Relaţia ta: 6 trucuri pentru a avea orgasm în acelaşi timp cu el

Orgasmul simultan apare frecvent în filme, dar în realitate este mult mai rar. Dacă vrei să ajungi pe culmile plăcerii fix în același timp cu partenerul, încearcă 6 trucuri pentru a avea orgasm în acelaşi timp.

Cele mai multe cupluri nu au parte de un orgasm simultan în mod regulat, dar există mai multe tehnici simple care pot crește șansele unui rezultat fericit. Ambii parteneri au nevoie să experimenteze pentru a-și putea controla mai bine corpul, dar trucurile următoare pot fi de ajutor de cele mai multe ori.

Masturbarea simultană

Chiar dacă nu este soluția la care apelează cele mai multe cupluri, masturbarea simultană poate fi un pas important în descoperirea unor tehnici pentru a avea orgasm în același timp. De obicei, bărbatul este cel care va avea nevoie să își amâne orgasmul, dar atunci când urmărește partenera cum se masturbează poate înțelege mai bine anumite gesturi care o duc mai aproape de orgasm și cele care indică apropierea rapidă a momentului.

Preludiul corect

Șansele unui orgasm simultan cresc atunci când bărbatul dă mai multă importanță preludiului pentru parteneră. Acest lucru poate crește șansele unui orgasm în același timp, dar nu este întotdeauna suficient pentru a asigura succesul. De la masaj până la muzică amibientală, pot fi utilizate multe modalități de a aduce partenera mai aproape de orgam înainte de penetrare.

Stimularea manuală a clitorisului

Indiferent de pozițiile preferate, atunci când bărbatul stimulează manual clitorisul corect, cresc șansele unui orgasm simultan. Cheia ține însă și de experiența partenerei cu propriul corp, iar stimularea cea mai eficientă este de cele mai multe ori cea delicată. Dacă ești aproape de orgasm, cere-i partenerului să-ți mângăie ritmic clitorisul sau fă-o chiar tu pentru a ajunge mai repede la climax.

Poziția corectă

Dacă vrei să eviți stimulărea manuală a clitorisului, alegerea poziției sexuale corecte are un rol foarte important. Când tu ești deasupra sau când amândoi stați pe o parte, stimularea clitorisului este mult mai puternică. În plus, atunci când tu ești deasupra și controlezi ritmul, poți încetini atunci când simți că partenerul este foarte aproape, dar tu mai ai nevoie de timp.

Poziția 69 este perfectă pentru un orgasm simultan, dar cheia este exersarea ei fără așteptări prea mari. Dacă nu reușești să te relaxezi, trucul pentru a avea orgasm în același timp nu va funcționa.

Folosirea jucăriilor

Uni bărbați se simt intimidați de vibratoare, dar un ou vibrator este mult mai puțin înfricoșător. Îl poți manevra tu sau îl poți lăsa în grija partenerului. Cea mai bună modalitate de a folosi oul vibrator este pentru o stimulare mai puternică a clitorisului indiferent de poziție.

Orgasmul multiplu

Dacă reușești să ai orgasme multiple, șansele de a avea unul dintre ele cu partenerul cresc în mod semnificativ. Din păcate, orgasmul multiplu nu este întâlnit prea des la femeile tinere. Este un avantaj care apare de obicei în relațiile pe termen lung, în care partenerul îți cunoaște foarte bine corpul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Ureche pe 1 Mai 2013, 21:34
    Clitorix - unde se gaseste

    Si unde se gaseste acest clitorix?

    0
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod