Pozitii sexuale pentru sex anal

Iata cele mai incitante tehnici care va vor innebuni de placere
Considerata ca fiind o tehnica rusinoasa si lipsita de pasiune, o partida de sex anal poate fi mai mult decat excitanta. Multe femei nu au incercat din mai multe motive: frica de actiune in sine, de a fi judecate, din prejudecata etc.

De cele mai multe ori, sexul anal este ultimul act sexual despre care ne e jena sa vorbim. Dar de ce ar trebui sa te simti stanjenita intr-o relatie? Un lucru nu trebuie sa uiti: cu iubitul potrivit si la timpul potrivit, sexul anal poate fi o optiune chiar si pentru tine.

Relaxati-va amandoi si treceti la actiune! Esti pregatita?

Pozitia "Printesa ingenuncheata"


Este o tehnica la care penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  

Asaza-te in genunchi, in pozitia ghemuit, iar el sta in spatele tau si te penetreaza anal, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa...

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind il va excita vizual. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.




Pozitia "Ciocnirii triumfale"


Ciudata si dificila pozitie, dar merita incercata... macar o data. Tu stai intinsa pe burta, cu picioarele desfacute, iar partenerul deasupra, cu fata spre picioarele tale.

Deoarece in aceasta pozitie penisul ajunge intr-un unghi ciudat (apasat in jos), trebuie avut grija sa nu se intinda penisul mai mult decat este capabil sa se flexeze. In aceasta pozitie, iti poti mangaia clitorisul....

 

Comentariile 1-50 din 283

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorin pe 12 Sep 2014, 15:41
    alban

    Daca vreti sa faceti sex anal incercati sa faceti fericiti femeile cu dragoste Si apoi Va duceti in camera va uitati la un film cu sex anal Si dupa o spuneti Femeia care vrei sa faci sex anal cu ea Nu vrei sa facem sex anal te rog ca ma pricep bine si nu o sa te doara!:X Parerea mea Eo am facuto cu placere Sotia mea e fericita sa va doresc succes!

    8
    2

  • George pe 18 Aug 2014, 12:35
    Sunt nou pe aici

    Sunt din Comanesti Bacau si as dori si eu pe cineva pentru sex, nu neaparat anal, mentionez ca sunt casatorit si nu sunt disperat dupa sex dar eu in afara de sotia mea nu am mai cunoscut pe altcineva din punct de vedere sexual, dar curiozitatea ma face sa vad cum e si cu o alta femeie. Pentru cine e interesata sa ma contacteze pe mess danielapascuid

    4
    1

  • willis pe 10 Aug 2014, 03:17
    pt. piss

    zici ca deja ai facut de 3-4 ori si tot dureros este,mai ales ca ai si hemoroizi, sfatul este sa nu mai continui pana nu iti dispar hemoroizii, apoi trebuie lubrifiere buna ,cu ceva din comert, sau saliva , si delicatete din partea sotului, dar cat ve-ti lua pauza de la anal, puteti continua cu normal ,sau ,sa il mai indulcesti ,chiar intre sani sau fese ,dar nu in anus (pana nu te vindeci de hem.)

    5
    0

  • Cosmin pe 5 Aug 2014, 13:40
    ...

    Astia credinciosi mergeti la biserica si nu mai cititi articole despre sexul anal pentru ca e pacat.

    8
    2

  • piss pe 25 Iun 2014, 15:42
    anal

    si mie mia cerut sotul dupa 6 ani d relati si am refuzat categoric la inceput apoi am spus hai sa ii fac o placere prefer sa ma sacrific decat sal stiu la alta dar prima data a fost oribil...iar a doua oara la fel au mai fost de foarte putine ori 3 sau 4 dar foarte dureroase si imi e frica sa mai fac din cauza hemoroizilor pot patii ceva sau ma afecteaza sfatuitima va rog

    8
    1

  • Chris pe 21 Mai 2014, 12:44
    Pacat

    Salvati-va sufletele si fiti crestini adevarati,nu va imaginati ce pacat este.......spovediti-va si nu mai repetati pacatul........sa va ajute Dumnezeu.

    5
    13

  • Chris pe 21 Mai 2014, 12:41
    SODOMA

    Fratilor,o fi placere in ceea ce spuneti si faceti dar mai bine mergeti si va spovediti si intoarceti-va la DUMNEZEU ca ati auzit de Sodoma si Gomora,nu ?Vedeti ca sfarsitul e aproape,o sa fie razboaie,foamete,aveti mare grija ca dracul ne ameteste si ispiteste cu tot felul de placeri si ispite,nu fiti gaozari si pocaiti-va,ca in iad este groaznic.....vedeti filmulete cu cei care au fost in moarte clinica.....POCAITI-VA si Domnul sa va ierte.Amin.

    5
    11

  • ionut pe 30 Dec 2013, 16:34
    e super sexul anal

    buna sint insurat si mai , cite o dat ma schimb si eu macazu,adica in anus ,si ma simt super dar fff greu accept zice co doare si dupa aia nu se mai satura de placer incercati fetelor tr doar s fiiti relaxate si cu unguent ..sporr

    14
    3

  • Hunter pe 9 Aug 2013, 08:44
    si eu

    si eu ma pricep fetelor, la sexul anal, red_tiger65 id

    15
    6

  • koles pe 19 Iul 2013, 14:26
    buna

    caut o femeie care vrea sa facem sex pasional fara bani.

    12
    7

  • vasi pe 16 Iul 2013, 17:36
    anal

    vlad , daca nu raresti partidele de sex anal , posibil sa se agraveze situatia, deci pauze mai mari , iar prima sa fie chiar si de o luna ,continuati cu sex normal

    16
    5

  • blaga miahi pe 29 Iun 2013, 19:20
    SEX

    e buna sexul e tar sexul

    14
    3

  • Vlad pe 23 Iun 2013, 01:18
    Sex Anal

    Am si eu intrebare....Fac sex anal cu prietena mea de vreo 6 luni si din cabd in cand are scapari de scaun in timpul sexului anal.Nu este prea placut dar nu stiu care este cauza .Astept raspuns din partea voastra .

    43
    5

  • xx pe 20 Iun 2013, 16:56
    xx

    pt toate femeile cale le-au plecat barbatii la munca ,0767038003

    20
    11

  • denisa pe 26 Mai 2013, 00:47
    voi fetelor

    batava dumnezeu de proaste si curve ceii car fac sex anal sun niste curve mizerabili mancavar canceru de traseiste.!!!!!!!!!!!!!!

    18
    45

  • ioana pe 16 Mai 2013, 17:30
    asas

    asas, se vede ca nu ai facut anatomie la scoala, uretra si vaginul sunt una langa alta e singurul lucru care il au in comun:))

    15
    1

  • ANDREUTZA99 pe 17 Apr 2013, 15:12
    sexul anal

    doamne nu pot sa cred ce puteti scrie aicia stiu ca vi se pare cva ciudat ca sunt o fetita de 14 ani dar am fost intrebata de foarte multi baietii daca stiu ce inseamna sexul anal si eu nu stiam dar mie mi se pare cva foarte rusinos si scarbos dar cred ca dupa cum suna te simti foarte bne cred ca o sa incerk multumesk pt. date

    41
    5

  • danut pe 31 Mar 2013, 04:59
    anal raspuns

    memo , din cauza ca nu poti prelungi actul , te axciti f, repede ,si f tare ,si nu dureaza mult, ai putea sa mai intrerupi cateva secunde , intervi cu alta activitate (cunilingus ,sau ce doresti),apoi continui...,nu e asa greu ,incat sa ceri sfaturi pe net ,mai ganditi si voi ,ca nu sunteti roboti (am glumit)

    11
    0

  • geo113 pe 24 Mar 2013, 18:49
    sex anal

    am incercat sex anal cu sotia, dar ma respinge. sigur e ceva influenta din familie, oameni mai de la tara. pentru primul oral a trebuit sa astept 4 ani. ma pricep la satisfacerea unei femei prin conjuctura maseriei care o am. cu alte femei a fost relativ usor sa ajung la sex anal. acum, de ani buni, de fiecare data fac sex anal cu partenerele. e fenomenal.

    10
    5

  • luana pe 1 Mar 2013, 22:11
    sex anal

    dragi mei cum puteti face sxe anal cu o femeie ?E foarte simplu pentru a nu simti foarte mult durerea initiati cu un 69 dupa acea pozitie tu ca barbat vi dasupra si femeia sa tina gambele aperte dar in acel timp cind introduceti penisul initiati a masturbarea partenera eu deja o fac de foarte mult timp si imi place mai mult anal decit normal bafta

    36
    0

  • memo pe 13 Feb 2013, 00:59
    anal

    am facut si eu sex anal cu o fata dar de fiecare data cand faceam sex nu dura mai mult de 5 minute,oare de ce? e adevarat ca e foarte placut ............

    16
    1

  • curiosul pe 2 Feb 2013, 14:02
    vreau si eu

    deci, va rog fetelor, credeti ca ma poate ajuta si pe mine cineva? poate i-mi raspunde si mie vreo femeie.vreau sa-mi gasesc neaparat o fata cu care sa-mi satisfac toate fetisurile si dorintele sexuale.

    7
    6

  • curiosul pe 2 Feb 2013, 13:49
    vreau si eu

    am incercat si eu cu sotia de doua ori,dar de geaba ,nu si nu ,ca o doare. as vrea neaparat sa gasesc o femeie sa fac si eu sex anal cu ea .eventual si niste pozitii de sex normal ceva ,caci nici asta nu prea vad decat clasic si capra atat..forte naspa.

    14
    3

  • don pe 31 Dec 2012, 19:11
    intreb

    buna spunetimi va rog unde pot apela pt a gasi creme stimulatoare ma tot intreb dar nam idee ?

    8
    1

  • mm80 pe 11 Dec 2012, 14:37
    sex anal

    sa vrea si eu sa fac sex anal cu sotia dar din nefericire nu o pot satisface aceasta dorinta din cauza hemoroizilor iesiti dupa prima nastere e cineva dispusa sa ma ajute focsani mmarius1980@gmail.com fericitilor!!!!!!!

    18
    2

  • dani pe 23 Nov 2012, 21:26
    sex anal

    nu de la prima propunere dar de la a doua am facut sex anal cu sotia mea, chiar nu a avut nici o durere si a fost neasteptat de simplu !! acum facem sex anal ori de cate ori facem sex si de multe ori facem doar sex anal, ea e mereu relaxata si este la fel de usor si de simplu ca sexul normal

    27
    1

  • vlad pe 16 Nov 2012, 00:23
    sincer

    mie imi place anal dar de pinde de fata daca vrea sau nu , dar spun eu ca doar inceput e un pic dureros incercati fetelor!!

    8
    0

  • babi frumosu pe 19 Sep 2012, 20:42
    sex fara obligati

    cine e din hunedoara si vres sex fara obligati an secret sa ma caute pe babi_frumosu22 ca ma pricep la sex daca conteaza sin rom si va place ok

    12
    7

  • moni pe 7 Sep 2012, 13:03
    vreau si eu

    poate cineva sa ma ajute in zona oradea

    119
    12

  • Cristi pe 9 Aug 2012, 07:03
    Like!

    YM: senior.cristi

    13
    4

  • radu euen pe 1 Iul 2012, 03:34
    imi place foarte mult secsul anal

    as dori sa gasesc pe cineva in timisoara dispusa

    25
    15

  • ina pe 25 Iun 2012, 16:05
    pt.sir

    cu siguranta vei gasi o fata asa cum iti doresti,dar totul depinde de comportamentul tau fata de ea.Iti doresc succes.

    24
    6

  • mario69 pe 16 Iun 2012, 15:49
    incerca sex anal

    Fetelor m-ati spart cu' durereeeee' va cred intr-o oarecare masura .Si pe prietena mea a durut-o prima data dar nu s-a lasat. Eu cred ca totul depinde pe partener(rabdare si nu uitati de lubrefiere). Facem cam o data pe luna sex anal si traim o senzatie extraordinara. Este cineva dispusa sa incerce mai des?! Astept postarea vostra!!!

    20
    10

  • skyler pe 27 Mai 2012, 02:17
    pt alina

    alina te pot ajuta eu cu multa experienta, tandrete si o camera de hotel ca totul sa fie discret

    21
    15

  • gabi pe 27 Mai 2012, 02:14
    pt INA

    ESTI O FEMEIE SUPER... tare mult as vrea sa te cunosc... sa impartasim amindoi momente placute..

    16
    5

  • cornelius pe 26 Mai 2012, 19:55
    cum iti convingi partenera sa faca sex anal

    Am dorit o diversificare in viata sexuala, doream sa-mi penetrez anal partenera si nu stiam cum sa o conving. Am deprins tehnica amnarii ejacularii si o perioada mai lunga nu am mai ejaculat. I-am spus ei ca sunt foarte excitat si ca as vrea sa ejaculez , dar nu reusesc. Asa ca i-am propus sa ma lase sa o penerez anal. A fost de acord cu conditia sa nu o doara, a durut-o putin la inceput pina am deprins tehnica. Acum de cate ori am pofta de sex anal, aman ejacularea si imi ea propune sa o penetrez, am impresia ca devenit destul de placut si pentru ea.

    24
    5

  • florian pe 19 Mai 2012, 18:50
    sex oriental

    ana maria ce leti vrei si de calitate id grecia_florin_d

    15
    5

  • make pe 5 Mai 2012, 11:02
    sex anal

    important este k persoana cu care faci sex sa se simta bine ...si durerea se poate transforma uneori in placere

    26
    8

  • sir pe 4 Mai 2012, 13:55
    pt cami

    bravo cami.......exact asa cum spui tu este in realitate.ai putea sa mai explici fetelor care au o mica teama de sexul anal,nu toate pot sa obtina placerea asa de usor,unele chiar greu pot ajunge la orgasm,dar cu conditia cabaiatul sa stie ce are de facut......te pup...!

    23
    5

  • sir pe 4 Mai 2012, 13:46
    pt ina

    esti tare.....................sti ce vrei...........imi place de tine.chiar as dori sa cunosc o fata asa hotarata...!!!!!

    9
    8

  • juliano pe 29 Apr 2012, 18:28
    sex anal

    ice_t2003 pt fetele care doresc sa incerce si lasati rusinik deoparte

    19
    6

  • juliano pe 19 Apr 2012, 17:36
    sex anal

    BUNA ALINA DACA DORESTI ITI STAU LA DISPOZITIE CONTACTEAZA SI TE ASIGUR K NU VEI REGRETA ASTEPT RAS POOP

    25
    4

  • alina pe 18 Apr 2012, 17:39
    sex

    as vrea sa incerc dar nu stiu cu cine si unde mai exact pentru ca nu vreau ca parintii mei sa afle

    165
    11

  • weakboy pe 9 Apr 2012, 13:05
    dami add

    anamaria56 dami add la andu0230@yahoo.com si o sa vezi...

    45
    4

  • tomi pe 1 Apr 2012, 02:49
    probat

    eu am facut numai in pozitia capra ,si este nemaipomenit de fiecare data, numai faptul ca este inauntru produce placere maxima pt. amandoi , la fel si anilingsul aplicat inainte , o excita pe sotie , si o pregateste

    42
    4

  • deena pe 26 Mar 2012, 23:05
    incercati

    incercati in picioare sa vedeti ce-l strange si urla de placere, mai ales in baie. Si orgasmul e garantat asa. Bent spoon aia e buna pentru normal, cine are nevoie sa stea cu cracii pe pereti dupa.

    48
    7

  • alex pe 11 Mar 2012, 21:12
    placere maxima

    nu ai facut sex anal ai trait degeaba

    64
    4

  • sir pe 11 Mar 2012, 19:17
    pt. ella

    el este de vina ca nu stie cum trebuie sa te penetreze.sa sti ca uneori este nevoie si de 30 de minute sa reusesti o penetrare placuta.Dar daca el nu se gandeste si la tine....evident vei avea dureri.pa pa

    31
    2

  • sie pe 11 Mar 2012, 19:08
    pt. roxy

    a fost o pura intamplare dar in mod normal nu se intampla,iar tu poti sa-ti dai seama de lucrul acesta.

    21
    2

  • sir pe 11 Mar 2012, 19:03
    sex anal

    E foarte important sa folosesti un lubrifiant de calitate.Eu folosesc mereu,iar odata am ramas fara si a fost dureros pt Ea,eu as recomanda doar cu lubrifiant.

    20
    2
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod