Sânii tăi: Cum să-i foloseşti eficient în timpul sexului

Cercetările arată că s-a studiat mai mult despre sănătatea sânilor decât despre modalităţile prin care femeile se pot simţi mai bine atunci când fac sex cu ajutorul propriilor sâni. Există câteva lucruri pe care le poţi face cu sânii tăi pentru a simţi mai multă plăcere în timpul actului sexual.
Sânii reprezintă unul din principalele motive pentru care ni se mai spune şi sexul frumos, nu-i aşa? Un decolteu bine conturat atrage priviri, iar bărbaţii nu se feresc să recunoască faptul că sunt înnebuniţi după orice pereche, indiferent de formă sau mărime.

În timpul sexului, tindem să-i folosim pentru a provoca plăcere iubitului, atât vizuală, cât şi tactilă, însă puţine sunt femeile care ştiu să se folosească de sâni pentru propria lor plăcere.

Cercetările arată că s-a studiat mai mult despre sănătatea sânilor decât despre modalităţile prin care femeile se pot simţi mai bine atunci când fac sex cu ajutorul propriilor sâni.

Există câteva lucruri pe care le poţi face cu sânii tăi pentru a simţi mai multă plăcere în timpul actului sexual:


1. Contactul dintre sâni şi pieptul partenerului

Apasă-ţi sânii pe pieptul partenerului, pentru a intensifica senzaţia de intimitate dintre voi. Poţi încerca această experienţă atât când eşti deasupra, cât şi în poziţia misionarului.

2. Mângâierea circulară

Încurajează-ţi partenerul să-ţi mângâie pieptul cu mişcări circulare, pornind de la stern. Mişcările trebuie făcute blând, fără atingerea sfârcurilor, pentru a intensifica plăcerea.

3. Senzaţiile noi

Mângâierile partenerului pot fi făcute cu ajutorul unor elemente exterioare, precum materialele fine. O atingere neaşteptată, ca cea a unei eşarfe, peste sâni, poate să fie incitantă.

4. Atenţia pentru sfârcuri

Zona sfârcurilor şi zona de deasupra acestora reprezintă două puncte foarte sensibile, care trebuie să fie stimulate. Senzaţiile de rece alternate cu cele de cald, săruturile şi muşcăturile uşoare pot să intensifice senzaţia de plăcere.

5. Duşul

Apa caldă cu săpun poate fi o modalitate de a-ţi răsfăţa sânii. Partenerul te poate spăla cu mişcări lente sau intense, stimulând această zonă a corpului tău.


6. Tehnică specială pentru orgasmul sânilor: sexologii susţin că orgasmul sânilor există şi te va străfulgera cu mii şi mii de fiori de plăcere. Senzaţia porneşte de la sfârcuri şi radiază în restul corpului. Cum îl obţii?

Tehnica sigură e să stai deasupra iubitului şi să-i atingi abdomenul, pectoralii şi buzele... cu sânii. Acest contact, plus sărutările lui pătimaşe sigur te vor propulsa direct în extaz. Iubitul tău îşi poate folosi mâinile pentru a te masa cu mişcări jucăuşe.

29% din femei au experimentat, astfel, orgasmul sânilor cel puţin o dată în viaţă!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Studio Play pe 1 Oct 2011, 19:50
    Angajari modele!!!

    http://www.studioplay.ro Studio Play este site-ul unde poti invata totul despre video chat! Iti oferim documentatia necesara care sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele despre video chat din Romania

    1
    1

  • onutta21 pe 20 Sep 2011, 11:20
    ***

    cred ca mai trebuia adaugat un punct , :) ce ne mai excita pe noi si pe ei in acelasi timp ? atunci cand ii atingem penisul cu sanii :P

    26
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod