Pozitii speciale pentru sex oral

El este innebunit in momentele in care tu cobori acolo jos... Mai este sexul oral o prejudecata pentru tine? Sigur este faptul ca barbatii nu se vor da niciodata inapoi de la o partida de sex oral, daca partenera este dispusa sa faca acest lucru...
El este innebunit in momentele in care tu cobori acolo jos... Mai este sexul oral o prejudecata pentru tine? Sigur este faptul ca barbatii nu se vor da niciodata inapoi de la o partida de sex oral, daca partenera este dispusa sa faca acest lucru...

Felatia nu este o chestiune chiar asa de simpla precum pare, de aceea ti-am pregatit cateva pozitii cu ajutorul carora sa iti innebunesti de placere iubitul si sa il faci sa te doreasca si mai mult. Relaxati-va amandoi si treceti la actiune!

Pozitia "68-ul lui"


Aproape un 69... Tu stai intinsa pe spate, in timp ce el e deasupra, cu picioarele indreptate spre capul tau. Partenerul tau s-ar putea sprijini usor pe coate, pentru a nu se lasa cu toata greutatea pe tine. Pozitia este buna atat pentru sex oral, cat si pentru analingus.

Este recomandat ca tu sa iti pui o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie iti ofera excelente oportunitati de a-ti folosi mainile pe tot corpul partenerului.



Pozitia "Instalatoarei"


Este o pozitie dupa care sunt innebuniti toti barbatii... Tu stai intinsa pe spate, cu o perna sub cap, in timp ce partenerul tau ingenuncheaza in fata ta. Nu uita sa iti folosesti si mainile pentru a mangaia si a explora corpul iubitului tau.

Cu grija, partenerul tau poate face miscari de du-te-vino si iti poate mangaia sanii si fata.


 

Comentariile 301-319 din 319

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bib pe 26 Aug 2009, 19:41
    hmm

    nu-mi place,nici nu vreau sa mi se faca sex oral...si cred k nu sunt singura..si asa e cum a spus si doama ramona",poti sa-l satisfaci si altfel"....dak nu se poate inseamna ca pentru el doar asta e important--sexul oral....si stiu multe cupluri care s-au deespartit din ce cauza :partenera nu dorea acest lucru iar el a parasit-o...si banuiesc ca se putea rezolva altfel,decat parasind-o....defapt asta i a a aratat eei ca el nu o iubea si ca totul atarna de ascest firicel-sexul oral....nu-i sustin deloc pe barbati din punctul asta de vedere.....

    0
    0

  • angel_je pe 26 Aug 2009, 15:03
    Sa fim realiste Doamnelor!

    ..pt doamnele "pudice' de pe aici ...sexul oral este practicat inca din cele mai vechi timpuri, diferenta este ca nu se vorbea despre asta. Sunt convinsa ca orice femeie care isi iubeste sincer sotul/iubitul cauta sa-i ofere plecere absoluta. Vis a vis de "injosirea" de care vorbesc unele Doamne ...nu cred nicio clipa ca e vorba de asta. Daca ai un partener care te iubeste , te respecta si gandeste normal , te va iubi si respecta mai mult pentru ceea ce oferi. Ca va fugi in bratele alteia daca nu...e posibil sau nu , depinde de barbati . Dar le-as intreba pe aceste doamne : dumneavoastra v-ar placea sau va place sa vi se faca sex oral??? Nici nu vreau sa citesc raspunsurile. Le "aud" deja in gandurile lor. Asa ca...sa lasam discutiile "principiile" de-o parte si sa fim realiste! Sa mergem pe ideea " ce tu adori fa-i si altuia"cadou!" macar din cand cand ....va asigur de rezultat ;)

    1
    0

  • Ramona pe 26 Aug 2009, 10:16
    satisfactia

    Voi cei care spuneti ca daca nu ne satisfacem prietenii, sotii, sa nu ne miram ca pleaca dupa alta... Ei bine ,exista atatea moduri de a-ti satisface partenerul fara sa te injosesti in halul asta, incepand de la modul in care se misca o femeie in pat, terminand cu divesitatea pe care o aduce in relatie. Cat despre tine, Oana, asa ai fost invatata, ca daca nu ii faci sex oral iubitului, "iti trage una peste mutra"? Un barbat care loveste o femeie,indiferent de motiv, cu atat mai mult ca refuza sa-i faca sex oral, e un ANIMAL!

    1
    0

  • andreea pe 25 Aug 2009, 23:26
    super articol:)

    e foarte interesant articolul dar sunt dezamagita de unele femei care posteaza aici.... o femeie trebuie sa stie si cum sa isi satisfaca barbatul (parerea mea) iar sexul oral in ziua de azi deja nu ar trebui sa mai fie un subiect de care sa vi se faca scarba

    1
    0

  • miki pe 25 Aug 2009, 21:38
    :)

    by the way...apropos de un mesaj postat mai sus... "cand fuge cu alta ca in sfarsit a gasit o femeie adevara in pat", inseamna ca nu apreciaza decat segmentul strict sexual, si in fond, fiecare e liber sa isi aleaga "jucaria" (partenera) sexuala preferata

    0
    0

  • miki pe 25 Aug 2009, 21:36
    :)

    nu sunt impotriva sexului oral absolut deloc, dar ce pozitii mi se arata in fata ochilor in acest articol mi se pare chiar prea mult. dupa parerea mea pozitiile sunt mult prea injositoare pt o femeie si sincer nu stiu cat de mare ar trebui sa fie excitatia sa recurg la asemenea pozitii

    3
    0

  • bib pe 25 Aug 2009, 19:42
    ....

    :)))))))))))mi-a placut oana...

    0
    0

  • bib pe 25 Aug 2009, 19:40
    hmm

    ce pot sa spun...pe de o parte inteleg "'efectul" acestei practici,insa pe de alta parte nu sunt de acord cu ea pt k si mie mi se pare ...injositor..si acum ca am vazut si pozele astea mi s-a scarbit de tot ..mi se pare ca ea este chiar devalorificata ca femeie..nu stiu ce sa spun....iar apropo de "sa nu te miri ca te paraseste iubitul" putin imi pasa...daca ne-ar respecta si ar tine cont de moralitatea noastra ar accepta si fara;nu cred ca ar muri..si nu cred ca moare nimeni daca nu face chestia asta....pana la urma tind sa cred ca toate relatiile se bazeaza strict numai pe sex fiindca pt el sexul oral este mai mult decat ceva namaipomenit si nemavazut si dak nu faci asta iti da flit!!! ok nu trebuie sa ne dai tu flit noua,cred ca si noi,fetele(sunt sigura de asta) avem puterea sa ""dam flit" unui tip care nu ne respecta dorintele/placerile-neplacerile....marog,pana a urma fiecare face ce vrea si daca te simti liber si "nu ai nimic pe constiinta" si esti o pers. fara scrupule,nu am nimic impotriva,dupa cum am zis si la inceput nu sunt total impotriva numai ca sustin cu tarie faptul ca femeia trebuie mai mult valorificata din punct de vedere sexual....parerea mea,sper ca nu am ofensat pe nimeni!

    0
    0

  • oana pe 25 Aug 2009, 19:27
    Pudibonderii ieftine...

    Dar cand va trage una peste mutra nu va mai simtiti injosite?sau cum zice"piratul" cand fuge cu alta ca in sfarsit a gasit o femeie adevara in pat?Ori voi doar primiti=)) vai de voi...

    3
    0

  • Piratul pe 24 Aug 2009, 17:45
    Mda

    "Scarbosenii"?? Si apoi cand va fuge barbatul cu alta ii vina lui, nu? Nu are nici o legatura cu faptul ca voi sunteti incapabile sa va faceti barbatii fericiti? Ma umfla rasul.

    0
    0

  • Ramona pe 24 Aug 2009, 11:33
    Penibil si scarbos

    E de-a dreptul penibil pentru o femeie... Eu stau si ma intreb, femeile care pun in practica asa ceva, cum mai au curajul sa afiseze o atitudine de parca nu s-a intamplat nimic, si mai ales, sa-si sarute copiii ? De asemenea, ce demnitate maia re o femeie care face asta? Sincer, imi este scarba de mass media din ziua de azi, nu exista un site in care nu se vorbeasca depsre sex, nu exista o pagina de ziar fara asta!

    0
    1

  • franga pe 24 Aug 2009, 09:11
    observatii

    Imi pare rau ca va dezamagesc dar cred ca mai bine ati renunta sa postati pe net felul cum sa faca tinerele sex oral de ce nu aratati ca nu este bine sa faca asa ceva dvs. nu facetri altceva decit sa le incurajati sa faca ceea ce nu ar trebui sa faca o femei sa se injoseasca ce exemple dati tinerelor care daca vad si citesc cred si cauta sa faca si ele considerind ca este bine .ceea ce vad . De ce nu le dati exemple bune ? De ce nu le spuneti ca este injositor sa faca asa ceva ? Imi face impresia ca lumea a inebunit, iar femeia a ajuns o cirpa cu care barbati fac ce vor din ea si asta datorita saraciei si sfaturilor pe care unii le dau doar ca sa le creasca audienta la televizor si pe net.

    0
    0

  • acelasi pe 23 Aug 2009, 22:38
    ptr INA si MONICUTA

    @ INa si @ Moni77 si va mai mirati prietenelor ca sunteti tratate doar ca obiecte sexuale! aveti fix ce meritati! continuati sa stati in genunchi ca ... suneti niste doamne! ptr Moni ( in mod special!) mai ai si altfel de "impliniri" in viata asta, prietena draga!?!

    0
    0

  • Moni77k pe 22 Aug 2009, 22:35
    Pt .Ce conteaza

    A invata,sa iti satisfaci partenerul,nu este "scarbosenie",este o implinire,ceea ce multe femei nu o stiu,asa sa nu se mai mire ,ca sunt inselate.

    2
    0

  • INa pe 22 Aug 2009, 16:06
    Interesant

    Mie nu mi se par "scarbosenii" deloc. Chiar bune pt femeile care vor sa iti faca partenerul sa se simta bine!

    2
    0

  • ileana pe 22 Aug 2009, 16:04
    vulgar si penibil! aveti grija sa nu va caracterizeze

    fara false pudibonderii dar ce-i mult e prea mult...! oameni buni e prea mult! m-am abonat involuntar la tot felul de newusletteruri si zilnic fara sa ma acuteasca macar o zi primesc aceste info pe mail cu subject-uri in care nu se poate sa nu-mi spune ceva direct de sex! ati innebunit de-a binelea! parca sunteti niste obsedati! si parca vad ca habar n-aveti de ale sexului! ca cine vorbeste de asta prea mult...ii lipseste! voi chiar nu v-ati saturat ?!? mai lasati omul sa mearga pe intuitia lui, pe niste instincte pur naturale, firesti... chestia asta cu imaginilea alea pe calculator sunt hilare, penibile, imbecile de-a dreptul! facem mecanica sexului! mai abtineti-va ca suneti penibile!

    0
    1

  • cititor pe 22 Aug 2009, 12:37
    pt ce conteaza

    daca suntet-ti pudica, de ce cititi....?

    2
    0

  • mda pe 22 Aug 2009, 12:07
    dap

    dar numai pt femei?...pt barbati nik?!

    0
    0

  • Ce conteaza pe 22 Aug 2009, 11:32
    Intrebare

    Doamna Bianca Luca, nu v-ati saturat sa scrieti atatea prostii (scarbosenii)???? Sau nu conteaza despre ce scrieti,ci sa iasa banul???

    0
    2
Pagina « 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod