Preludiu... sau trecem peste?

De multe ori, mirosul pe care il emana iubitul poate avea un efect mai mult decat excitant asupra ta. Nu numai cel al parfumului, ci si cel al pielii. Chiar si un usor miros de transpiratie, de exemplu, iti poate stimula secretia de feromoni, crescand mai mult dorinta sexuala.

Sarutul senzual, insotit de mangaieri, poate fi considerat cea mai incitanta componenta a preludiului. Dupa ce ii adulmeci trupul, il poti gusta fara incetare... Uneori, cuvintele sunt de prisos, iar in momentul preludiului, limbajul corpului te poate ajuta sa iti exprimi toate sentimentele.

In preludiu poate fi inclusa si o partida de sex oral. Sarutarile pline de senzualitate pot cobori pe corpul lui, iar limba se poate juca in voie. Nimic nu este interzis, nici macar jucariile erotice sau felurite afrodiziacice! Orice va poate ajuta sa traiti cat mai multe emotii si sa atingeti placeri maxime, pentru ca intr-o relatie de dragoste, totul se bazeaza pe incredere si respect.

De multe ori, preludiul este descris ca fii "chestia dinaintea sexului", dar nu trebuie sa uitam ca de el depinde reusita actului sexual propriu-zis, de aceea trebuie sa ii acordam o atentie sporita, fara sa il privim ca pe o obligatie. Poate dura chiar si cateva ore, dar cauza este una "nobila": satisfactie maxima!

Vrem sa ne simtim mereu dorite, mai ales din punct de vedere sexual, iar aceste mici jocuri erotice, care par la prima vedere inutile si obositoare, pot face minuni! Avem nevoie de multa dragoste si rabdare!
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 5 Nov 2009, 20:10
    salutari..!

    Imi plac discutile despre sex,sint la 51 de anii casatorit a doua oara de 15 ani cam de 10 anii problema sexuala intre mine si partenera mea a disparut aproape in totalitate la inceput chiar doi copii avem,sint un barabat cu buna potenza ,referitor la preludiu ,stimate doamne si domnii sint persoane feminine care dupa un anumit timp le indisplace a mai face sex cu acelasi barbat stiu din proprie experienta poti sai faci orice sint un expert in preludiu repet,dar totusi cu experienta mea am gasit ceva care ma avantajeaja si pe mine si pe ea:vibratorul care o excita tare iar eu pot sa o satisfac atit prin sex normal chiar si anal,binenteles pe linga stimata mea doamna ...am si o amanta care stie totul cu care ma simt foarte bine ..binenteles un preludiu este bine venit ..ptr. domnita care geme de placere ..in final ne simtim exceptional .deci barbatul trebuie sa incerce totul ...poate va ajuta la ceva ....iubitiva mult.

    0
    1

  • Bianca pe 28 Mar 2009, 09:21
    salut!

    sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 2 ani..la inceputul relatiei, totul era, cum nici nu ma asteptam de bine..preludiu...nici nu mai vorbesc..cateodata, ma excita, numai din priviri...faceam sex aproape zilnic (asta o perioada) dupaaceea, parca tot mai rar, preludiul incet incet dispare cu desavarsire, si in ultimul timp mai mereu eu iau initiativa....si cand e sa facem sex parca stiu dinainte ce va urma... am discutat cu el...dar vad ca el nu ma i-a in serios....ne-am mutat impreuna dupa nici 3 luni de relatie, oare s-a plictisit de mine? oare ar fii trebuit sa o luam mai incet? nu stiu...dar sper sa isi revina, si sa fie mai ca la inceput

    0
    0

  • dani pe 20 Mar 2009, 00:25
    barbatul e vina

    salutare, am 25 de ani si sunt casatorita de 2 ani, insa nu pot spune ca imi face placere sa fac dragoste. imi iubesc sotul foarte mult, am apetit sexual si de cele mai multe ori iau eu initiativa insa se termina cu un esec. La inceputul relatiei noastre sexul era super, insa acum nish ce sa mai zic, nu reusesc sa ma concentrez, analizez totul si ma plictisesc, din ce cauza? precizez imi iubesc sotul!

    0
    0

  • kamal_talaat pe 15 Dec 2008, 20:31
    hi

    Nu cred ca vreo femeie din lumea asta ar refuza o placere. A face dragoste este ceva placut oameni buni! E adevarat ca sunt si barbati nepriceputi, dar pot fi invatati dragele mele, aratati-le ce va face placere si vor face. Eu sunt casatorita de zece ani si n-as putea sa ma pling in privinta asta, sotul meu este tandru, dragastos, si stie sa-mi ofere placere. Avem destule alte conflicte ca in orice casnicie dar ne intelegem foarte bine in pat. Si cred ca asta conteaza foarte mult intr-o casnicie, poti trece mai usor peste alte probleme. As putea vorbi cu oricine are nevoie de sfaturi pe tema asta.

    0
    1

  • Angeluca pe 21 Oct 2008, 14:54
    Barbatul e cheia!

    Nu cred ca vreo femeie din lumea asta ar refuza o placere. A face dragoste este ceva placut oameni buni! E adevarat ca sunt si barbati nepriceputi, dar pot fi invatati dragele mele, aratati-le ce va face placere si vor face. Eu sunt casatorita de zece ani si n-as putea sa ma pling in privinta asta, sotul meu este tandru, dragastos, si stie sa-mi ofere placere. Avem destule alte conflicte ca in orice casnicie dar ne intelegem foarte bine in pat. Si cred ca asta conteaza foarte mult intr-o casnicie, poti trece mai usor peste alte probleme. As putea vorbi cu oricine are nevoie de sfaturi pe tema asta.

    0
    1

  • vini_madel pe 16 Sep 2008, 11:09
    olaaaaaaaaa

    adrian,si eu imi refuz sotul cand vine vorba sa ne culcam,asta pana cand nu mai rezist eu si asta pt ca atunci cand treb sa facem ceva de genul asta stiu cum se va decurge tot peisajul.dar nici el nu fc nimic in sensul asta.nu stiu ce sa zic!!!!!

    0
    1

  • dorel pe 1 Sep 2008, 21:59
    idee

    un lucru bun in timpul preludiului este sa umezesti cu putina saliva pielea partenerului/partenerei si apoi sa sufli peste usor................. brr! that is nice. ;)

    0
    1

  • draga pe 27 Aug 2008, 07:30
    pentru elena

    In primul rand, nu stiu ce sens dai tu cuvantului period.(menopauza? E prima oara cand aud cuvantul) In al doilea rand, vreau s-ti spun ca am 52 de ani si, de cand am intrat la menopauza, sotul meu a capatat un fel de aversiune fata de mine. Nu ezita chiar sa laude energia celor care au ciclu, valabilitatea lor ca femei. Desi sunt inca o femeie f bine, m-a facut sa ma simt ca un rahat.(scuza-ma, dar e singurul cuvant care spune tot) Pentru insulta asta, vreau sa dau divort. Cum sa fac sa nu ma simt umilita ca renunt la o casnicie (e adevarat, nu prea lunga, de 9 ani ), din acest motiv? Mai am vreo sansa in aceasta viata?

    1
    0

  • Adrian pe 26 Aug 2008, 16:53
    Satisfactii

    Buna ziua! De foarte multi ani sotia mea se plange ca nu are satisfactii in timpul actului sexual.Motiv pentru care ma refuza chiar si o luna.Evident,nici un barbat nu se recunoaste vinovat,dar ea prea evident are un sentiment de repulsie fata de actul sexual. Nu ar fi bine,oare,sa ia legatura cu un medic de specialitate,?

    1
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 16:35
    Varsta a 3-a !

    E de necrezut ce voi scrie! Sincer, asta se intampla in unele cupluri, dupa 50 - 55 de ani! Preludiul trebuie sa tina mai mult pentru a sa fie EL excitat la maximum, iar EA se excita numai la gandul ca nu mai are period si deci, nu mai ramane gravida, spaima care a urmarit-o o viata intreaga ! EA este totalmente dezinhibata si dornica de viata si amor! Daca, si EL este la fel de dornic, este posibil sa faca amor ca-n tinerete! Dar, fara frustrari si inhibitii ! Iar actul in sine, dureaza mai mult ! Nu vreau sa supar, dar NU E NEVOIE DE SEX ORAL etc., daca ambii s-au iubit, din start, SINCER ! Alte artificii , OK, se pot practica( vezi Kama Sutra clasica, cate zeci de pozitii are!), dar asemenea practici moderne si anapoda, NU au ce cauta intre doi oameni care s-au iubit, cu adevarat, de la ALTAR ! Iar , la 80 de ani, asa cum I.C . Dragan, miliardarul strabunic casatorit cu o tipa de i-a facut, si 3copii, la senectute, se poate sa te dragostesti cu sotul tau, iarasi numai daca exista iubire! Iar, pe mai tarziu, raman totusi sufletul, inima, vorbele, bratele, palmele, ca doar nu le-o lua Dzeu pe toate! Sa va dea Domnul sa apucati, impreuna, 33de ani de casnicie ! Doamne, ajuta !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod