Prezervativul pentru femei care promite orgasme la fiecare folosire

Nu numai că te protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală, a sarcinilor nedorite, dar crește şi plăcerea. IXu LLC, o companie din Michigan, a creat un prezervativ care este o

young beauty sensual woman

Nu numai că te protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală, a sarcinilor nedorite, dar crește şi plăcerea. IXu LLC, o companie din Michigan, a creat un prezervativ care este o combinație între o metodă de contracepție și o jucărie sexuală, scrie Daily Mail.

Prezervativul VA w.o.w. prezintă un inel vibrator cu Bluetooth și poate fi introdus în vagin cu până la opt ore înainte de partida de sex. Spre deosebire de prezervativele obişnuite, VA w.o.w. promite utilizatoarelor orgasme la fiecare utilizare. Dintre femeile care l-au probat până în prezent, 70% au atins orgasmul de la prima folosire, 84% de la a doua și 100% de la a patra folosire.

dfd

VA w.o.w. nu este încă pe piață şi așteaptă aprobarea Agenției Americane pentru Medicamente (Food and Drug Administration). Se estimează că va fi pus în vânzare în 12-18 luni.

gfbbb

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod