Sex. 5 greşeli în pat pe care iubitul tău le consideră minore, dar pot destrăma relaţia

3. Nu este deloc romantic după sex, ba mai mult adoarme rapid


Nu poţi să ai pretenţia ca iubitul tău să ştie ce vrei fără să-i spui. Este o greşeală care apare adesea în relaţii, în special în cele vechi. Pentru ca viaţa în doi să fie cât mai frumoasă şi liniştită, comunicarea este esenţială, chiar dacă aveţi impresia că vă cunoaşteţi atât de bine încât nici nu mai e nevoie să spuneţi unele lucruri. De aici pot apărea nemulţumiri, frustrări şi dificultăţi care în timp vă afectează serios viaţa de cuplu. Spune-i că ai nevoie de îmbrăţişări şi sărutări tandre după ce aţi terminat partida de amor!

4. Nu ţine cont de faptul că femeile iubesc stimularea clitoridiană


Trebuie să-i spui ceea ce-ţi place, iar stimularea clitorisului este un obicei peste care pur şi simplu nu poate să sară. Este cel mai bun preludiu, starea ta de excitaţie va fi una foarte ridicată, iar actul sexual va fi unul exploziv. Dacă nu ştie cum să stimuleze delicat această zonă extrem de sensibilă poţi să-i ghidezi mişcările sau să discutaţi înainte despre acest subiect. Poate el nu ştie cât de plăcut este acest lucru pentru tine!

5. Nu te lasă să preiei controlul


Pentru o relaţie echilibrată, trebuie să fiţi amândoi activi, iar dacă tu îţi doreşti acest lucru este important să discuţi cu partenerul tău. Şi bărbaţii vor să se simtă doriţi şi au nevoie de atenţie. Aşa că surprinde-l şi preia controlul, iar dacă nu îţi permite, atunci lasă lucrurile să se desfăşoare de la sine şi propune-i o discuţie când sunteţi relaxaţi. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod