Sex. 5 exerciţii pentru orgasme intense. Bucură-te de partide fierbinţi!

Există mai mulţi factori importanţi pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare. Încrederea în sine, preludiul, poziţiile pe care le încerci sunt doar câţiva dintre aceştia. La ei se adaugă şi forma fizică, un aspect de care trebuie să ţii cont dacă vrei să te bucuri de orgasme explozive. Din acest motiv, exerciţiile fizice trebuie să facă parte din programul tău de zi cu zi. Iată câteva tipuri de exerciţii care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală.

Kegel
Sunt cele mai eficiente exerciţii pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale. În plus nu este nevoie să mergi la sala de fitness pentru a le efectua. Pot fi făcute oriunde şi oricând, chiar şi la birou, fără ca cineva din jurul tău să îşi dea seama, sau chiar în timpul actului sexual (dacă faci corect acest exerciţiu, partenerul tău va avea impresia că îi "strângi" penisul). Rezultatele acestor tipuri de exerciţii pot deveni vizibile într-o lună, poate chiar şi mai devreme, cu condiţia să fii perseverentă şi să ai răbdare. Efectele se observă asupra musculaturii planşeului pelvin care se întăreşte, astfel că în timpul sexului plăcerea pe care o simţi va fi mai mare, iar momentul orgasmului va fi mult mai intens. Se pot face cu uşurinţă prin simpla încordare a muşchilor pubcoccigieni, care controlează fluxul de urină.

Genuflexiunile
Acest tip de exerciţii îţi lucrează muşchii gambelor, ai coapselor şi îţi tonifică posteriorul. Astfel, vei căpăta mai multă forţă în membrele inferioare, fapt ce îţi va creşte flexibilitatea. Nu numai că astfel vei putea pune în practică poziţii sexuale mai dificile, dar  îţi vei tonifia şi trupul. Un alt beneficiu pe care ţi-l aduce acest exerciţiu este acela că îţi va creşte libidoul şi şansele de a te bucura de orgasme puternici prin intensificarea fluxului sangvin din zonele erogene.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod