Sarutul de la A la Z

Cine nu isi aminteste de primul sarut? Nu ai cum sa il uiti, mai ales daca a venit din partea unei persoane speciale. Cu siguranta, si acum te trec fiorii numai cand te gandesti...
Cine nu isi aminteste de primul sarut? Nu ai cum sa il uiti, mai ales daca a venit din partea unei persoane speciale. Cu siguranta, si acum te trec fiorii numai cand te gandesti... Este sarutul primul pas spre o relatie serioasa? In cele mai multe cazuri, da.

Sarutul apare in momentul in care atractia dintre doua persoane atinge cote maxime. In acelasi timp, sarutul reprezinta factorul cheie in evolutia unei relatii. De-a lungul timpului, au fost definite mai multe categorii de sarut. Celebra Kama Sutra enumera patru feluri de sarut si anume: sarutul usor, sarutul moderat, sarutul apasat si sarutul contractat. Sarutul perfect este acela in care combini cele patru moduri enumerate mai sus.

Codul bunelor maniere arata ca nu este indicat sa te lasi sarutata de la prima intalnire, poate cel mult pe obraz. Dar cine mai tine cont de asta?! Iata cateva reguli clasice de care trebuie sa tii cont daca vrei sa devii o maestra a sarutului:

Respiratia proaspata: este una dintre cele mai importante conditii, daca vrei sa faci o impresie buna. Ai grija sa te speli pe dinti inainte sa pleci la intalnire. Nimic mai neplacut decat sa te saruti cu o persoana cu o respiratie urat mirositoare... In cazul in care servesti masa inainte de "momentul sarutului", nu uita de guma sau de bomboane mentolate, care te vor ajuta sa iti recapeti respiratia proaspata.

Buze moi: tuturor ne plac buzele mari si moi si nu putem sa ne dezlipim de ele cand le sarutam. Secretul consta in folosirea unui balsam de buze hidratant, dar nu in exces. Uita de luciu de buze! Stim ca barbatii nu vor sa auda de asa ceva, doar daca vrei neaparat sa ii lasi un semn discret pe camasa!

Buze senzuale: musca-ti usor buzele si umezeste-le inainte de sarut. Astfel, ele vor capata o culoare de rosu intens si vor fi mai senzuale.

Pozitia in momentul sarutului: stai cat mai aproape de partener, astfel incat sa il poti privi direct in ochi.

Inchide ochii: chiar inainte ca buzele voastre sa se intalneasca, inchide ochi. Senzatia este unica!

Tipuri de sarut:

Sarutul cu buzele deschise: acest tip de sarut presupune sa iti suprapui buzele peste cele ale partenerului. Nu incerca sa iti tii respiratia. Invata sa respiri pe nas. Prinde-i buza superioara sau inferioara intre buzele tale si sarut-o ca si cum ai gusta ceva delicios!

Sarutul cu buzele inchise: acest tip de sarut este practicat, de obicei, in momentul in care nu te simti deloc atrasa de persoana respectiva. Este si una dintre modalitatile prin care iti iei la revedere de la cineva cu care vrei sa ramai amica!

Sarutul frantuzesc: este, cu siguranta, cel mai popular tip de sarut. Acesta implica atingerea limbilor celor doi parteneri, ceea ce se traduce printr-o experienta senzationala...

Sarutul cuminte: este intalnit, de obicei, la primele intalniri. Fara prea mult zgomot si putin reticent.

Sarutul ciupit: un tip de sarut special, regasit la persoanele care au o relatie stabila. Tot ce trebuie sa faci este sa ii musti usor buzele partenerului. Ai grija sa nu il ranesti!

Sarutul surpriza: surprinde-ti partenerul cu un sarut in timp ce sta pe canapea si se uita la televizor sau in timp ce doarme. Daca se trezeste, intensifica sarutul!

Evident ca nu trebuie sa te limitezi doar la buze. Indrazneste si saruta-ti usor partenerul pe gat sau langa ureche. Este una dintre cele mai simple, dar si cele mai romantice metode de a seduce un barbat.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 9 Apr 2011, 02:40
    sarut

    si chestia cu sarutul langa ureche sau pe gat ,,,,sunt foarte excitante pentru cel care le primeste dar din experienta mea sunt ff placute (dau niste senzatii de atractie intense) si pt cel care le da :P

    5
    0

  • Adrian pe 9 Apr 2011, 02:38
    saruturi

    am vazut multi p-aiki care apreciaza sarutul frantuzesc ca fiind cv "cool" dar mie mi se pare cv obisnuit,,,adk nu zic ca nu da senzatii , dar cred ca sarutul ciupit e mai jucaus, mai amuzant,,,,exprima oarecum afectiune fata de cel frantuzesc care e ff pasional si ,,,nush printr-un sarut ciupit sau unul gen "furat" e ptin mai relaxant nu credeti? :)

    4
    0

  • Maria pe 12 Oct 2010, 21:14
    urechiusa

    cel mai mult imi place pe ureche:X este cel mai senzual

    0
    1

  • larisa pe 18 Iun 2010, 16:54
    sarut

    well...am fost si eu in faza de inceput,cand ''nu stiam sa sarut''...si totushi am trecut peste.E ceva foarte special,si nu trebuie nimic lecturat inainte.Totul se bazeaza pe instinct si pe atrctie,iar in cele din uram sarutul vine de la sine..

    1
    1

  • o fata.. pe 16 Feb 2010, 18:02
    un sarut aiurea..

    am avut multi parteneri.. relatii lungi (4-5 ani) dar si f scurte insa de curand am intalnit 2 tipi care plm ori nu stiau sa sarute desi la 20-27 ani nu cred ca se mai pune problema asta.. ori nu stiu eu stilul asta de sarut:)) insa nu-mi place deloc.. aiurea, tot timpul tineau limba incordata si dreapta asa=)) de nu puteai sa faci nimic..ma tot intreb mereu ce-i de facut in cazul asta? ori sa-i zic.. relaxeaza-ti bai asta limba ori.. invata sa saruti dq!

    4
    1

  • lilia pe 18 Nov 2009, 01:22
    sarutul

    sarutul ciupit intradevar e cool!!!

    2
    0

  • miocarrino pe 10 Aug 2009, 22:55
    primul sarut

    E cel mai mijto Primul sarut cu iubita:-* .secondo me ti darrei un bocchino =)) e mijto cand te lashi dus.................prea mijto!!!!!incercati!!!!!!!!!si o muie e mijto cand dai...........=))

    2
    1

  • eugen pe 11 Mai 2009, 11:31
    sarut

    sarutul frantuzesc e cel mai cool

    0
    0

  • doriana pe 10 Mai 2009, 00:41
    Sarutul

    cand se trece dincolo de buzele inchise nu mai e deloc placut.Este plin de....saliva si nu-mi place,am o retinere chiar daca iubesc persoana respectiva.

    1
    1

  • Lora` pe 22 Apr 2009, 23:50
    fluturasii`

    ahh` e sooper` ..:">` cine nu a inkerkat sa inkerke` e cel mai tare chestie!!! e dulce!!!

    0
    1

  • gege pe 30 Ian 2009, 18:17
    ...

    sarutul frantuzesc ;;)

    0
    0

  • daniela pe 24 Ian 2009, 15:49
    kisses

    n-am incercat niciodata french kissul dar imi imaginez ca-i ceva cool

    0
    1

  • daniela pe 24 Ian 2009, 11:01
    french kiss

    french kissul este ceva super incercati ciao

    0
    1

  • dana pe 3 Ian 2009, 21:13
    sarut dulce

    prima data nu stiu am crezud dc ma sarut cu cineva ce osa fac cum o sa fac dar nush sarutul este .........

    0
    0

  • Martinka pe 27 Dec 2008, 02:57
    ...

    mie imi place foarte mult sarutul furat..........:) dar si cel INTENS

    1
    1

  • sarut din iubire pe 10 Dec 2008, 01:32
    sarut dulce ....si amar

    mie sarutul mi se pare ca este o atractie a corpului.....de multe ori saruti fara sa vrei te indeamna caldura corpului de langa tine...adik persoana iubita.....iar cand saruti te trec niste fiori placuti,sentimentali.......deci sarutul este o parte din viata noastra .....:D

    1
    0

  • Dulcyk... pe 18 Nov 2008, 23:15
    kisses

    ce sa spun...toate tipuri le sarut sunt frumoase atunci cand saruti persoana iubita...inceark sa iti saruti partenerul p gat....p piept...pe ureche,muscand'o usor si ineark sa iti plimbilimba prin urechea partenerului....va produce o senzatie ffffff cool,o sa simti cum te trece unfior prin tot corpul care starneste dorinta in trup....(stiu din propria experienta) :P:P:P

    0
    0

  • Ema pe 18 Iul 2008, 12:55
    sarutul

    am intalnit foarte multe pers p forum kre cereau sfaturi despre sarut "ka nu jtie sa sarute" nu trebuie sa stii...asa cv nu gasesti intrun manual e pur si simplu o placere lasate dus de val si fa ce simti...cu siguranta nu va iesi cv nasol:D:D:D imi place cel mai muklt sarututl frantuzek eeee wowo:->

    0
    2

  • Pyssy pe 25 Iun 2008, 21:01
    sarutul

    cel mai tare cred ca e cel frantuzesc

    0
    0

  • tina pe 1 Mai 2008, 20:31
    sarutul

    cel mai tare sarut e cel franutzesc....incercatzi....ai o senzatie.....park plutesti ...oricum e super.... cool...:*:P:P:P:P:P:P:P:P:D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod