Pozitii speciale pentru cunnilingus

Sex oral in preludiu? Iata cateva tehnici

Cunnilingus, termenul tehnic pentru sexul oral oferit femeii, poate fi incredibil de intim...

Ca iubitul tau sa fie bun la asta, trebuie sa fie un excelent cititor al corpului tau, al respiratiei tale, al miscarilor si a ceea ce tu ai putea sa ii spui fara cuvinte...

Tot ceea ce faceti in acel moment este pentru placerea voastra si nu se bazeaza pe asteptari legate de performanta, lectii din filme porno sau alte experiente sexuale orale. Iata cate pozitii speciale pentru cunnilingus.

Pozitia "68-ul ei"


Aproape un 69... El sta intins pe spate, in timp ce tu esti deasupra, cu picioarele indreptate spre capul lui. Pozitia este buna atat pentru cunnilingus, cat si pentru analingus.

Este recomandat ca el sa isi puna o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie ii ofera partenerului tau excelente oportunitati de a-si folosi mainile pe tot corpul tau.

Pozitia "Turnul Eiffel"


Este o pozitie foarte usoara, dar care ofera placeri maxime, atat tie, cat si iubitului tau... In pozitia "Turnul Eiffel", el este asezat pe podea (lasat usor pe spate), in timp ce tu stai cu picioarele departate, deasupra fetei lui.

Tehnica este foarte populara, deoarece ambii parteneri au mult control, cel care presteaza, este liber sa linga si sa atinga tot ce vrea, in timp ce tu te poti lasa mai jos, pentru a aplica mai multa presiune, sau te poti ridica, pentru mai putina presiune; poti incerca si un balans in fata si in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.

Daca partenerul tau se lasa pe spate, sprijinit de marginea unui pat, isi poate plimba si mainile pe corpul tau, mangaindu-te, amplificand placerea. Si nu uita de privire, care va poate excita si mai mult... Un loc perfect pentru pozitia "Turnul Eiffel" poate fi cabina de dus...

Pozitia "Extazul Evei"


Daca doresti sa fii in control sau sa incerci ceva nou, Extazul Evei este o pozitie de sex oral excelenta. Iubitul tau sta intins, cu capul pe marginea patului, in timp ce tu "apesi" pe fata lui.

Prin schimbarea pozitiei in care stai deasupra partenerului, poti controla stimularea si accesul. Ai grija doar sa nu te apesi prea tare, pentru vei pune multa presiune pe gatul lui.

 

Comentariile 151-200 din 351

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • li_ana pe 1 Dec 2010, 14:59
    misto

    as incerca si eu dar mi-e rusine sa-i cer sotului meu asta,nu stiu cum sa-i spun

    17
    5

  • marian_ricardo pe 24 Nov 2010, 12:31
    placere la maxim

    mie imi place la nebunie sexul oral mai ales 69 e ceva enorm de placut ,mai ales cind dai si primesti in acelasi timp este o placere enorma ,numai k partenerei mele nu prea ai place sa primeasca ,nu mereu . iar eu cum sint gemeni de zodie am niste fantezii in cap care te lasa fara cuv,numai k tre sami caut o amanta iubitoare fanteziilor mele sa o fac sa se simta bn din toate punctele de vedere,aparte k si cu nevastamea ma simt enorm de bn doar cu sexul normal dar eu nu rezist pina nu pun limbuta pe pizda eiiii ;)

    8
    2

  • newomanau pe 17 Nov 2010, 19:25
    uman

    E uman sa iti placa sexul oral.....e atat de placut sa gusti si sa fi gustat....o viata avem si ne-o autocenzuram uneori inconstient....newomanau77@yahoo.com

    5
    2

  • cineva pe 15 Nov 2010, 11:25
    pt lizza

    da, imi place, e foarte excitant, mai ales atunci cind el ma mingie cu limba peste organele mele genitale, e ceva superb de palpitant si primesc o satisfactie grozava, mai este cineva pentr care sexul oral este o placere extrema?

    15
    5

  • lizza pe 11 Nov 2010, 10:27
    sex oral

    Imi place sa-mi faca sex oral dar ma excit mai tare daca-i fac si eu lui...tot 69 e mai tare. Ce parere aveti fetelor, la voi cum e?

    28
    3

  • boris pe 8 Nov 2010, 00:49
    Am o intrebare?

    E ceva normal ca partenera cu care esti impreuna de 2 ani sa foloseasca connilingusa partenerului?

    8
    2

  • nelu pe 21 Oct 2010, 20:01
    sal

    eu am citit tot ce spuneti voi, si nu am facut nici odata connilingus. as dori asta sa fac dar nu stiu cum sa incep asta cine ma ajuta?

    8
    4

  • samy pe 3 Oct 2010, 17:35
    PT ELENA

    MAI ESTI FEMEIE SI VREI SA ZICI K NU MAI FACE DRAHOSTE CA SA NU MAI FACI VREUN BB? WAAII MAI FEMEIE IA PASTILE ANTICONCEPTIONALE IA PELICULE PROTEJEAZATE SI STAI LINISTITA DIN SEX ORAL NU RAMAI GRAVIDA

    6
    3

  • toxic waste pe 1 Oct 2010, 04:55
    geamanul-the return :P

    in plus...am fost inzestrati cu freewill termenul universal eventual in traducere mot a mot liberul arbitru \ libera vointa,asta e pt cei ce intra si arunca cu critici la adresa unor lucruri absolut normale si fizice :D

    2
    2

  • toxic waste pe 1 Oct 2010, 04:50
    opinia unui geaman!

    Mare Ti-e gradina Doamne ...dar si plina de placeri :)incercati .. k doar un corp avetzi in viatza asta ... (limbi,guri...etc.) :)) scz. asta era momentul funny printre cateva erori pe aici presarate(pers. care au facut-o dar nu recunosc si condamna pe altii :))

    3
    2

  • sexpert pe 6 Sep 2010, 19:58
    pt doritoare (MH)

    pt fetele care vor sex oral: watching_you09

    6
    2

  • eri pe 27 Aug 2010, 02:03
    mamaaaaaaa

    nu stiu ce simtiti voi cand cititi dar eu...sunt tare excitata...nici nu stiu ce vreau mai mult: anal, oral...

    21
    2

  • elena pe 24 Aug 2010, 15:58
    sex foarte bine te simti

    eu am 30 de ani si am facut asta odata si mam simtit bine foarte bine mam simtit si mia placut foarte tare mai vreau odata dar daca mai fac odata asta o sa mai am inca un copil si nu vreau asta ca copilul pe care il am mil ajunge ca e mofturos mami nu vreau aia mami nu imi place aia as mai face eu odata sex dar nu vreau ca nici alt copil nu vreau ca e enervant eu am facut asta sa ma simt bine

    4
    6

  • kriswin pe 24 Aug 2010, 13:59
    sex

    Adevarul este ca sunt doua feluri de oameni......CARE FAC SEX ORAL SI CARE NU RECUNOSC...))....

    13
    2

  • Tudor Mraius pe 23 Aug 2010, 15:53
    DjiDji

    Ai dreptate sa sti in legatura cu critici astia de arta. sunt SSSSSSTTTUUPPPIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZYYYYYYYY

    3
    1

  • Tudor Marius pe 23 Aug 2010, 15:31
    mai taceti babelor

    ;) Mai babetelor care sunteti contra ar trebui potyn sa taceti si sa fasati tineretul sa se distreze cum vrea,( una ahhh ce scarbos si in gandul ei zice unde dau si eu peste unul la ma satisfaca si pe mine potyn in genul asta),,nici nu stiti ce vorbity ( alta zice vedeti ca este periculos va infectati cu cine stie cu ce boli cum am facut eu) si sunt alte sute de astfel de femei care s-au plictisit de crosetat si le-au invatat nepoti(ele) sa intre pe aceste site-uri care nu sunt pentru critici,acestea sunt doar ptr oameni care vor sa se distreze si mai mult sa simta ca viata este frumoasa si ca nu trece degeaba pe langa ei. cine are nemultymiri sau multimiri de ce am comentat eu aici ((((((((((((((((((( marius_gearau )))))))))))))))))))))))) yd-ul meu de mess sunt nonSTOP

    5
    1

  • ella pe 15 Aug 2010, 15:38
    salve

    de cand am intalnit barbatul care stie sa ma faca fericita din toate punctele de vedere, vreau sa spun ca ideile si fanteziile nu se mai opresc.. daca faci sex oral ,anal sau multe altele cu sotul sau partenerul tau e ceva rau sau trebuie sa te consideri o stricata,,, incercati nu e rau. ba chiar iti ofera o clipa de multa siguranta si senzualitate in ceea ce face

    7
    2

  • mistik pe 12 Aug 2010, 00:50
    oaaaau?

    imi plac discutiile voastre as fi vrut sa vorbim in direct cum se spune,despre toate,cu toti ,este mai usor sa vb deschis asa,ca si cum ai face o sedinta cu un consultant matrimonial sau psiholog,nu mai ca este mai bine asa,nu crede.ti

    2
    1

  • kemita pe 17 Iul 2010, 15:53
    pozitii speciale ptr. cunnilingus

    fetelor scuze dar nu vad pozitia clasica 69?!!! nu vi se pare k am dreptate?va rog ,astept raspuns vostru ;va pup&orgasme multiple va doresk.

    1
    2

  • SEX pe 14 Iul 2010, 22:25
    Incercati:))

    sincer am incercat cateva dintre ele .. desi e un pic stanjenitor .. si.. oarecum placut :)):))=)) Incercati:P:P

    1
    1

  • jurj toma pe 6 Iul 2010, 14:39
    despre noi orizonte

    adevarat va spun ca nu credeam ca se poate folosi aceste moduri de sex,dar 1 si al 2 este extraordinar,va multumesc pentru anvatatura care eu am vazuto,va asigur ca si biblia zice ca un om si o femeie sant un singur corp,noi punem in practica cea ce am vazut,incaodata multumesc.

    0
    2

  • diana pe 25 Iun 2010, 13:22
    doar eu

    din pacate nu stii nici sa scrii,mai citeste si tu cate ceva si vezi k nu se scrie complect,deie sau gresala .Fiecare e liber sa creada ce vrea si sa faca ce vrea ,sa scrie ce vrea aici dar tu ai pretentia k esti bine educata si cultivata.Nu e frumos nici sa corectam greselile gramaticale aici dar vad ca nu poate nimeni sa scrie ceva ca tu sari repede la harta si faci pe sfanta dar sa arunce cu piatra cel care e fara de greseli ,e absurd sa te consideri perfectiunea intruchipata ,mai ales aici la dragoste si sex.Rares sa nu mai faci oamenii idioti,eu cred ca oamenii chiar fac ceea ce zik si mai cred ca tu esti inca un copil mik,mai cresti un pik si-ai sa vezi k nu mai faci pe nimeni idiot.

    2
    2

  • Rares pe 14 Iun 2010, 09:56
    Idioti:)

    Bai frate sunteti obedati rau:)) fac pariu ca nici macar un sf din cei de aici n-au incarcat astea=)) si se dau mari:"ooo e suuuper" =)))

    4
    4

  • Vanya01 pe 10 Iun 2010, 19:38
    Ceva Fantastic

    E super tare, mie imi place cuni, nu ratati Baieti, pozele sunt faine

    2
    2

  • Aeris pe 7 Iun 2010, 13:04
    super

    toate sunt super, îmi plac la nebunie:D Dar pt a obţine ceea ce vrei, trebuie să ştie şi partenerul cum s-o facă,nu?:P Aşa că în cazul acestor poziţii totul depinde de partener şi de cât de mult e el dispus să te facă să te simţi bine...şi bineînţeles, depinde şi de cât de excitată eşti... ahh, mi se face poftă când le vad :)):))

    2
    1

  • elenabw pe 13 Mai 2010, 18:18
    sex oral

    eu si iubitul meu facem sex oral de fiecare data cind facem dragoste acum pot sa va spun din experienta INCERCATI ptr ca este o senzatie de nedescris

    6
    1

  • gabriel P pe 9 Mai 2010, 13:24
    elena

    nu uita ca te iubesc mult de tot si voi practica aceste poz ca o sa-ti placa SIGURRRRRRRRRRR

    4
    1

  • alexandra pe 6 Mai 2010, 15:57
    sex oral...

    da e super ji prietenul meu mia faqt sex oral si mam simtit superrrrr si asta pt k ma iubeste

    4
    1

  • ella pe 5 Mai 2010, 00:58
    pt doareu2

    daca astea nu sunt lucruri cu care sa te lauzi u ce cauti sa citesti articole despre sex????asta facem aici, e sectiunea in care putem vb despre asa ceva. e vreo problema????

    4
    1

  • lili pe 3 Mai 2010, 15:24
    Superr

    Imi place la nebunie sexul oral. Pozitiile merita incercate!!!

    6
    1

  • SEX pe 1 Mai 2010, 22:13
    Pozitii

    deci sunt sooper .. merita incerkte ,.. va spun din proprie experientza .. nu le evitatzii :x:>:>:>

    3
    1

  • OPULUS XXER pe 27 Apr 2010, 02:40
    parere personala

    fratilor va spun din proprie experienta ca daca nu le incercati ati trait degeaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    1

  • alexa pe 25 Apr 2010, 13:48
    super:x!

    eu ji iubitul meu facem sex oral de fiecare data knd facem dragoste,este f frumos shi iti condimenteaza viata sexuala;)

    3
    4

  • andruk pe 25 Apr 2010, 13:44
    soopel:X

    intradevar,este o senzatie de nedescris...:X:X.merita incercat

    0
    2

  • alexandru.2005 pe 21 Apr 2010, 21:00
    pt blondina_19

    ai mailul meu.vb bafta!

    1
    1

  • blondina_19 pe 20 Apr 2010, 22:20
    trist dar......adevarat

    nu am incercat aceste pozitii dar cred k miar placea insa prietenului meu nui place nici makr sa se apropie de pasarik dar sa mai faca ceva........as vrea sa incerk cine se ofera?(glumeam)

    3
    1

  • nicuchipesu pe 20 Apr 2010, 17:46
    e bun dar...

    tot pozitia 69 ramane de baza

    2
    1

  • ramonik26 pe 17 Apr 2010, 17:03
    sexy

    super tare pozitiile

    3
    1

  • al3csandrutza pe 15 Apr 2010, 16:49
    :d:d:d

    super :d dar cam dificile unele:(

    5
    1

  • nicestef pe 13 Apr 2010, 14:16
    SEX

    ESTE SUER TARE SEXUL ORAL IL FAC DE FIECARE DATA CIND FACEM DRAGOSTE SI NU MA LAS PANA NU ARE ORGASM EA

    2
    1

  • me.alex89 pe 12 Apr 2010, 20:42
    pfff ce pofta am de.....

    as vrea sa fac macar sex oral.....dar nu am cu cine.....as vrea sa o ajut pe o fata cu asa ceva....

    0
    1

  • ionica_tec pe 12 Apr 2010, 19:37
    hy

    ce sau facut cei ce nu au avut NET cine sa-i invete....acum 50 de ani

    0
    1

  • ramo-ramo pe 11 Apr 2010, 16:16
    frumos cunilingus

    eu cred ca orice femeie ar fi in culmea extazului daca i s-ar face un sex oral bine cu multa tandrete incercati merita am sa incerc si eu

    2
    1

  • madutza pe 8 Apr 2010, 11:55
    dragoste sex

    imi plac toate mai putin ultima

    2
    1

  • chivug pe 7 Apr 2010, 16:39
    sex in the city :P

    Incercati!!! Merita ;)

    0
    1

  • Teoman_Gemiler pe 2 Apr 2010, 17:53
    teo

    woowwwwwwwww GOOD

    0
    2

  • rocky rock pe 1 Apr 2010, 15:00
    FRUMOS SEX

    SUBERB dar nu cred ca as in cerca

    0
    1

  • ionelut pe 30 Mar 2010, 21:15
    da

    tarii pozitiile

    0
    1

  • Danny13danny pe 30 Mar 2010, 18:06
    Daa :X

    merita incercate ;)

    0
    1

  • s_cosmin_v pe 27 Mar 2010, 10:46
    super

    incercati eu le-amincercat pe toate

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod