Sex. 5 obiceiuri sănătoase care te duc la orgasm de fiecare dată

Deşi pare de domeniul fantasticului, există femei care ating climaxul la fiecare partidă de amor. Şi "vinovaţii" pentru acest record nu sunt bărbaţii care se află alături de ele, ci regulile pe care le urmează cu stricteţe. Iată câteva obiceiuri care îţi vor asigura orgasmul de fiecare dată.
1 din 6

Fă un obicei din a te masturba

Femeile care se masturbează frecvent îşi cunosc bine trupul şi zonele erogene. Astfel ştiu exact ce le provoacă plăcere şi cum să o obţină. Descoperă singură care sunt atingerile, mişcările şi poziţiile care te aduc la orgasm şi apoi ghidează-ţi partenerul spre punctele erogene pentru a-ţi aduce plăcere.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, sfaturi orgasm
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • danbalan pe 21 Feb 2015, 01:17
    femei ?

    femeiile vor bani si bautura bani nu le dam bautura isi cumpara idee filozofica

    3
    4

  • jaffu pe 20 Feb 2015, 19:47
    Pupa-ma

    @Achim:pupa-ma pe manerul burtii si sigur o sa juisezi!!!!

    4
    5

  • Achim pe 20 Feb 2015, 19:22
    Amin.

    Eu ajung la orgasm pupand moaste. Satanelor, va paste iadul!

    4
    10

  • maya pe 20 Feb 2015, 16:53
    @Adrian

    orgasm la fiecare partida e de domeniul fantasticului, daca ai o viata sexuala f regulata si nu faci sex o data pe luna. Femeia are nevoie sa se deconecteze total, si daca sexul se intampla des, impreuna cu grijile de peste zi, oboseala e cam imposibil. Tu esti doar unul dintre barbatii pacaliti bine, care crede ca ea are orgasm d fiecare data

    10
    3

  • summer pe 20 Feb 2015, 13:48
    huh!

    toate au un nume pentru ca au un rost! eu incerc sa respect intelesul fiecaruia asa cum este creat; numai asa voi sti ca ating adevarul, si nu o iluzie..........

    1
    1

  • Adrian pe 20 Feb 2015, 13:09
    wow

    draga autoare, incep prin a te aduce cu picioarele pe pamant, NU e de domeniul fantasticului ca o femeie sa aiba mereu orgasm la contact cu un barbat, sotia mea are LA FIECARE PARTIDA orgasm, destul de luuung si puternic, o ajut si eu si se ajuta si ea si niciodata nu am vazut-o sa se dea peste cap pentru a-l obtine, cred ca tu nu scrii din experientele tale personale si cred ca ar trebui sa nu generalizezi.

    4
    6

  • danutz pe 20 Feb 2015, 13:07
    Orgasm

    in cazul femeilor care au facut un obicei din masturbare nu mai este necesar barbatul decat ca si gluga de coceni in casa.

    4
    4

  • Mihai pe 20 Feb 2015, 12:28
    Pentru cli-limaxule

    Revin cu o precizare, desi GabyO a fost dragutz(a) si a postat o definitie pentru cei care nu au acces la google. Termenul climax care indica un punct culminant se foloseste in diferite expresii. Cu orgasnul este sinonim de tipul xerox-copiator, dar normele limbii romane l-au preluat si daca vei cauta intr-un dictionar (este o carte in care un destept explica sensul cuvintelor unora mai putin destepti ca el) al limbii romane de dupa anul 2000, il vei gasi ca sinonim medical pentru orgasm. Dar... greu cu cei orbiti de frustrari si care "nu stie" decat sa vorbeasca urat si sa arunce cu noroi !!!

    7
    4

  • SexShop pe 20 Feb 2015, 12:25
    ?

    Cea mai tare infiormatie ...chiar ca ai ce invata de la stirea asta! Trebuie sa dai clic si beneficiarul are de castgat! Asta e o adevarata manipulare! :)

    6
    2

  • Mihai pe 20 Feb 2015, 12:13
    Pentru cli-limaxule

    Draga cli-limaxule. Esti intr-o confuzie totala. De fapt, la ce nume ai... este explicabil. Daca stii sa cauti pe google (este un motor de cautare, daca nu stii) ai sa gasesti tot ce cauti si nu mai faci confuzii de doi lei si nu te mai iei gratuit de oameni, frustratule! Deci, orgasm este sinonim (stii ce-i asta?) cu climax si menopauza este sinonim cu climacteriu, climacterium, amenoree. Asa ca... no coment pentru postarile tale !!! N.B. Nu e frumos sa pui propriile fantezii si experiente in spatele altora ! Asumati-le !!!

    7
    1

  • GabyO pe 20 Feb 2015, 12:02
    climax

    CLÍMAX s. n. 1. figură de stil în care desfășurarea ideilor, a acțiunii se face treptat, în gradație ascendentă. 2. punct culminant al unei acțiuni, al unui conflict. 3. stadiu final de evoluție a unui ecosistem. (< fr. climax)

    4
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod