Sex. 5 discuţii erotice pe care să le ai cu iubitul tău la începutul relaţiei

Deşi unele subiecte sunt foarte delicate, este în avantajul vostru să vorbiţi deschis despre fantezii, limite, dar şi experienţa sexuală a fiecăruia dintre voi

Este destul de dificil să vorbeşti cu lejeritate despre unele teme sexuale, mai ales la începutul unei relaţii. Dar atfel de discuţii sunt foarte utile pentru un cuplu solid, dar şi pentru ca viaţa voastră sexuală să devină de-a dreptul senzaţională! Este foarte important să abordaţi astfel de teme într-o notă relaxată, într-o seară romantică petrecută în doi. Ai grijă să nu transformi ceea ce ar trebui să fie un moment care să vă apropie şi mai mult într-un interogatoriu!

Fanteziile

Vrei ca viaţa voastră sexuală să fie una explozivă? Atunci cu siguranţă trebuie să ştii care sunt cele mai fierbinţi fantezii ale iubitului tău, iar el trebuie să le cunoască pe ale tale. Vorbiţi deschis despre dorinţele voastre ascunse, despre visele cu tentă sexuală şi jocurile erotice pe care aţi vrea să le încercaţi.


Limitele

Cu siguranţă sunt lucruri pe care nu ai vrea să le faci în materie de sex. Este absolut normal ca fiecare persoană să aibă propriile limite şi chestiuni pe care le consideră tabu în materie de sex, aşa cum fiecare are propriile fantezii şi preferinţe. Iar pentru ca viaţa voastră sexuală să fie una adaptată aşteptărilor pe care le aveţi, fiecare dintre voi trebuie să cunoască limitele clare ale celuilalt.

Experienţa

La începutul relaţiei, discuţiile despre experienţa sexuală a fiecăruia dintre voi sunt deosebit de importante. Asta nu înseamnă că trebuie să vă număraţi partenerii sexuali pe care i-aţi avut de-a lungul timpului, ci doar că este necesar să fiţi sinceri în ceea ce priveşte experienţa voastră sexuală. În acest fel veţi putea avea aşteptări realiste unul de la celălalt. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod