Secretul unei partide de sex cât mai lungi. Află ce trebuie să faci!

Ai avut parte de partide de sex în urma cărora doar iubitul tău avea orgasm şi tu nu ajungeai să fii satisfăcută total? Ei bine, eu am avut şi ştiu cum este să îţi doreşti să ajungi la

Ai avut parte de partide de sex în urma cărora doar iubitul tău avea orgasm şi tu nu ajungeai să fii satisfăcută total? Ei bine, eu am avut şi ştiu cum este să îţi doreşti să ajungi la orgasm dar să nu poţi, deoarece partida de amor s-a terminat.

Se pare însă că nu sunt singura femeie care am păţit acest lucru, iar cercetătorii britanici au realizat un studiu în urma căruia au descoperit ce trebuie să faci atât tu, cât şi iubitul tău, pentru a avea parte de o experienţă sexuală cât mai lungă şi cât mai plăcută.

Foloseşte prezervativul

Este bine ştiut faptul că prezervativul este considerat ca fiind cea mai sigură metodă de contracepţie. Însă, experţii sunt de părere că prezervativul prelungeşte durata unei partide de sex.

Vorbiţi în timp ce faceţi dragoste

Sexul fără cuvinte este monoton, iar din această cauză cercetătorii au afirmat că este indicat ca în timpul partidelor de dragoste să vorbeşti cu iubitul tău şi să-i spui ce-ţi place şi ce nu.

Stai deasupra

Dacă vrei să ajungi şi tu la orgasm, nu doar partenerul tău, este bine să stai deasupra. În acest fel tu controlezi ritmul şi mişcările, iar partida de sex poate fi mai lungă şi mai plăcută.

Nu mâncaţi alimente grase

Alimentele grase scad nivelul testosteronului, iar mâncarea acestora înainte de actul sexual nu este indicată. Încercaţi ca înainte de a face dragoste să nu mâncaţi nimic sau să mâncaţi alimente uşoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod