Semnificatia viselor erotice

Te-ai gandit vreodata ca 8% dintre visele tale au conotatie sexuala? Sexul este o tema prezenta atat in visele barbatilor, cat si in cele ale femeilor si, adesea, visele erotice...

Te-ai gandit vreodata ca 8% dintre visele tale au conotatie sexuala? Sexul este o tema prezenta atat in visele barbatilor, cat si in cele ale femeilor si, adesea, visele erotice semnifica mai mult decat faptul ca ti-e dor de o partida de dragoste. Acest gen de vise iti pot dezvalui lucruri interesante despre cariera, personalitatea si relatiile tale cu cei din jur. Afla semnificatiile celor mai frecvente vise erotice pe care le avem. Publicatia divine.ca le-a trecut in revista.

Ce visezi: Ca faci dragoste cu fostul iubit
Ce inseamna: Daca iti visezi fostul partener nu doar o data, nu inseamna ca nu il iubesti pe actualul si nici ca ai fi indragostita de cel din trecut.

Fostul iubit este simbolul unui timp fericit, cand erai tanara si fara griji si ti se intampla sa il visezi dupa ce ai trecut printr-o perioada stresanta. Visul tau ar putea insemna mai degraba ca este bine sa te relaxezi, sa iti rezervi timp pentru tine si sa faci ce iti place.

Ce visezi: Ca faci dragoste cu un necunoscut

Ce inseamna: Acesta este un vis foarte des intalnit. Absenta identitatii necunoscutului din peisaj semnifica faptul ca nu poti identifica o anumita persoana pe care esti tentata sa o cunosti mai bine. Acest vis iti poate spune, in plus, ca ai anumite nevoi si dorinte pe care nu esti pregatita sa le confrunti sau sa le combati.


Ce visezi: Ca faci dragoste cu o celebritate
Ce inseamna: Daca Justin Timberlake, Razvan Fodor sau Stefan Banica este in bratele tale, inseamna ca simti nevoia sa fii populara, in centrul atentiei si nu iti accepti partenerul. Probabil esti in cautarea unui nou statut social, mai inalt decat cel pe care il ai in prezent. Sau poate l-ai gasit si nu stii cum sa-l atingi. De asemenea, este posibil sa iti doresti ca munca sau o alta sfera a vietii tale sa iti aduca felicitarile si recunoasterea celor din jur.

Ce visezi: Ca faci dragoste in public
Ce inseamna: A visa ca faci dragoste in public inseamna ca esti, in general, foarte sincera cu tine insati, dar ca ai probleme in relatiile cu cei din jur.
Persoana pe care o faci cunoscuta celorlalti nu este cea pe care o cunosti doar tu in intimitate. Nu-ti reprima emotiile si starile sufletesti si incearca sa fii tu insati si sa te afirmi in public exact asa cum esti, fara a promova doar o imagine.

Ce visezi: Ca faci dragoste cu o femeie
Ce inseamna: Daca visezi ca faci dragoste cu o femeie nu inseamna ca esti atrasa de aceasta. Specialistii spun mai degraba ca ai atins un anumit grad de acceptare si de respect fata de tine insati. Ar mai putea semnifica si faptul ca ai nevoie sa te ocupi mai mult de latura ta feminina, sa te ingrijesti, precum si ca esti adesea tentata sa iti ignori sau sa iti reprimi emotiile.

Ce visezi: Ca faci dragoste cu mai multi parteneri in acelasi timp
Ce inseamna: O experienta in trei poate insemna ca anumite dorinte ale tale sunt adesea reprimate si ca ti-ar placea mai curand sa le dai curs decat sa le inabusi.
Ai multa energie interioara si simti nevoia sa incerci ceva nou si excitant.

 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ADAM VLAD pe 29 Oct 2014, 22:01
    SEX

    AM VISAT CA AM FACUT DRAGOSTE SI CAND MAM TREZIT AM AVUT ORGASM CE INSEAMNA ASTA???

    1
    0

  • renata27 pe 30 Apr 2012, 01:39
    trist

    nu mai sant inpreuna cu un baita care im place da prea mult visez cu el si mult ma gandesc la el poate de aia visez sau daca io visez cu el sincer si iel ma viseaza sau daca iel gandeste mult la mine io visez? cu el sau daca io visez ca neam inpacat ce inseamna ajutati ms :*

    0
    0

  • alex pe 6 Iul 2011, 15:00
    ce credeti

    sunt cumva nebun ca am visat asta ? :))

    0
    0

  • alex pe 6 Iul 2011, 14:59
    nu mai vreau sa uit visul ala

    acele visuri leam avut in aceasi noapte pe amandoua

    0
    0

  • alex pe 6 Iul 2011, 14:57
    nu mai vreau sa uit visul ala

    am avut aseara un vis super fain se auze in tot visul melodiaSmiley - Dream Girl se facea ca merg sa ma intanlesc in oras cu o fata si neam dus acasa la ea era super frumoasa fata aia intr-o fustita rosie scurta si avea niste ochi albastri rau cu putin auriu in ei era super si era formata bine fata dupaia nu stiu cum am ajuns la ea in camera si am faut dragoste simteam sarutl ei simteam tot c faceam cu ea era frumoasa rau de tot

    1
    0

  • Naty pe 26 Mar 2009, 13:41
    ce prostie

    ce prostie de articol! da' partenerul tau nu intra in ecuatie?

    0
    0

  • elle pe 24 Ian 2009, 11:32
    ...

    dar daca nu e nici fostul si nici un necunoscut?daca e actualul prieten? nu am inteles..........

    1
    0

  • mona pe 10 Ian 2009, 16:49
    vis...

    de multe ori m am visat alaturi de fostul iubit .incerca sa ne impacam si eram f apropiati...am p cineva acum dar inca ma mai gandesc ,...la ce a fost

    0
    0

  • adita pe 13 Oct 2008, 11:08
    iubire

    si dk visezi k faci dragoste k colegii de serviciu,asta c mai inseamna?

    0
    0

  • adela pe 25 Aug 2008, 01:26
    ?

    si daca faci cu partenerul tau

    2
    0

  • caty pe 24 Iul 2008, 02:01
    VY$E

    Mie imi place sihologia si interpretarea viselor,si ceia ce visez peste noapte citesc a doaua zi ce inseamna,si majoriatea se si adeveresc.De ex am visat ca fac dragoste cu o femeie si tot ceia ce spune este adevarat.Si Stefaniadaca te-ai despartit de iubitul tau recent,si il visezi noaptea ,asta sar putea sa insemne,ca inca il mai doresti sau poate il si iubesti ,asta depinde de relatie,cher daca daca sunteti cei mai buni prieteni.Eu zic ca nu poti sa te transformi din iubita in prietena asa peste noapte,asta doar daca a fost o relatie superficiala.Dar dupa visele care le desri,nu a fost.Sper ca am fost de ajutor.STEFANA.

    0
    0

  • stefana pe 24 Iun 2008, 17:36
    lamuriti-ma

    m-am despartit recent de iubitul meu....si inanite dar si acum il visez ca facem dragoste si tot ce tine de universul amoros..preludii si partide de amor nemaipomenite...romantism si senzualitate cum numai in filme vezi...asta ce inseamna ?eu sunt singura acum si el la fel ...si suntem cei mai buni prieteni...ajutati-ma sa ma luminez si eu....

    0
    1

  • monica pe 31 Mai 2008, 21:05
    corect

    Am avut majoritatea acestor vise si este perfect adevarata interpretarea lor. Sexualitatea este intr-adevar foarte importanta si Freud avea mare dreptate (evident stiindu-se pe el). Tot ceea ce facem si vrem sa facem are o conotatie sexuala. Oare acesta sa fie motivul pentru care sexul este un subiect tabu? Osho spune ca sexul si moartea sunt subiecte tabu. Si sunt de acord cu el.

    0
    0

  • jeny pe 24 Mai 2008, 15:20
    intrebare

    Nu imi amintesc sa fi avut vreodata vise erotice.Asta ceinseamna?Im lipseste ceva?(sau din contra)

    0
    0

  • adytzza_21 pe 23 Mai 2008, 23:39
    prea superficial articolul

    ar mai fi fost situatii de comentat. de ex dc faci dragoste cu o pers cunoscuta, dar nu e nici fostul si nici actualul ?

    0
    0

  • neamtu pe 23 Mai 2008, 09:41
    dragoste

    buna!si dak visezi pur si simplu k dupa o dragoste cu o femee vrei sa faci si o faci si cu un barbat !!! ce semnifik in vis!!!

    0
    0

  • gelu pe 22 Mai 2008, 09:09
    e o fericire,,

    Dragostea facuta in vis.. e o placere,, facuta cu cine iti place?

    0
    0

  • Criss pe 21 Mai 2008, 20:43
    and if....

    daca cel cu care fac dragoste e o persoana cunoscuta dar altcineva decat actualul iubit???

    0
    0

  • alina pe 21 Mai 2008, 18:06
    ati uitat ceva ff important

    si daca visez f des ca fac dragoste cu partenerul meu actual? sau daca visez ca fac dragoste cu un copil? sau daca visez pur si simplu ca am un orgasm ff misto fara ca in vis sa existe nimeni altcineva?

    1
    0

  • LILUT2 pe 21 Mai 2008, 17:45
    si daca

    Si daca visezi ca faci dragoste cu un cunoscut care nu e "actualul"?Si e vorba de"dragoste"sau "sex"?

    0
    0

  • anik pe 21 Mai 2008, 17:42
    Vise...Vise...

    Sunt atatea vise pe aceasta tema.....incat nu ar incapea intr-o carte destul de voluminoasa.....in ceea ce priveste raspunsurile si mai si....asa ca noaptea cu visele si noi cu realtatilie vietii de zi cu zi....

    0
    0

  • alexa pe 21 Mai 2008, 15:06
    hmm.....

    mi se par cam prea generale explicatiile

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod