Pozitii speciale pentru cunnilingus

Sex oral in preludiu? Iata cateva tehnici

Cunnilingus, termenul tehnic pentru sexul oral oferit femeii, poate fi incredibil de intim...

Ca iubitul tau sa fie bun la asta, trebuie sa fie un excelent cititor al corpului tau, al respiratiei tale, al miscarilor si a ceea ce tu ai putea sa ii spui fara cuvinte...

Tot ceea ce faceti in acel moment este pentru placerea voastra si nu se bazeaza pe asteptari legate de performanta, lectii din filme porno sau alte experiente sexuale orale. Iata cate pozitii speciale pentru cunnilingus.

Pozitia "68-ul ei"


Aproape un 69... El sta intins pe spate, in timp ce tu esti deasupra, cu picioarele indreptate spre capul lui. Pozitia este buna atat pentru cunnilingus, cat si pentru analingus.

Este recomandat ca el sa isi puna o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie ii ofera partenerului tau excelente oportunitati de a-si folosi mainile pe tot corpul tau.

Pozitia "Turnul Eiffel"


Este o pozitie foarte usoara, dar care ofera placeri maxime, atat tie, cat si iubitului tau... In pozitia "Turnul Eiffel", el este asezat pe podea (lasat usor pe spate), in timp ce tu stai cu picioarele departate, deasupra fetei lui.

Tehnica este foarte populara, deoarece ambii parteneri au mult control, cel care presteaza, este liber sa linga si sa atinga tot ce vrea, in timp ce tu te poti lasa mai jos, pentru a aplica mai multa presiune, sau te poti ridica, pentru mai putina presiune; poti incerca si un balans in fata si in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.

Daca partenerul tau se lasa pe spate, sprijinit de marginea unui pat, isi poate plimba si mainile pe corpul tau, mangaindu-te, amplificand placerea. Si nu uita de privire, care va poate excita si mai mult... Un loc perfect pentru pozitia "Turnul Eiffel" poate fi cabina de dus...

Pozitia "Extazul Evei"


Daca doresti sa fii in control sau sa incerci ceva nou, Extazul Evei este o pozitie de sex oral excelenta. Iubitul tau sta intins, cu capul pe marginea patului, in timp ce tu "apesi" pe fata lui.

Prin schimbarea pozitiei in care stai deasupra partenerului, poti controla stimularea si accesul. Ai grija doar sa nu te apesi prea tare, pentru vei pune multa presiune pe gatul lui.

 

Comentariile 301-350 din 351

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisicutza pe 4 Oct 2009, 00:32
    :D

    am incercat si eu pozitia fructului oprit ....wow deci wow e super tare .....o recomand tuturor fetelor ........;)

    0
    0

  • teddy pe 3 Oct 2009, 23:27
    "de ce iubim femeile"

    Sunt placut surprins sa constat ca exista si femei care sunt de acod cu zicala 'sex fara cunnilinfus si felatio, nu e sex' . Totusi, partenerei mele nu ii place cunnilingus. Accepta pentru a-mi face mie placere. La voi, cum e? Sau e ea un pic 'anormala'?

    2
    1

  • doareu2 pe 3 Oct 2009, 20:30
    in sfirsit

    Da,in sfirsit ne punem de acord.Daca nu- atrage este firesc sa nu vrea si nu este demodat sau needucat.F. corect.Asta vream sa spun si eu.In privinta a cea ce pierde va spun ca nu pierde nimic pt. ca el nu vrea sau poate a incercat si nu ia placut.E ca si cum un anumit fel de mincare nu o maninci pt. ca nu-ti place sau pur si simplu nu vrei sa o gusti.Nu-i o chestiune care sa te faca mai important sau nu .Este pur si simplu o chestie personala cu care nu poti sa te lauzi.Asta vroiam de la inceput sa se inteleaga bine!!!!!!!!!!AVIZ CEI CARE INCEARCA SA SE LAUDE CU CE NU E CAZUL, ca se fac de tot risul.Sunt multe alte lucruri cu care ar trebui sa ne laudam,mai ales cei tineri.

    2
    2

  • vis pe 3 Oct 2009, 09:46
    "parerea mea"citat Vacaroiu

    Daca "nu-l atrage " este firesc sa "nu vrea". Nu este nici demodat si nici "needucat", dar nu stie ce pierde. Nu exista in lumea asta un "retzetar" despre cum este bine si cum este rau, nu vreau sa intru in filosofie. Oricum fiecare are optiuni in alegere. In ce priveste sexul oral ("parerea mea") este sublim sub rezerva tineretii.

    2
    0

  • doareu2 pe 2 Oct 2009, 09:48
    Pt. ady

    Ce parere ai ady?Cine nu incearca sexul oral pt. ca nu vrea ,s-au pur si simplu nu-l atrage (nu suntem la fel),este cumva demodat.needucat sau cu stie trai???Te rog sa raspunzi,Si poate si altcineva sa-si seie cu parerea.

    2
    0

  • ady pe 1 Oct 2009, 10:46
    sex oral

    superrrr tare, eu am incercat toate pozitile merita e extraordinar, asa ca incercati numai va jenati o sa va placa.

    0
    2

  • doareu2 pe 29 Sep 2009, 21:31
    DA! DA!

    ai dreptate lucica cretu,numai ca cei carora nu le vine sa faca sex oral (poate le vine sa faca altceva,se satisfac in felul lor),nu trebuiesc desconsiderati.La inceputul discutiei cam asta vroiau sa spuna unii,,meseriasi",cum ca numai ei ar fii educati si stiu trai,cea ce este cu totul fals.Fecare se satisface cum simte,fara prea mare zarva.

    2
    0

  • lucica cretu pe 29 Sep 2009, 12:16
    sex oral

    dragii mei am 45 ani casatorita cu un copil cand vine de la sine e totul ok nu va rusinati atunci cand iubii

    2
    0

  • doareu2 pe 29 Sep 2009, 07:09
    Sa se inteleaga bine

    Este foarte adevarat ce spuneti,fiecare face ce vrea in intimitate sa se simta bine,doar ca sexul oral nu este ceva cu care sa te lauzi si nici ceva care da masura educatiei.Atita tot.Unii se simt bine chiar daca nu il practica,nu cred ca este greu de inteles.Este ca si cum te-ai simtii bine daca nu bei deloc alcool,dar desigur pt.cei ce o fac este greu de inteles.Din todeauna au existat vicii,dar niciodata nu au fost motive de lauda si chiar s-au intimplat adevarate catastrofe din cauza asta.Si draga shaila ce este sexul adevarat?Este cumva cel oral????????Orice lucru este adevarat pt. fiecare asa cum considera acea persoana.De aceea nu putem spune ca cei care nu fac un anumit lucru nu sunt impliniti sau nu sunt fericiti (cum lasau unii sa se inteleaga).Eu am intervenit si am scris aceste mesaje pt. ca unii chiar afirmau ca,vezi doamne ,daca nu faci sex oral nu esti fericit sau nu ai fi in pas cu lumea.Care lume?Cea care practica sexul oral.Dar esti in pas cu cei care nu-l practica tocmai ca sa fie fericiti.Asta trebuie inteles.In rest multa fericire la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • fanel pe 28 Sep 2009, 02:12
    ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Citesc aceste comentarii pro si contra.La care trag concluzia ca aceste persoane care sint contra nu stiu si nici nu au avut o viata sexuala frumoasa.Eu sincer iubesc sa citesc si sa vad cine are dreptate si cine nu are.Dar pe primul plan eu iubescccccccc si ador sa-i trag limbi la boticul meu frumos si iubit.Te iubescccccccccccc boticul meu si te voi iubiiiiiiiiiiiiii pana moartea ne va desparti.

    0
    2

  • alin pe 28 Sep 2009, 02:05
    auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ami place de cei care apreciaza aceste subiecte oferite de revista eva.si nu in primul rand iubescccccccccc foarte mult sa-i trag limbi la iubita mea ca o iubesc mullllllttttttttttt.te iubescccccccccccc mult boticul meu.

    2
    0

  • Dani pe 27 Sep 2009, 21:35
    parerea mea sexul oral preludiul perfect

    unii l`ar considera un viciu, altii o necesitate, altii o chestie facultativa sau optionala, altii un cadou cert este faptul ca sexul oral creaza placere ma deranjeaza lumea care catalogheaza acest tip de sex drept dezgustator sunt niste persoane inca cramponate in rigorile impuse de aceasta societatea inca bolnava de sindromul comunism eu am 22 de ani si sunt masterand in primul an iar pentru mine la fel ca si pentru ceilalti din anturajul meu largit acest subiect nu mai este unul tabu s-a trecut de mult de perioada in care negam ca am fi facut sau ca nu am fi tentati sa o facem ce e drept din punctul meu de vedere este nevoie de o cunoastere cat de cat in prealabil a persoanei fata de care esti dispus sa faci acest pas dar este cale lunga in a caracteriza drept scarbos acest act sexual si da dupa o zi de munca este cu adevarat relaxant sa vii acasa si sa ai parte de o partida de sex buna o relatie in care nu este iubire poate rezista dar una cu incompatibilitati sexuale are viata scurta de asta barbatii isi pierd interesul pentru sotiile lor si apeleaza tot mai des la prostituate si amante am depasit de mult timpurile in care astfel de inhibitii erau justificate si pana la urma urmei gusturile nu se discuta pentru o discutie de amploare pe baza acestui subiect si a altora pot fi gasit pe id`ul sheyckul v`am poopat

    1
    1

  • shaila pe 27 Sep 2009, 02:25
    =))=))=))

    doooaaaamneeeeee!!!! mare-i gradina ta doamne:))si multzi prosti se aflta in ea...cuvantul ''demodatzi'' nu exista.si pe vremea lui Iisus existau ''curve'' sau ''preacurve''.una este sa faci sex oral si sa practici absolut orice cu sotzul,sotzia sau pur si simplu ''iubitul'' tau...sau ''iubita'' (accentuez pt k automat sunt la mijlok sentimente) si una e sa practici sexul oral sau diferite pozitzii pt k ti se cere... o kompatimesc pe doamna care subliniaza asta;)) ca si pe vremea lui Iisus (spun asta doar pt a sublinia faptul ca de foarte mult timp exista sex adevarat doar ca nu s-a dat nici un fel de educatzie despre ) existau cupluri numai ca nu se stie ce faceau ei in pat si ce pozitzii practicau ...cn stie..poate ca ei erau mai tari decat noi:)) fratzilor!!!facetzi ce va trece prin cap exact atunci cand va trece prin cap!!!suntetzi liberi sa facetzi ce vretzi si mai important decat atat, ce simtzitzi ca vretzi sa facetzi! eu zic ca nu conteaza foarte tare parerea unora sau altora...ci doar parerea dumneavoastra si a partenerului dumneavoastra! atat trebuie sa va intereseze...eu una asta fac:)si ma simt foarte bine din punctul asta de vedere..si kiar implinita;)doamnele nesatisfacute...sunatzi repede un gigolo ca viatza e scurta;))iar ceilaltzi,tzinetzi-o tot asa!

    1
    1

  • doareu2 pe 21 Sep 2009, 15:02
    pt. ara

    Daca adori sexul oral n-ai decit sa-l practici(pofta mare),dar nu te lauda cu asta ca devi penibila.Daca crezi ca-i asa se bine si de modern acest lucru,ai grija sa-ti inveti si copiii sa-l practice de mici,vezi doamne sa nu-i privezi de asa o placere si mai ales sa nu duca o viata searbada sau,doamne fereste,sa nu ramina ,,needucati",pt ca tu sti ca practicarea sexului oral da neaparat masura educatiei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu trebuie sa-ti para rau de nimeni pt.ca nici de tine nu prea la pasa la altii.Tu fa-ti treaba ta si fi fericita in stilul tau,ca na,faci si tu ce sti sa faci mai bine.Si sa sti si tu ca poti sa te mariti si daca nu esti ,,fata mare"pt. ca dupa cite stiu eu nu sexul oral te dezvirgineaza,sau mai sti?-ce sa mai inventat prin ,,BRANSA",Voi stiti mai bine,doar sunteti educatia si emanciparea intruchipata,nu ca restul demodatilor,pe care desigur,in marea dv. marinimie,ii compatimiti pe buna dreptate!!!!!!!!!!!! Ei,am glumit,nu vreau sa fiu rea,ne mai amuzam si noi. Dar,vorbind serios,vreau sa-ti spun sa te gindesti bine pt. ca chiar daca-ti instruiesti f. bine copiii in alde ,,meseriei",asta nu-i o garantie ca vor fi fericiti in casnicie.S-au intimplat multe esecuri si la ,,MESERIASI" Iti spun asta ca sa nu te amagesti singura-gratuit si nu trebuie sa-mi multumesti. In rest numai bine la toata lumea. ,,TRAIASCA EDUCATIA ADEVARATA"

    2
    0

  • ara pe 20 Sep 2009, 12:36
    sex oral

    Ador sa primesc si sa daruiesc sex oral si nu numai ;);) mmmmmmmmmm, hahahahahahaha, deja imi imaginez groaza dar si placerea aia ascunsa din sufletele cocolinei(cahh, scarbos miros) lui doar eu, ramonei, gratielei.Oarecum le compatimesc pe aceste doamne! Ce viata searbada si amara pot avea saracele! E tare urat sa nu fii iubit, sa nu fi trait si experimentat macar odata in viata iubirea trupeasca.Eu asa stiu, ca atunci cand iubesti pe cineva, il iubesti pur si simplu, iubesti fiecare peticut al pielii lui, ca esti fericita cand il vezi fericit. Asta e doamnelor dragi, de fapt n-ati iubit niciodata, si nu ati fost iubite.Sa stiti ca fericirea nu e un pacat.Sunteti rezultatul unei educatii gresite.Probabil credeti ca este prea tarziu sa fiti iubite si vreti sa fie si ceilalti ca dumneavoastra. De ce sa nu moara si capra vecinului?? Chiar imi pare rau pentru dumneavoastra. Ce viata searbada puteti sau ati putut avea!Majoritatea femeilor care s-au casatorit "fete mari" au avut o casatorie nefericita si au considerat viata sexuala ca fiind o obligatie.

    1
    2

  • doareu2 pe 14 Sep 2009, 14:44
    Fara intentii rele

    Pt.NuDauNume,sa stii ca nu ai jignit pe nimeni daca ai spus ce gindesti (imi pare rau pt. tine),ai aratat numai de ce esti in stare,si sa sti ca nimeni nu ar fi zis nimica despre cei ce le place sexul oral DACA NU AR FI SPUS EI INTII despre cei ce nu le place ca sunt niste ,,DEMODATI". Sa se inteleaga BINE !!!!! Iar pt. ,,cici"...Tu vezi numai cea ce vrei sa vezi-de fapt nu vezi padurea de copaci--si asta chia ca este culmea ipocriziei,dupa cum ai scris.Si bolile care pot sa apara practicind acest ,,sport" sunt reale si am pomenit de ele ca sa stie unii ca exista si riscuri,nicidecum ca sa nu mai faci TU sex oral.Fa cit vrei daca iti place (pofta mare).Iar despre latura animalica sa sti ca omului i sa dat ratiunea tocmai CA SA POATA INLOCUI LATURA ANIMALICA CU UNA UMANA. Si daca crezi ca tu te poti lauda cit vrei pe acest site sa sti ca si altii pot sa intre pe orice site si sa-si deie cu parerea cit vor.-SIC---SIC---SIC. Intradevar ca diversitatea in sex ne diferentiaza intr-un fel de animale,dar in mult mai multe feluri ne aseamana.Cine nu se poate diferentia de animale prin altceva,desigur cauta sa se diferentieze prin sex oral. Cineva spunea ca unii scriu cu caps lock sa-si arate educatia.Nici nu si-a dat seama ce adevar mare spune!!! Cu asta si cu multe alte lucruri bune trebuie sa ne laudam,nu cu tot felul de porcarii. O ZI BUNA PT. TOATA LUMEA!!!!!!!! =Imi pare sincer rau de cei la care le-am stricat-o!

    2
    0

  • cici pe 11 Sep 2009, 04:04
    mai ales pt doareu2

    Comentariile astea...cele impotriva sexului oral...ma fac sa vad culmea ipocriziei: oameni impotriva sexului oral intra pe un site despre sexul oral!!!!DE CE???ma rog...iar Doareu2 e foarte amuzant cu bolile inventate de el...cu faptu ca intra pe site tocmai pt ca e impotriva...ce crezi ca faci daca vii si debitezi tampenii?ma faci pe mn sa nu mai fac sex oral???sau ce iti inchipui?care e scopul interventiei tale?sau nu ai niciun scop?faci lucruri...fara sa stii de ce...ei bine,asta chiar e o boala...de natura psihologica...si inca ceva:daca vreau sa ma laud cu ce fac eu, POT sa ma laud,pentru ca sunt pe un site pentru oameni ca mine,care au ales sa faca ceea ce le face placere...si se intereseaza de noi metode in acest sens...A!Si daca zici ca ACEST tip de sex este animalic,eu vreau sa-ti zic ca sexul in general tine de latura animalica,trebuinta sexuala fiind una de natura biologica,iar aceste trebuinte sunt comune omului si animalelor...asa ca noi oamenii avem nevoie de sex,asa cum au si animalele,avem nevoie de hrana cum au si animalele,iar pt ca avem gandire si putem fi mai inventivi,putem sa facem sex oral,anal,sex in diferite pozitii...asa cum putem sa gatim mancarea in mii de feluri,pe cand animalele se multumesc sa manance ...lucerna!Asa ca,intr-un fel tocmai diversitatea in viata noastra sexuala ne deosebeste de animale,pentru ca altfel am fi exact ca ele...

    1
    2

  • NuDauNume pe 8 Sep 2009, 23:17
    IRELEVANT

    Ce legatura are o educatie privind purtarea si cunostiintele cu ceea ce faci cu partenerul in pat ? Fiecare isi gaseste placerea in felul lui...pe bune.Ce veniti voi cu sfaturi si pareri ca daca facem aceste lucruri suntem primiti ? Vedeti`va naibii de treaba voastra ca sa va spun pe scurt ! Scrieti cu rateuri si caps lock ca sa ne aratati voi educatia voastra. Oameni incuiati de moda veche :). O seara buna si ma bucura ca v`am jignit.

    2
    0

  • un_baiat_ pe 5 Sep 2009, 10:39
    huuh

    foarte interesant! :X

    3
    0

  • ghitza pe 3 Sep 2009, 18:41
    nota 10

    foarte bun articolul. voluntari?

    1
    1

  • doareu2 pe 1 Sep 2009, 20:17
    pt.gali

    tocmai despre asta vorbeam.Cind cineva face greseli (si are ci un minim de bun simt),sa le tina pt. el,NU SA SE LAUDE CU ELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • gali pe 31 Aug 2009, 22:54
    sex

    daca toti ar recunoaste ca fac sex oral n-ar fi interesant eu o fac si cine vrea sa simta bine sa incerce cine nu sa scrie ce-i tuna in cap pe site succes la toti imi face placere sa citesc asa articole

    1
    1

  • doareu2 pe 30 Aug 2009, 16:28
    ptr. Gratiela

    Multumesc Gratiela.Mai vreau sa spun ceva pt. toata lumea. Toti oamenii sunt supusi greselilor.Dar cind ajungi sa te lauzi cu ele si sa consideri ca cei care nu le fac sunt niste ,,Demodati",cazi de-a dreptul in penibil si fara sa vrei iti recunosti lipsa de educatie si prostia sin cap.O ZI BUNA SI SANATATE LA TOATA LUMEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    3

  • EU pe 30 Aug 2009, 14:41
    interesant

    Daca tara arde ia stingator cu pulbere dute in parlament stinge-i pe toti si apoi bucurate de viata!

    1
    2

  • vis pe 29 Aug 2009, 19:34
    superr

    super frumos.......dar nu oricum si oricarei urate si nespalate....

    0
    3

  • giorgio steel pe 29 Aug 2009, 00:22
    sex oral

    Vad pe aici multi pro si contra sexului oral deci 2 categorii care fac si care .....nu recunosc!!!!

    4
    0

  • eva pe 28 Aug 2009, 13:02
    si eu eram altfel

    Si eu am considerat sexul oral ceva interzis, dar dupa ce mi s-a facut...ca la carte:x:x, nu-l mai refuz. Si daca mie imi produce atata placere, de ce sa nu ii produc si iubitului? Cand e reciprocitate, n-ai de ce sa refuzi! Daca doar tu ca femeie sau ca barbat ai face si nu ai primi nimic in schimb, cu toate ca ai dori, asta ar fi o problema. Dar asa...nu vad de ce atatea critic? Si daca ma gandesc, mai murdare sunt picioarele sau mainile, asa ca nu mai ziceti ca acolo jos e murdar. Igiena cat cuprinde si bucarati-va unul de altul!

    3
    3

  • Gratiela pe 28 Aug 2009, 00:43
    ptr.doareu2

    Bravo!!! Comentariul tau mi-a placut foarte mult si crede-ma ca nu esti singura care gandeste asa.

    2
    2

  • ana-gabriela pe 27 Aug 2009, 17:08
    Nu pt toti speriatii

    Vlad uite id-ul meu ana_gabriela09. Nu e pentru speriatii de bombe :))

    2
    1

  • doareu2 pe 27 Aug 2009, 14:50
    sexul oral

    Tuturor celor care agreaza acest tip de sex vreau sa le spun sa coboare cu picioarele pe pamint si sa redevina ,,OAMENI".Acest tip de sex este intru totul animalic,scirbos si anti uman.Unii oameni (saracii) fac asta din cauza ca sunt bolnavi.Sunt de compatimit si trebuie ajutati si indrumati spre medici. CEILALTI NU SUNT ALTCEVA DECIT NISTE OAMENI FARA JUDECATA SI EDUCATIE. EI SUNT ADEVARATII FRUSTRATI SI INCAPABILI DE CEVA FRUMOS. Inconstienta lor se vede clar din faptul ca se mai si lauda si se dau oameni moderni.Complect fals.de fapt ei nu au evoluat din omul primitiv.Adevaratul om modern se exprima total altfel si are alte principii si preocupari dupa care se recunoaste.Sexul oral nu este specific omului modern ci omului primitiv si animalelor.Oamenii care nu au altceva mai bun cu care sa se remarce o fac cu astfel de lucruri.Dar se insala singuri si SE FAC DE TOT RISUL. Sa nu creada ca cineva ii crede destepti si moderni.NICI DIN GRESALA.!!!!!!!!!! Sunt niste naivi lipsiti de judecata. IMI CER SCUZE, NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI,dar ASTA ESTE ,,ADEVARATUL" ADEVAR!!!??? Sanatate si numai bine la toata lumea!!!!!!!!! Ps...Si nu vreau sa aud chestii de genul: ,,Daca nu-ti place subiectul de ce intri pe site" Este o replica de-a dreptul penibila.Intru tocmai pt. ca se discuta acest subiect!!!!!!!!!!!! Cui nu-i place parerea mea n-are decit sa nu mai intre pe site. Cu cea ce am scris nu vreau sa inchid gura la nimeni,dar va rog sa ma credeti,un om cu o minima educatie nu practica astfel de lucruri retarde,sau cel putin nu se lauda cu ele.,,CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA"

    4
    4

  • dorin pe 27 Aug 2009, 11:33
    Felicitari pentru articol

    Uni au o mentalitate prea invechita si prea conservatoare si nu isi dau seama ce pierd. Un cuplu trebuie sa scape de inhibitii si sa se desfasoare liber in dormitor. Cat mai multi barbati ar trebui sa citeasca acest articol pentru a invata cum sa ofere cat mai multa placere partenerei, iar pentru cocolino pastreaza comentariile de genu pentru tine.

    2
    1

  • Mihai pe 24 Aug 2009, 17:18
    O sensatie incredibila !!!

    Asta cred ca e un lucru de oferit femeilor si pro si contra.Celor Pro le va placea(si mie) iar celor Contra trebuie sa le areti care-i treaba...Mie cel putin imi place sa fac cunlingus la nebunie...e ceva foarte fascinant...Cele mai frumoase pozitii sunt Turnul Eiffel si Extazul Evei ! Fetelor din lumea`ntreaga sa aveti o zi buna !!!

    2
    0

  • Janni pe 24 Aug 2009, 16:14
    neck pain

    nice positions,shame about the neckpain oh wait your selling NECK CREAM by Germaine de Capuccini good job! :D

    3
    0

  • cocolino pe 23 Aug 2009, 10:19
    dezgustator

    curat murdar vietati pamintene ! aceste apucaturi animalic duce la inblnaviri grav ! ATENTIE

    0
    3

  • Mary pe 21 Aug 2009, 14:50
    :))))

    Puteti avea o parere despre ce se scrie aici, din curiozitate ati citit si parerea o puteti expune, e dreptul vostru. Intrebare: de ce va ciondaniti, nu am inteles? Nu va-ti inteles la pret?:)))) Tot ce am citit mi s-a parut foarte interesant, nu vulgar, nu m-a obligat nimeni, nici sa citesc, nici sa pun in aplicare, nici pe voi, nu?Sunt trecuta de prima tinerete, am o relatie si daca nu am avut aventuri si picanterii la tinerete chiar mi-ar place ca acum cand nu mai sunt atat de pudica si conservatoare sa exemplific cat mai mult. Ma puteti condamna? Have a nice day, pt. toti cu mintea deschisa la nou.

    2
    2

  • vlad pe 19 Aug 2009, 13:14
    BRAVO

    Bravo Ana-Gabriela. Cel mai bun comentariu, mi-a placut enorm.........tocmai ma gandeam sa scriu si eu ceva asemenator dar m-am razgandit can am realizat ca altcineva mi-a luat-o inainte. Personal ador sexul oral si il consider ceva absolut normal atat timp cat este practicat cu acordul si cu vointa ambilor parteneri. Cui nu-i place corect, sa nu se uite.....insa fetelor (femeilor) care strambati din nas si comentati tot felul de prostii ascultati un tip care a facut si face sex oral.: ESTE NEMAIPOMENIT......nici nu stiti ce pierdeti.......

    3
    2

  • ana-gabriela pe 18 Aug 2009, 12:07
    Duceti-va tare!

    Mai cui nu ii place acest gen de site-uri, aceste gen de subiect sa caute pe www.manastirea.ro whatever nu e nimic scarbos cum spun unii/unele e ceva normal care tuturor ni se intampla la un moment dat. Fiecare are conceptiile lui este adevarat dar cui nu ii convine sa nu mai caute subiecte gen sex pe internet. Ziceti ca nu va place ca e dezgustator si nu mai stiu cum dar parca va roade curiozitatea de cititi si mai nou va uitati la imaginile astea.

    4
    2

  • ramona pe 17 Aug 2009, 21:37
    sex

    cred ca sinteti nebuni si timpiti cu toti cind vorbiti de sex oral....

    3
    3

  • cineva pe 17 Aug 2009, 16:39
    ------

    Pt "un oarecare" si pt toti ceilalti frustrati: de ce intrati pe un site mai mult destinat femeilor, daca tot nu te incadrezi in limitele unor oameni absolut normali (precum ceilalti care "navigheaza" cu interes acest site)? Daca sunteti niste persoane, care nu si-au dat seama de orientarea lor sexuala pana la varsta pe care o aveti in prezent, si va ofticati (sa folosesc un termen pe care il puteti intelege si voi) ca nu puteti "gusta" si exploata si voi aceste placeri, atunci nu aveti de cat sa luati o carte si sa o cititi, ca sa nu faceti umbra pamantului degeaba, asta in cazul in care aveti un pic de scoala, pt ca din cate se vede nu ati prea trecut pe la orele de gramatica limbii romane! Eu nu inteleg un lucru: de ce vi se par scarboase si perverse niste "lucruri", pe care orice cuplu normal, care se iubeste, in lumea asta le face si au niste trairi extraordinare!!! Oare, ce faceti voi cu partenerii vostri, daca aceste "manifestari" sunt considerate de voi perverse, murdare, scarboase etc? Stati cu lumina stinsa si va bagati sub pat (nu sub plapuma, adica sub mobilier), sa nu va vedeti si eventual va tineti si respiratia sa nu simtiti ca sunteti cu cineva? Pai, va mai mirati ca pleaca barbatii vostrii de acasa la altele? Nu va mai mirati, dupa ce ati scris comentariile de mai sus! Asta in cazul in care oferiti cuiva iubire sau vi se ofera! Sunt cele mai frumoase momente pe care le poti avea cu partenerul tau, care te iubeste si pe care il iubesti, sa vezi cum face tot efortul sa te vada tipand (la modul propriu) de placere si tu sa il vezi cum tremura efectiv si tot de placere, nu de frig, cum v-ati putea inchipui voi, frustratilor!!! Inchei comentariul, ca deja m-am saturat sa tin "predica" unor oameni fara sentimente, doar vreau sa ii rog pe cei care se ocupa de acest site, sa mai scrie astfel de articole, cei interesati si, repet, oamenii normali - open mind- vor citi cu interes mereu genul acesta de articole! F interesant articolul si adevarat!!!

    3
    1

  • just me pe 17 Aug 2009, 13:43
    happy

    Felix, respectul meu pt "curajul" de-a scrie intr-un loc PLIN de femei :D pt ca-ti trebuie curaj sa faci asta :)) Doamna Monica, nu va cunosc, nu am de unde, dar pun pariu ca sunteti divortata, dupa comentariul postat. "Clasicul ramane cel mai la inaltime ptr.ca decurge in urma pasiunii si a dragostei curate si sincere si nu din intelegere cu partenerul." Ei bine, va spune cineva mai tanar, si sunt convinsa ca suntem multe tinere pe site, de acest "clasic" se satura barbatii si incep sa caute altceva. Nu zic ca e ceva rau, dar totusi, dupa 35-40 de ani de convietuire, mai vor si ei o friptura, ca de supa se cam satura in fiecare zi. Sexul oral nu este perversiune draga doamna, este o alta modalitate de a ajunge la orgasm decat cea "clasica" , iar intre 2 persoane care se iubesc, nu vad alta modalitate mai buna de a o demonstra. "Si vice versa este valabila ptr.ca nu ma tenteaza sa-l vad schimonosindu-se de placere sau satisfactie " Fraza asta deja ma depaseste prin "intelepciune", dar sa nu condamnati bietul om, daca brusc o sa-i piara cheful de a va mai atinge , sa nu mai zic de a face altceva. Cu asemenea gandire ..... ps: parere personala si libertatea cuvantului. Toate cele bune si de la mine

    2
    1

  • monica pe 17 Aug 2009, 00:13
    Educativ

    Subiectul in sine este educativ ptr.cei care practica asa ceva si-l voi recomanda cu placere petelor (cat mai tinere posibil) ca sa stie ce le asteapta si sa fie in pas cu moda.Eu sunt de moda mai veche si de aceea m-a atras in mod special comentariul domnului Felix. Ca sa fiu sincera,daca asta este singurul cadou pe aceasta criza economica,prefer sa nu primesc nimic,de la omul iubit ptr.ca un penis si o limba au toti masculii,deci nu e nimic deosebit. Si sincer prefer sa raman cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri nu sa dau ochii peste cap sau sa tremur de placere in fata unui barbat doar ca sa-i dau satisfactie, Si vice versa este valabila ptr.ca nu ma tenteaza sa-l vad schimonosindu-se de placere sau satisfactie. Nu-mi place sa se faca asa o tevatura in jurul acestei teme.Clasicul ramane cel mai la inaltime ptr.ca decurge in urma pasiunii si a dragostei curate si sincere si nu din intelegere cu partenerul.Azi facem asa sau asa,vreau sa stai asa sau asa ori vreau sa faci cutare sau cutare lucru.Toate astea suna a afacere rece si rigida. ma rog,nu ma intereseaza si nu vreau sa aud ca daca nu-mi place nu trebuie sa citesc ,deoarece sunt abonata la eva,ro si ma trezesc aproape in fiecare dimineata cu cate un subiect din acesta piperat. Nu vreau sa aud nici ca am pareri comuniste deoarece comunismul nu are nimic cu sexul asa cum toate perversiunile care apar zilnic nu au nimic de-a face cu democratia. Asta este parerea mea si libertatea cuvantului este a fiecaruia. Toate cele bune!!!!!

    2
    2

  • Letitia pe 16 Aug 2009, 19:05
    Ma distrez de milioane!!!!!!!!!!!!!!

    mie imi plac la nebunie comentariile ,certurile si cat de mult se ambaleaza unii ptr.o cauza sau alta.Restul nu ma intereseaza.Va spun sincer vanez si savurez parerea fiecaruia. Atat cei pro cat si cei contra au senzatia ca ei au dreptate si incearca sa inchida gura echipei adversare.Dar de fapt.......fiecare face ce vrea ,cand vrea si mai ales cum vrea. Iar lumea din zilele noastre e din ce in ce mai perversa. Sa aveti o zi buna ,atat cei PRO cat si cei CONTRA!!!

    3
    0

  • lary pe 16 Aug 2009, 15:32
    excitant...

    in primul rind vreau sa-l felicit pe felix frumos discurs si in acelasi timp ffff explicit.....si in al doilea rind vreau sa le spun tuturor celor care au" sentimente de repulsie" pt astfel de articole ca ar fi mai bine sa invete ceva din ele pt a li se descreti si lor fruntile decit sa piarda timpul pt asi gasi cuvinte si texte de jigniri la adresa altora(pacat ca cei mai multi dintre ei nu recunosc ca li s-au umezit chilotei privind) tin sa subliniez faptul ca mie personal si atit si sotului meu mi sa imbunatatit viata sexuala de cind primesc astfel de articole am trait senzati noi si de aceea vreau sa multumesc echipei eva si tinetio tot asa....

    2
    1

  • Felix pe 16 Aug 2009, 11:28
    Ooofff...

    1. Fiind barbat nu am de unde cunoaste senzatiile pe care le traieste o femeie in timpul cunnilingusului. Dar vad ce fel reactioneaza. Pentru mine, in afara de delicioasele senzatii olfactive si tactile, ramane bucuria de a oferi partenerei o placere delicata si intima. Pe langa faptul ca e unul dintre cadourile pe care le poti face si in plina criza economica. Iar dupa ce ai vazut privirea incantata din ochii ei la terminarea acestui act, te simti de 2 ori mai barbat. Pozitia calaretei mi se pare absolut superba, deoarece amandoi pot fi relaxati si pot explora in voie, fara graba, toate atingerile, intensitatile, ritmurile, etc., fata de pozitia savarinei, care se lasa cu ceva discomfort daca dureaza prea mult. Pe scurt, multumesc mult autoarei, Bianca Luca. 2. Cele care sar cu gura si-si exprima impulsurile vomitive la vederea acestui articol - de bun simt si lipsit de orice vulgaritate - sunt cele inca prizoniere ale propriilor frustrari si complexe. Este la mintea cocosului (sau a gainii) ca nu au incercat in viata lor sa accepte o astfel de placere rafinata, probabil ca la momentul in care li s-a oferit si-au infipt mainile intre picioare si au pus o fata panicata, gandindu-se cu groaza la pestilenta acelui loc rusinos, la care probabil inca se refera folosind tot felul de termeni ciudati care ar speria si cel mai experimentat filolog. Daniela, daca faci parte din acele inhibate care trebuie prinse cu usa pentru a reusi cel putin stravechiul act al reproducerii, si asta dupa 4 ani de casatorie, te rog eu frumos, ia-ti frustrarile si du-te, lasa-ne pe noi, cei pe care ne intereseaza sa invatam noi metode de a face momentele intime si mai speciale, sa ne bucuram in liniste de informatie. Nu e nimic atragator in a te imagina pe tine golind flaconul de Emetiral sau Metoclopramid in timp ce tastai cu degete tremurande comentariul. Si, apropo de asta, daca-ti exprimi o opinie, ai, te rog, bunul simt de a incerca sa corectezi greselile gramaticale inainte de a trimite comentariul. 3. giulia, ai dreptate. Cei frustrati au obiceiul de a... "bazai prin preajma". Asa-si exprima ei sexualitatea reprimata. Baga nasul, trantesc vreo remarca neinspirata (si de obicei in necunostinta de cauza) si pleaca cu un ranjet stupid in sufletel, ca au fost si ei acolo. Si, da, nu se pot abtine sa nu bage nasul. La fel de bine ar fi putut sa ignore articolul la vederea titlului (in afara de cazul in care au crezut ca "cunnilingus" o fi noua metoda de slabit, scapat de celulita sau redus cosurile). A, giulia, te rog, pastreaza exprimarea asta chinuita pentru mess sau mirc. Ai stricat impactul unei concluzii inteligente prin torturarea frumoasei limbi romane. Cine citeste sare la concluzia "uite alta pustoaica de 12 ani care isi cauta placeri facand misto de disperati pe mess", si nu te mai ia in serios.

    4
    1

  • Andreea pe 13 Aug 2009, 19:28
    :)) AMUZANT LA PROPRIU!!!

    M-a amuzat teribil ceea ce a scris domnisoara sau doamna Daniela :)):)):)).....da, de ce sa nu fie placut sa ai parte de o partida/partide de sex dupa o zi istovitoare de la birou?Sa ajungi bine-mersi acasa, sa faci o baie, sa te relaxezi, sa te bagi in pat alaturi de iubit/sot si sa faci dragoste??? Eu consider ca nu este murdar si pervers deloc atata timp cat exista incredere si iubire intr-un cuplu...iar daca sunt atat de inhibati, schimbati mai fratilor site-ul si uitati-va la chestii care va convin si nu-i mai criticati pe altii, ca slava Domnului, internetul asta e mare si suficient de amplu pentru toti !!!

    5
    1

  • giulia pe 13 Aug 2009, 11:58
    mda

    daka voua nu va plake nu o faketi lasa ti sa faka altii sa traiaska viata asa cum o stie fiecare.si daka nu va convine site dc mai intrati? raspunsul ka muriti de curiozitate(ma refer la pers care sunt frustrati)

    6
    1

  • Daniela pe 11 Aug 2009, 23:45
    Ei,da

    Tara poate ca nu are nimic cu sexul si nici invers,dar erticolul are la fel de putin cu dragostea si cu sexul.Este dezguatator,pervers si murdar. Intr-adevar ce poate fi mai""placut"" dupa o zi grea de munca sa ajungi acasa si sa bagi p---a sau p--a in gura partenerului?????? Nimic nu-i asa???? Daca ma uit la pozitiile animate de mai sus parca nu mai ai nevoie nici macar de mancare sau altceva. Atentie insa:unele pozitii par cam periculoase si s-ar putea sa se sufoce!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    5

  • Andreea pe 11 Aug 2009, 19:55
    Nice :P

    Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeerrr!!!..... bravo...asa da, mai merge...sa ne mai gandim si la noi femeile, nu numai la ei... ;)... chiar imi place subiectul ... si de abia astept sa ajung acasa dupa o zi obositoare de munca ..... :)):))

    8
    0

  • eu pe 11 Aug 2009, 14:58
    tot pt frustrati

    ce are tara cu sexul? :))

    4
    0

  • cineva pe 11 Aug 2009, 00:01
    pt frustrati

    daca nu-ti pl ce citesti dc citesti? du-te pe un site de pudici!aici e vb de erotism nu de ceva vulgar.poate nu ai avut ocazia ...........

    5
    1
Pagina « 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod