Pozitii sexuale pentru sex anal

Iata cele mai incitante tehnici care va vor innebuni de placere
Considerata ca fiind o tehnica rusinoasa si lipsita de pasiune, o partida de sex anal poate fi mai mult decat excitanta. Multe femei nu au incercat din mai multe motive: frica de actiune in sine, de a fi judecate, din prejudecata etc.

De cele mai multe ori, sexul anal este ultimul act sexual despre care ne e jena sa vorbim. Dar de ce ar trebui sa te simti stanjenita intr-o relatie? Un lucru nu trebuie sa uiti: cu iubitul potrivit si la timpul potrivit, sexul anal poate fi o optiune chiar si pentru tine.

Relaxati-va amandoi si treceti la actiune! Esti pregatita?

Pozitia "Printesa ingenuncheata"


Este o tehnica la care penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  

Asaza-te in genunchi, in pozitia ghemuit, iar el sta in spatele tau si te penetreaza anal, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa...

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind il va excita vizual. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.




Pozitia "Ciocnirii triumfale"


Ciudata si dificila pozitie, dar merita incercata... macar o data. Tu stai intinsa pe burta, cu picioarele desfacute, iar partenerul deasupra, cu fata spre picioarele tale.

Deoarece in aceasta pozitie penisul ajunge intr-un unghi ciudat (apasat in jos), trebuie avut grija sa nu se intinda penisul mai mult decat este capabil sa se flexeze. In aceasta pozitie, iti poti mangaia clitorisul....

 

Comentariile 201-250 din 283

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoCSaNaRoXY pe 22 Feb 2010, 17:49
    doamna cu deschidety okii

    !deschidei dumneata .pa tine nu te insala barbatu sau nai?dak ai avea cu atatea prejudecaty sa nu te miri k se duce la alta.este o tara libera fiekre face ce vrea.fa si dumneata ce vrei si taci din gura nu ne zi noua ce sa facem esty judecatoare?!da viata nu se rezuma doar la sex aici va dau dreptate.vedety deja vam stiut si varsta dupa ce sfaturi daty! ;) apropo am incercat si eu sexul anal este dureros.ink mai exersez.

    2
    0

  • deschideti ochii pe 21 Feb 2010, 21:45
    De unde atata lipsa de respect de sine?

    Citesc comentariile fetelor si baietilor de pe acest site si nu mi vine sa cred ce vad... Si se mai mira fetele de ce sunt inselate si de ce nu sunt respectate de baieti. Daca ati fi iubite cu adevarat nu ati ajunge sa faceti astfel de lucruri, lucruri pe care acum le credeti ceva obisnuit datorita mass mediei care promoveaza doar SEX. Nu vreti sa stiti altceva decat pozitii noi de sex. Cand se vor termina toate pozitiile veti avea grija sa inventati ceva si mai patetic, ceva care sa va faca sa va subestimati cat mai mult la nivel de subconstient... Incercati sa fiti realisti, viata nu se rezuma doar la atat. Sexul nu e cea mai mare placere din viata.

    2
    1

  • demon pe 12 Feb 2010, 12:26
    sex anal

    Fratilorrrr! Sunteti bolnavi...:). Nu se rezuma totul doar la sex anal... Mai importanta este iubirea impartasita, prietenia trainica si jocurile iubirii... Restul depinde de fiecare......

    2
    2

  • RamoVali pe 6 Feb 2010, 10:07
    este suer tare sexul anal

    fetelor conteaza foarte mult cu cine faceti sex anal....sa stie cum sa va ia sa aibe rabdare....dar e super fain pt k toti nervii sunt in anus....incercati cu rabdare ca nu aveti ce pierde;)

    4
    0

  • Lydya pe 1 Feb 2010, 00:26
    Vai de cururile voastre

    Spunea cineva mai sus ca trebuie sa fii"goala".Da se pare ca toate sunt "goale" de caracter si bun simt!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    2

  • floricik pe 23 Ian 2010, 13:26
    pt cristi

    sex sex sex spui tu ca suntem nimfomane dar ti-ar place sa vina o bucata la tine si sa te puna cu botul pe labe nu?cred ca nu prea ai parte de sex.cautati o femeie adevarata atunci.

    2
    0

  • alexa pe 22 Ian 2010, 00:52
    e foarte placut

    sexul anal aduce placere in timp...la inceput este f dureros,dar daca partenerul e priceput durerea se poate atenua!merita incercat...mie imi place acum

    4
    0

  • iulian pe 20 Ian 2010, 15:45
    interesant

    fetelor e ceva foarte placut ,putin dureros la inceput pana dai de gust

    4
    1

  • robi pe 19 Ian 2010, 09:20
    sex anal

    pentru fetele sau doamnele care nu au incercat inca sexul anal, yo va sfatuiesc sa incercati pentru ca este foarte placut,ai inca o activitate cu partenera sau partenerul,nu este foarte dureros trebuie lubrifiat anusul si penisul inainte.primul contact no sa fie prea grozav dar urmatoarele garantez..succes tuturor si o viata cat mai placuta ..v-am pupat! :P. PS prima pozitie prezentata aici este OK a doua este aiurea!

    3
    0

  • cristi pe 18 Ian 2010, 23:14
    voi fetele astea

    doamneee ... fetelor...numai sex sex sex sex ....nimfomanelor

    1
    1

  • ROTO pe 18 Ian 2010, 17:48
    LUBREFIANT

    LUBREFIANT NU ESTE NECESAR CE SE SCURGE DIN PARTEA DE MAI SUS IN TIMPUL SEXULUI VAGINAL ESTE SUFICIENT DACA SE FOLOSESTE CU INTELEPCIUNE , DE ASEMENEA TREBUIE TREPTAT PORNIT SI MANGIATA ZONA RESPECTIVA CU PENSIUL, DELICAT APOI INCETISOR INTRA SINGUR.

    0
    0

  • ROTO pe 18 Ian 2010, 17:45
    SEXUL ANAL

    VA INSELATI DOAMNELOR, SEXUL ANAL ESTE FOARTE PLACUT , SOTIA MEA DORESTE UNEORI IN MOD SPECIAL ASTA , AM AJUNS SA FACEM DIN GRESEALA , IAR PARTENERA MEA NU SUPORTA NICI SA FACA NICI SA I SE FACA SEX ORAL (PSIHIC E PROBLEMA) . DAR IN SCHIMB ANAL II PLACE . DACA AS PUTEA FACE DIN GRESEALA SI ORAL POATE I-AR PLACE !!!

    2
    0

  • Pisi Miha pe 16 Ian 2010, 17:51
    :))

    "goala" inseamna curata :) .Clisma rectala,se face la fel ca cea vaginala .Se pot cumpara de la farmacie aparate vaginale( sunt niste "pompite din plastic flezibil ca un acordeon si au in capat un capat subtire cu cateva gaurele pe unde iese apa) + pliculete pt spalari (intrebati farmacistul) sau se pot confectiona-/cumpara atasamente la dus vezi pe 4love.ro.:))NU fac reclama dar acolo am vazut in timp ce cautam jucarii pt mine si el. Culmea e ca eu nu sunt adepta sexului anal...doar pt ca nu reusesc sa ma relaxez......o sa mai incerc ...pt el ...care la inceput a zis ca el nu face asa ceva .....

    2
    0

  • gogu pe 13 Ian 2010, 03:34
    trebuie sa fii "goala"

    ,adica partenera trebuie sa faca o clisma??? sau se poate face si cu mizerie :D... femeia simte vreo placere??? poate avea Orgasm??? cum sa o conving??? :>

    1
    0

  • crrissttinna pe 13 Ian 2010, 00:16
    replica

    si pt toti cei cel condamna{sexul anal}da,poate fi o dezamagire in cazul in care nu ai gasit partenerul ok{femeie sau barbat}dar>>>>>>>>>>cu o floare nu se face primavara,si prin urmare e ceva ce trebuie sa incerci,si sa repeti ,sa perseverezi si sa te specializezi

    3
    0

  • crrissttinna pe 13 Ian 2010, 00:12
    e totusi ceva ce poate sa-ti placa

    se incepe cu lubrifiant................ apoi se incearca fara...................... apoi pur si simplu intra de la sine. asta e sexul anal. poate pt o femeie nu e excitant descriindul,cum e pentru un barbat,dar practicandu-l pas cu pas e ceva ce intregeste relatia sexuala cu partenerul mai ales daca nu se folosesc metote contraceptive clasice oricum,o spun pt ca am incercat si am parcurs toate etapele o recomand tuturor femeilor care vor sa traiasca sexul in adevaratul sens,si in special acelo care vor sa salveze o relatie sexuala si nu numai anosta si fara viitor

    3
    0

  • Un baiat ,posibil dulce... pe 11 Ian 2010, 01:00
    nimk important

    Va urez mult noroc in pat ..........si ca barbati vostri sau prieteni sa va faca cat mai fericite si cat mai implinite ....si mult noroc baietilor idem femeilor .Cu stima si Respect George din Bucuresti un pusti de 19 ani ;)

    0
    0

  • little.bug pe 10 Ian 2010, 05:24
    ...

    Pt sexul anal recomand mult Play( lubrifiantul albastru de la Durex) se gaseste in orice hipermarket si farmacie. conteaza ff mult sa fi cat mai relaxata si inteleasa de catre partener, pozitia trebuie sa fie una relaxanta (ea difera ,ideea e sa o gasesti) si prima regula si cea mai importanta sa fi "goala"

    2
    0

  • Secret Discret pe 7 Ian 2010, 22:41
    ieeeee

    Da este tare sexul anal pt ambii parteneri.....mai mult pentru masculul feroce...

    1
    0

  • Jery pe 5 Ian 2010, 10:39
    singereaza?

    fetelor,spunetimi si mie va rog;cind faci sex anal pt.prima data singereaza?e ca si cind te dezvirginezi vaginal?

    1
    0

  • eu pe 3 Ian 2010, 02:27
    pt mirela

    de aici sa intelegem ca iti place durerea....

    0
    1

  • mirela pe 24 Dec 2009, 02:01
    daaaaa

    sex anal salbatic,sclava stapanului tau pe care-l divinizezi,sa-l simti cum te alinta ,te amageste,te pedepseste si te face a lui prin toate modurile posibile!cum te penetreaza tandru apoi din ce in ce mai salbatic pana ce simti ca vrei mai mult,ceri mai mult,iti umple gura,apoi ultimele 2 cavitati ale placerii!sexul anal nu este pentru toti,ci doar pt cei ce stiu sa imbine placerea cu durerea,pt ca mai apoi sa invete sa iubeasca durerea.sexul fara un pic de durere e ca mancarea fara condimente si flirtratul fara ignorantza:D

    3
    0

  • alexandra pe 23 Dec 2009, 22:07
    sex anal

    eu am incercat nu e asa de dureros akm depinde de fiecare.si e bn si pt partener k ii da anumite satisfacti

    3
    0

  • byly pe 21 Dec 2009, 15:07
    byly

    aww ce pozitie e asta a 3

    0
    0

  • raul pe 20 Dec 2009, 01:49
    sex anal

    Intradevar si eu am incercat cu nevasta mea sexul anal!Pentru sexul anal trebuie sa ai rabdare si sa folosesti intodeauna lubrifiant.Mie mi se pare ok sexul anal.Acum si nevasta mea e de aceeasi parere.Inainte nu era de acord pentru ca prima data cand am incercat a duruto foarte tare!Trebuie sa fii foarte relaxata cand vrei sa practici sexul anal!Bafta!!!!

    2
    0

  • kenya pe 18 Dec 2009, 21:58
    orgasm

    nu am avut niciodata un orgasm. ce tre sa fac ca sa am si io unul ? va multumesc

    0
    0

  • emy pe 17 Dec 2009, 20:38
    frica...

    prietenul meu.. mereu imi spune sa facem sex anal...dar eu nu pot pentru ca ma doare foare rau...am mai incercat de mai multe ori dar inca ma doare ingroziotor.. ce pot sa fac sa nu ma mai doara?

    2
    0

  • barbuta cristina pe 16 Dec 2009, 18:34
    hmmm

    eu zic ca e naspa rau dar cine poate nu are decat sa faca

    1
    0

  • tiny_dea29 pe 14 Dec 2009, 20:34
    hmmm

    nush ce sa zic...rar e ok dc stie baiatu ce tre sa faca...

    1
    0

  • vasileioana12 pe 10 Dec 2009, 23:59
    sex anal

    vreau sa incerc sexul anal....dar imi este frica ca doare,spune ti-mi ce sa fac ca sa nu doara prima data

    2
    0

  • alecsanddra pe 10 Dec 2009, 06:11
    sex sex sex

    ..si sexul in masina..si in locurile publice..sex sex sex...:D

    0
    0

  • ana_29 pe 5 Dec 2009, 21:38
    :X

    toate pozitiile sunt interesante dar cele anale nu le prefer...sexul pe scaun trebuie incercat :X:X:X

    0
    0

  • clara_ela pe 5 Dec 2009, 19:37
    x

    Oricum mi-a placut intreaga pagina de sexologie.....sunt curioasa pe viitor ce o sa mai editati ...bv.

    1
    0

  • clara_ela pe 5 Dec 2009, 19:35
    x

    Nu-mi place sexul anal, mi se pare ffff dureros, chiar daca folosesc lubrifiant degeaba... bine k sunt altele:))

    2
    0

  • roooo pe 5 Dec 2009, 12:26
    ddd

    sexul anal mi se pare dureros si nu imi da nici o placere

    2
    0

  • johnny31 pe 4 Dec 2009, 16:55
    eee

    Hm , ciudate mai sunteti ! eu cred ca am uitat numarul fetelor care au facut sex anal cu mine si sincer...nici una n-a comentat , ba chiar isi doreau asa ceva si cu mare pofta ! Problema e de prejudecata si...curaj ,apoi totul vine de la sine ! ESTE O PLACERE PTR FEMEI , si ptr barbati deopotriva ,dar 99% ptr femei , incercati fara frica si rusine !

    1
    0

  • Fraise pe 3 Dec 2009, 21:39
    sexul anal e placere, nu si durere!

    Am observat ca multe dintre voi care ati incercat si sexul anal nu-l suportati ca va doare, poate anumite ii exagereaza durerea, acum numai voi stiti, dar in cazul meu a fost super ok la inceput, doar un discomfort si nici un fel de durere. Am fost lubrifiata bine si totul a mers ff bine. Nu des, dar o facem, imi place fff mult.

    2
    0

  • flavius_2006_flavius pe 3 Dec 2009, 13:50
    buna

    nu zic nimic las fetele sa vb :)

    0
    0

  • eusiel pe 2 Dec 2009, 14:09
    andra004

    extraordinar comentariul tau, chiar mi-a placut, am incercat de cateva ori dar nu merge, o singura data nu m-a durut m-am tot chinuit sa-mi aduc aminte dar nu mi-a iesit, iubitul meu e mai mult decat intelegator si ar face orice sa-mi placa si sa-mi fie bine, tocmai de aceea am sa mai incerc!

    1
    0

  • andra004 pe 1 Dec 2009, 15:17
    SEX ANAL !!!! DA DA DA !!!!

    Cui nu-i convine ca sunt de acord cu sexul anal sa nu mai citeasca.Sexul anal.....hmmmmmmm de unde sa incep si unde sa termin...?Incepem asa:Am inceput cu sotul meu acum 7 ani sa practicam sexul anal,nu il practicam des dar si cand se intampla iasa cu artificii !!! primele 3 incercari: prima a fost un esec total....a doua a fost o reusita ,iar a treia iarasi un esec total...=))=))=)) dar de atunci nu am mai avut esecuri,am realizat unde am gresit pt ca eu eram cea vinovata pt acele esecuri...sunt cazuri in care si barbatii gresesc dar de regula femeia o ia razna ca o doare....MAI FETELOR:1 nu va contractati muschii nici o secunda.2nu va ganditi ca doare(si cand a-ti facut sex prima data v-a durut,deci este ca si o deflorare a anusului ,numai ca anusul nu are himen).3 trebuie sa fiti incazlite la 100 de grade celsius ca sa lasati totul sa decurga de la sine.noi nu am folosit nici crema,nici lubrifiant pt ca eram atat de prinsa si de uda ca nu am mai avut nevoie de nimic :D.recomand incepatoarelor ceea ce am facut si noi,adica:timp de cateva luni cand eram in toiul sexului, indiferent ca eram aproape de orgasm sau nu,el se juca pe la anus,si incet incet a inceput sa-si si introduca incet un deget,si incet incet imi doream eu mai mult.in timp ce facea acest lucru eu incepeam sa ma manifest prin gemete mult mai pasionale si gesturi care precizau placeri mult mai intense.din aceste lucruri partenerul isi da seama.Voi daca strangeti din buci la penetrare si normal ca va doare.uite, noi o facem rar,o data pe luna sau chiar la 2 luni,nu ne omoram dar cand este momentul il stim amandoi iar in acele momente fetelor lucrati cu mintea si va spuneti,ce bine e !!! o vreau in mine !!! si astfel de ganduri exprimate in gand sau cu voce tare :d.totul depinde de mintea omului,de libertatea de exprimare fata de partenerul pe care il ai si mai ales de mintea femeii.Deci nu pot sa spun ca practicam saptamanal,m-am obisnuit si gata,de fiecare data e nou pt mine ,dar acei muschi trebuie lasati liberi si daca nu stiati si acolo sunt zone erogene foarte sensibile.nu recomand din start penetrare cu penisul ca asa si normal ca nu merge,dar dupa o perioada de jucat cu degetul va fi altfel ...DAR... si normal ca va dorea la penetrarea cu penisul prima si a doua oara,poate si la a treia,dar acea durere este in timpul in care capul penisului intra,dupa ce intra capul si inca putin din pens nu ar trebuii sa mai doara,eventual va fi o sensatie de incomoditate pt inceput si va v-eti gadi :ce fac,nu-s normala?dar va trece cand v-eti incepe sa va ganditi la sex si la actul in sine.Ma repet : pt asa ceva femeia trebuie sa fie incalzita ff bine,trebuie sa aibe parte de un preludiu intens si totul trebuie inceput cu sexul normal in orice pozitie doriti voi,dupa care se trece la sexul anal in timp ce voi fetele sau baietii sa pot juca cu clitorisul...Acum astept sa vad cine sare cu gura pe mine ca am probleme neurologice =))tin sa precizez ca sunt cu sotul meu de 10 ani,avem familie,copii si sexul pt noi este ceva nou de fiecare data.amandoi am fost curiosi si de acord comun am facut totul impreuna.nu suntem sado-maso,cu ei nu-s de acord,noi ne cultivam si ne exploram placeri impreuna pt ca suntem ff deschisi unul cu altul.Va doresc distractie placuta si nu ziceti nu pana nu faceti si nu incercati,dar ma repet sa faceti totul cu cap si nu ca mitocanii.V-am pupacit

    4
    0

  • y pe 27 Nov 2009, 22:59
    de toate

    mi se pare firesc sa incerci totul cu partenerul atata timp cat amandoi sunt de acord.eu am incercat dar am renuntat din cauza durerii.ma bucur pt cei ce au reusit

    2
    0

  • DIDI pe 26 Nov 2009, 11:52
    minunat

    l am descoperit de curand si imi pare rau k n am incercat mai devreme

    2
    0

  • floria pe 25 Nov 2009, 22:31
    orgasm anal ???? ce porcarie

    ce tampenie sa afirmi ca ai avut orgasm anal....faceti o confuzie mare . si cand afirm asta stiu de ce o fac . am facut-o si eu de vreo 3 ori si am reusit. ceea ce simti vine tot din vagin. e chiar super , dar nu e sanatos .nu asta ne-a fost destinatia dragelor !!!!

    1
    2

  • portarica pe 21 Nov 2009, 00:04
    e tare

    durere la inceput dar dak te concentrezi la sex te exciti si mai tare. am avut si orgasm anal :D

    1
    0

  • portarica pe 21 Nov 2009, 00:03
    e tare

    durere la inceput dar dak te concentrezi la sex te exciti si mai tare. am avut si orgasm anal :D

    0
    0

  • mihaela pe 19 Nov 2009, 10:39
    sal

    hm nu inteleg ce va atrage pe voi sexul asta eu una nu as incerca in viata mea sa fac asa ceva si in plus nici prietenul meu nu vrea ptr ca e ceva bleah nashol nush cum sa explic cum am citit si am mai auzit ca doare etc etc am 2 gauri asa ca pot sa le folosesc pe astea si cat despre sex dragoste barbatului daca nu ai convine doar ec ai da prietena sa se duca la naibi:)....

    2
    0

  • LadyD pe 17 Nov 2009, 15:02
    auuci...

    am incercat de 3 ori si de fiecare data nu am putut rezista. Desi abia astept placerea aceasta mult laudata...se pare ca niciodata nu sunt destul de relaxata!! am un iubit extrem de intelegator si atent,folosim lubrifiant dar...probabil este ceva la nivelul psihicului,doar gandul face sa doara....

    1
    0

  • dia pe 17 Nov 2009, 13:25
    prejudecati

    fetelor, ce i cu atatea prejudecati?!!! aia da, aia nu, ce naiba suntem in secolul 21...In dragoste si razboi TOTUL, absolut totul este permis, incercati le pe toate, bucurati va de reactiile organismului vostru, pentru ca va reactiona si la anal si la oral, fiti sigure, pe scurt, in pat fiti niste tigroaice fara inhibitii, fiti actrita porno personala a iubitului vostru..!!!

    4
    0

  • alina pe 17 Nov 2009, 12:55
    sex

    nu am incercat niciodata desi prietenul meu isi doreste f mult. mie imi e frica

    0
    1

  • ionut pe 16 Nov 2009, 14:25
    sex anal

    Nu sunt de accord cu:,,,iris,caty,bebe,,,,,s.a.m.d. pt ca a face sex anal nu este o problema.Nu cred ca suntem in masura sa judecam pe altii care nu au aceasi parere comuna cu noi.Daca incerca i sau iti doresti sa faci acest lucru,fao fara a avea vreun regret. Parerea mea e sa incercati si apoi mai vrb

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod