Pozitii sexuale in lift

Complicate? Deloc. Incitante? Extrem
Cautati modalitati de a va condimenta viata sexuala? Sunteti gata sa incercati ceva nou, interesant si extrem de excitant? O partida de sex in lift poate fi o modalitate excelenta de a adauga putin "pericol" modului de a face dragoste. Nu ati incercat pana acum? Nu stiti ce pierdeti...

Nu mai aveti rabdare sa ajungeti intr-un loc mai intim, simtiti o dorinta nebuna sa va sfasiati hainele, sa faceti sex acum si aici? Puteti sa incepeti totul din lift, dar mare grija cu sfasiatul de haine, mai ales daca sunteti intr-o cladire de birouri...  

Pozitia "Ingenuncheatului"


Daca nu aveti timp de mangaieri, saruturi si vreti ceva rapid, aceasta tehnica este mai mult decat potrivita. El nu trebuie decat sa ingenuncheze in fata ta, sa iti ridice usor fusta, sa elimine din peisaj lenjeria intima si apoi sa te delecteze cu un cunnilingus de senzatie.

Si puteti oricand sa faceti schimb, sa ingenunchezi tu in fata lui...  Daca sunteti deranjanti de musafiri nepoftiti, care va fi scuza voastra? "Nu faceam decat sa il ajut sa isi inchida slitul pentru ca i s-au pus carcei la maini. Am plecat in graba de acasa si am uitat sa faceti ultimele 'retusuri'". I se poate intampla oricui asta, nu-i asa?


Pozitia "Arcadei"


Coborati? Urcati? Chiar nu conteaza. Cine a spus ca in lift se poate face sex doar stand in picioare? Tehnica poate fi practicata oriunde, dar in lift gradul de excitatie este maxim. Evident, trebuie sa cautati un lift mai mare, poate cel din cladirea de birouri in care lucrati... Si nu uitati sa apasati butonul de "Stop" inainte de a da frau liber nebuniei.  


Pozitia "Cataratoarei"


Imaginati-va aceasta tehnica stand in picioare... Ei, cum vi se pare? Nu trebuie decat sa faci pe cataratoarea, cu el strijinit de unul din peretii liftului; ridica un picior sau chiar pe amandoua si sprijina-le pe soldurile lui. Este o tehnica perfecta pentru lifturile de mici dimensiuni. Sa imi povestiti cum a fost!


Pozitia "Trateaza-l cu spatele"


Nu este musai sa te sprijini de podea, poti sa te ridici putin si sa pui mainile pe peretii liftului. Se stie ca este o tehnica adorata de multe cupluri, pentru ca vaginul prezinta o deschidere mare, iar contactul cu penisul este excelent.

El te tine de umar, te trage inspre el, pentru o penetrare mai puternica. Pozitia ii permite lui sa controleze orgasmul, pentru ca partida sa dureze pana... la ultimul etaj si pana la parter si iar pana la ultimul etaj...


Credit foto: kama3d.org
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nikoss pe 4 Feb 2011, 14:37
    poziti

    va fut da va rup pa toate!!!!!

    6
    13

  • denisa pe 20 Mai 2010, 20:42
    p.s.

    apropo, in timp ce vizionezi pagina te intreaba varsta din cauza caracterului subiectului, care se presupune ca nu e pt minori:))mi se pare ca baiatul car a comentat mai sus tocmai declara ca are 15 ani:))

    11
    0

  • DENISA pe 20 Mai 2010, 20:40
    dar ce lift aveti voi?:))

    nu aveti pic de ingeniozitate cei care ati publicat articolul.v-ati intinde pe jos dezbracati in lift?si in plus nu toate lifturile sunt atat de mari incat sa-ti permita sa stai culcat.toate frazele sunt adaptate astfel incat sa para ca pozitiile pot fi practicate in lift.si nu avem nevoie de atatea sugestii, ne descurcam si singuri.sa vedem daca nu vor aparea articole cu pozitii in pom..am putea practica aceleasi pozitii nu credeti?asta se numeste jurnalism?

    1
    1

  • xgabix pe 19 Mai 2010, 17:23
    salut

    Salut ! Ma numesc Gabriel .Am 15 ani si fac sex aproape zilnic cu prietena mea , in apartamentul meu fiindca parinti imi sunt plecati .Credeti ca acest lucru ar putea dauna sanatati amandurora ?

    1
    6

  • Dorya pe 16 Mai 2010, 19:37
    :))

    In lift merge un ''doggy style'' rapid :p

    7
    0

  • elenush05 pe 15 Mai 2010, 18:08
    Bianca ..

    nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine,asadar fara suparare:dar consideri ca astea sunt pozitii de incercat in lift? nu,nu am incercat pana acum,ca nu am lift in bloc si nici lift personal.dar daca ne spui ca pierdem,inseamna ca tu ai incercat?! cu cea mai mare stima,citesc articolele voastre ,dar uneori,ma minunez de ce anume puteti publica. faceti si voi articole reale,in caz contrar scrieti la inceput ca e un pamflet si gata :)...ma repet:fara suparare!!

    3
    0

  • RoCSaNaRoXY pe 15 Mai 2010, 15:46
    :))

    astea le fac si in pat :))) si pe jos si oriunde.vorba lu pisi astea nus pozitii pt lift.

    2
    0

  • pisi pe 15 Mai 2010, 04:21
    oareeee???

    astea nu st pozitii pt lift... :)))

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod