Sex. 5 obiceiuri zilnice care te împiedică să ai o viaţă amoroasă excepţională



Îţi neglijezi forma fizică

Ai observat ca atunci când te îmbraci cu o rochie care îţi place sau te machiezi într-un mod special, te simţi foarte bine în pielea ta, eşti încrezătoare şi îndrăzneaţă? Acelaşi efect îl obţii şi dacă eşti mulţumită de corpul tău şi de forma ta fizică. Sportul te ajută să dobândeşti flexibilitate, îţi defineşte musculatura, te scapă de probleme precum "colăcei" şi celulită, care ţi-ar putea provoca reţineri în pat. Pe de altă parte, activitatea fizică îţi "antrenează" inima să pompeze mult mai eficient sângele în corp, iar creşterea fluxului sanguin are o legătură strânsă cu capacitatea de a te excita mult mai repede şi a avea orgasme mult mai intense. Chiar şi zece minute de exerciţii fizice pe zi pot face minuni pentru viaţa ta sexuală!

Bei prea mult

Consumul excesiv de alcool provoacă inorgasmie, ceea ce se traduce prin incapacitatea de a avea orgasm. De asemenea, alcoolul în exces are efecte pe termen lung asupra vieţii tale sexuale. În schimb, consumul moderat, care se reduce la un pahar cu vin pe seară, poate stimula apetitul sexual în cazul femeilor. Studiile au arătat că femeile sunt mai relaxate, dezinhibate şi se excită mai uşor dacă au o concentraţie maximă de 0.1 alcool în sânge.

Fumezi

Dacă aveai nevoie de încă un motiv pentru a te lăsa de fumat, l-ai găsit. Fumatul afectează circulaţia sanguină şi oxigenarea ţesuturilor, sângele transportând în cazul fumătorilor mult mai puţin oxigen decât în cazul nefumătorilor. Iar incapacitatea de a te excita şi orgasmele nu tocmai intense au o strânsă legătură cu fluxul redus de sânge oxigenat care ajunge în zonele erogene.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod