Prietenia cu beneficii este cel mai sexy contract!

Prietenia cu beneficii sună bine şi promite multe. Regizorii ne-au asaltat anul acesta cu producţii cu şi despre acest subiect: două pelicule şi un serial tv! Am fost cam reticentă când am

Prietenia cu beneficii sună bine şi promite multe. Regizorii ne-au asaltat anul acesta cu producţii cu şi despre acest subiect: două pelicule şi un serial tv!

Am fost cam reticentă când am urmărit "Fără obligaţii", filmul în care joacă Ashton Kutcher şi Natalie Portaman. Mi s-a părut cam tras de păr cum cei doi ajung să se îndrăgostească, deşi încep să facă sex ocazional, cu promisiunea că nu se vor implica şi sentimental. Mai apoi, a apărut în cinematografe şi filmul "Prietenie cu folos", în care Mila Kunis şi Justin Timberlake fac muuult sex. Nu ştiu dacă filmul a avut un scenariu mai plauzibil sau m-am obişnuit eu cu această noţiune, dar Mila şi Justin m-au convins că prietenia cu beneficii chiar poate aduce beneficii. Acum am descoperit că a apărut şi un serial Tv care se numeşte, sugestiv, "Prieteni cu beneficii", în care protagoniştii sunt buni prieteni şi... parteneri de sex!

Dar care ar fi beneficiile? Vă bucuraţi de tot magnetismul sexual, de flirturi, atingeri, pasiune... şi eliminaţi din ecuaţie toate problemele care apar odată cu implicarea emoţională: gelozie, teamă de abandon, speranţe spulberate...

Prietenia cu beneficii este un start sănătos pentru o relaţie!

În fond vă propuneţi de la bun început să fiţi buni prieteni şi, în acelaşi timp, să profitaţi la maxim de atracţia care arde între voi. Veţi lega o relaţie strânsă pentru că vă împărtăşiţi fanteziile erotice şi gândurile platonice, deopotrivă!

Totuşi, prietenia cu beneficii nu este benefică decât dacă are loc în anumite circumstanţe. Un singur pas greşit poate transforma acest contract sexy într-un calvar... emoţional şi sexual!

Şi tu ai putea avea un prieten cu beneficii, dacă respecţi aceste reguli:

1. Bărbatul pe care l-ai ales nu ţi-a fost iubit. Sexul cu un ex n-are cum să funcţioneze fără dor şi regrete.

2. Bărbatul te atrage foarte mult şi îţi este amic. În acest fel sexul va fi palpitant. O prietenie strânsă poate atenua acei fluturaşi în stomac. Iar dacă ceva merge anapoda, măcar ştii că nu pierzi un bun prieten.

3. Stabiliţi dinainte dacă vă mai vedeţi şi cu alte persoane sau nu pe durata... contractului. Oricum, doar pentru că faci sex cu un amic, nu înseamnă că trebuie să te izolezi social. Profită de oportunităţi şi fii sinceră cu amicul tău.

4. Ar fi indicat să ţineţi beneficiile secrete faţă de prietenii voştri comuni.

5. Nu-i face reprosuri, oferă-i sfaturi! Chiar dacă petreceţi mult timp împreună, tratează-l în continuare ca pe un amic, nu ca pe un iubit.

6. Nu apela la gesturi prea romantice, cum ar fi să vă ţineţi de mână pe stradă. Lucrurile pot deveni confuze.

7. Fii mereu pregătită pentru o anulare subită a contractului dintre voi doi.

8. Cere-i ce vrei tu în pat! Acum e ocazia să afli ce şi cum îţi place când faci sex cu un bărbat. Având în vedere că nu investiţi sentimente, sexul ar trebui să vă satisfacă în egală măsură. Dispare teama că dacă nu-l satisfaci te va părăsi şi îţi va frânge inima. Beneficiile trebuie să fie echitabile!

     

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod