Sex. 4 trucuri ca să-i corectezi greşelile în pat, fără să-ţi distrugi relaţia

Dacă nu eşti tocmai mulţumită de unele gesturi pe care le face în timpul partidelor de amor, trebuie să găseşti metode delicate de a-l face să conştientizeze
Pentru ca viaţa ta amoroasă să fie plină de momente fierbinţi de plăcere, comunicarea cu iubitul tău este esenţială. Dar atunci când nu eşti tocmai mulţumită de unele gesturi pe care le face în timpul partidelor de amor, trebuie să găseşti metode delicate de a-l face să conştientizeze, pentru a nu-i răni orgoliul. Iată ce ai putea să încerci:

Spune-i ce îţi place

În loc să-i atragi atenţia în timpul partidelor de amor cu privire la ceea ce face greşit, este mult mai util să-i vorbeşti despre ceea ce îţi place sau ce îţi doreşti, atunci când nu faceţi dragoste. O discuţie relaxată, la un pahar cu vin, în timpul unei seri romantice, poate aluneca spre teme erotice, în care să-i enumeri câteva dintre gesturile care ţi se par absolut irezistibile în pat. Cu siguranţă va fi foarte interesat de subiect şi va reţine tot ceea ce i-ai spus. Pe lângă asta, toată discuţia vă va excita pe amândoi şi vă va aprinde imaginaţia, trasformându-se într-un preludiu în toată regula.

Coordonează-i mişcările

Un simplu gest poate face mai mult decât o mie de cuvinte. Atunci când nu eşti tocmai mulţumită de mişcările iubitului tău în timpul partidei de amor, cu gesturi subtile coordonează-i mâinile, corpul, astfel încât să obţii ceea ce îţi doreşti. În acest fel îl vei ghida fără să fie necesar să-i spui că nu îţi place ceea ce face şi mai ales nu rişti să-i răneşti orgoliul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod