dacă nu le-ai încercat încă poţi să începi cu unele simple pentru a constata pe propria piele efectele senzaţionale pe care ţi le oferă. Cu ajutorul câtorva lucruri simple, dar care îţi erau necunoscute, poţi să-ţi îmbunătăţeşti semnificativ viaţa sexuală. Iată câteva produse care ar putea să te intereseze:
1 din 6

1. Lumânare parfumată pentru masaj

Poate că nu ai încercat până acum acest ingredient, însă trebuie să ştii că este diferit de o lumânare obişnuită. După ce este aprinsă, ceara începe să se topească, formând un ulei călduţ potrivit pentru un masaj de relaxare şi erotic.

Le găseşti în diferite arome, astfel că poţi alege în funcţie de gusturile tale şi ale iubitului. Lumânările de masaj vor arde până la 50 de ore şi au fost îmbunătăţite cu ingrediente cosmetice de calitate superioară cum ar fi uleiul de jojoba sau untul de shea, astfel că pielea este răsfăţată şi intens hidratată.

O poţi cumpăra de AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod