Sex. 10 idei de preludiu pe care le poţi pune în practică la duş

Cabina de duş sau cada pot fi locurile ideală pentru a da startul unei nopţi pasionale în doi. Arome delicioase, abur, piele udă, intimitate, toate ingredientele necesare pentru îndeplinirea fanteziilor erotice. Dacă ai nevoie de câteva idei despre cum să folosiţi baia pentru a trezi dorinţe fierbinţi, îţi venim în ajutor.
 
Săpuniţi-vă bine
Să te laşi spălat de partener este un act foarte intim şi foarte excitant. Aşa că nu te grăbi să întinzi gelul de duş şi roagă-ţi iubitul să o facă pentru tine. Poţi fi sigură că va fi mai mult decât încântat să o facă. De asemenea, îi poţi întoarce favoarea şi să-i masezi trupul ud. Senzualul masaj va fi extrem de excitant pentru amândoi şi este preludiul perfect pentru sex pasional.

Locul ideal pentru sex oral
Trupul umed al iubitului te îndeamnă la sărutări pătimaşe? Atunci dă frâu liber dorinţei şi oferă-i clipe orgasmice. 

Încearcă jucării noi
Fă o vizită la sex shop şi cere-i vânzătorului să-ţi arate jucăriile care pot fi folosite în apă. Alege câteva şi fă-i o surpriză iubitului cu prima ocazie când împărţiţi duşul. De asemenea, te poţi folosi de ele pentru a-i oferi un show erotic pe care să nu-l uite niciodată.

Bucură-te de duş
Dacă nu ai jucării pe care să le folosiţi în apă, poţi profita de capul duşului, "jucăria sexuală" preferată de majoritatea femeilor pentru a se masturba. Jucaţi-vă cu presiunea apei sau masaţi-vă zonele intime folosind capul duşului.

Iubiţi-vă în faţa oglinzii
Reflexia trupurilor goale poate fi extrem de incitantă. Profitaţi de oglinzile din baie şi bucuraţi-vă de spectacol. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod