Sex. 4 greşeli care îţi pot distruge viaţa. Ce să nu faci de dragul amorului

Chiar dacă eşti în căutarea plăcerii, este foarte important să ţii cont de unele reguli extrem de importante. Descoperă ce ar trebui să eviţi cu orice preţ

Sex neprotejat

Ai auzit de zeci, chiar sute de ori că este necesar să te protejezi atunci când faci sex cu un bărbat cu care nu ai o relaţie stabilă. Dar atunci când te curpind fiorii unei noi iubiri, rişti să uiţi complet de astfel de sfaturi şi tinzi să neglijezi riscurile la care te supui. Convingerea "nu mi se poate întâmpla tocmai mie" face multe victime. O singură partidă de sex neprotejat este suficientă ca viaţa ta să fie distrusă. Bolile cu transmitere sexuală, cea mai gravă dintre ele fiind virusul HIV, se transmit fix din cauza acestei gândiri. Prin urmare, oricât de îndrăgostită şi euforică ai fi, nu scoate din ecuaţie prezervativul, singura metodă de contracepţie care te apără de afecţiunile cu transmitere sexuală.

Filmările erotice

Deşi te simţi excelent alături de partenerul tău, fie că este de multă vreme lângă tine sau sunteţi la început de drum, filmările erotice sunt o "joacă" riscantă. Chiar dacă totul este făcut în glumă sau are scopul de a vă excita şi mai mult, aceste filmări au potenţialul de ajunge publice la un moment dat, voit sau accidental. Prin urmare, pentru a nu trăi cu teama că cele mai intime momente ale vieţii tale private ar putea fi accesibile oricui, evită astfel de fotografii sau filmări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod