Sex. 5 obiceiuri zilnice care te împiedică să ai o viaţă amoroasă excepţională

Există cauze suprinzătoare pentru libido scăzut, orgasme rare şi în general lipsa satisfacţiei în dormitor. Descoperă ce poate sta în calea plăcerii maxime

Nu dormi suficient

Pe lângă starea generală proastă, scăderea capacităţii de concentrare şi a randamentului la locul de muncă, lipsa somnului are un efect serios şi asupra vieţii tale sexuale. Oboseala cronică îţi determină organismul să-şi păstreze puţina energie rămasă pentru activităţi esenţiale, reducând serios libidoul. De aceea este foarte important să dormi aproximativ opt ore în fiecare noapte. Renunţă la cafea şi băuturi pe bază de cofeină după ora 17, pentru că îţi pot întârzia ciclul de somn cu până la 40 de minute, potrivit unui studiu recent. De asemenea, evită să-ţi pui televizor în dormitor, un alt element care îţi afectează somnul.

Ai un dormitor dezordonat

Apetitul sexual nu apare apăsând pe un buton. Femeile, în special, au nevoie de un cadru intim şi plăcut pentru a se simţi în largul lor şi pentru a se lăsa duse pe valurile plăcerii. Iar toate acestea nu sunt compatibile cu un dormitor dezordonat, cu lucruri aruncate haotic prin cameră şi aşternuturi nu tocmai sexy. Dacă ai pretenţii ca viaţa ta sexuală să fie reuşită, trebuie să creezi cadrul adecvat pentru asta. Iar asta înseamnă să nu îţi iei laptopul în pat şi în special să nu lucrezi în dormitor, să nu laşi jucării sau haine de-ale copiilor în dormitorul vostru, să nu ai imagini şi fotografii cu părinţii sau alţi membri ai familiei, să păstrezi camera curată, aerisită şi parfumată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod