Prea mulţi sau prea puţini? Află ce spune o aplicaţie despre numărul tău de parteneri sexuali

Majoritatea femeilor sunt ruşinate de numărul partenerilor sexuali, considerându-l fie prea mare, fie prea mic şi nu sunt multe acelea care recunosc în afara cercului de prietene câţi parteneri

Lovers kissing in bed

Majoritatea femeilor sunt ruşinate de numărul partenerilor sexuali, considerându-l fie prea mare, fie prea mic şi nu sunt multe acelea care recunosc în afara cercului de prietene câţi parteneri sexuali au avut. Pentru cei curioşi care vor să afle cum stau la capitolul număr de parteneri sexuali comparativ cu alte persoane de aceeşi vârstă, publicaţia Slate a creat o aplicaţie care să-i lămurească.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la trei întrebări simple şi vei afla dacă numărul femeilor sau bărbaților cu care ai făcut sex este rezonabil, prea mic sau prea mare în comparație cu alte persoane de vârsta ta. Dacă nu ai curaj să treci numărul corect de la început, aplicația îți mai oferă o șansă. Recunoști că ai mințit și mai poţi încerca încă o dată.

Screen-Shot-2015-05-29-at-8.31

Aplicaţia a fost creată de slate.com cu ajutorul unei baze de date de 13.000 de persoane, femei şi bărbaţi cu vârsta peste 18 ani.

Testul poate fi făcut AICI

Studiile arată că femeile secolului XXI au de aproximativ trei ori mai mulţi parteneri sexuali, comparativ cu generaţia mamelor lor. Câţi parteneri sexuali ai depinde numai de tine, este opţiunea ta. Nu uita, însă, să te protejezi de: sarcini nedorite şi boli cu transmitere sexuala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod