Sex. 5 lucruri pe care să nu le faci niciodată înaintea unei partide de amor

Unele gesturi ţi s-ar putea părea banale, dar au potenţialul de a-ţi distruge complet seara. Pot sta în calea atingerii orgasmului, iar unele dintre ele îţi pun sănătatea în pericol

Prea mult alcool

Un pahar cu vin vă poate relaxa pe amândoi şi vă ajută să scăpaţi de inhibiţii în pat. Dar prea mult alcool are un efect total negativ asupra plăcerii pentru că îţi amorţeşte simţurile şi te împiedică să obţii orgasmul. Un studiu realizat de Universitatea din Missouri a demonstrat că 11% dintre persoanele care au consumat alcool au avut probleme în atingerea orgasmului. 

Medicamente pentru alergii

Numite şi antihistaminice, aceste pastile sunt concepute pentru a trata alergiile uşoare, care provoacă secreţii nazale şi senzaţia de nas înfundat. Dar acestea acţionează la nivelul întregului corp, ceea ce are ca efect şi uscăciunea vaginală, împiedicând secreţia la nivelul vaginului care oferă lubrifiere naturală în timpul partidelor de amor, a dezvăluit pentru womenshealthmag.com medicul ginecolog Nicole E. Williams. Prin urmare, dacă nu este absolut necesar să iei medicamentele înainte de partida de amor, amână tratamentul pentru mai târziu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod