Pozitii sexuale in functie de zodie (V)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei leu
Egoista, dar foarte creativa si pasionala atunci cand faci dragoste - aceasta ar putea fi descrierea ta, a femeii nascute in zodia leu.

Simti nevoia, uneori cu disperare, sa fii iubita. Romantismul este una dintre principalele calitati ale tale, iar iubitul tau se poate considera un norocos. Daca nu primesti atentia pe care crezi ca o meriti de fiecare data, vei face orice sa fii in lumina reflectoarelor.

Mare iubareata, ai multe pofte si dorinte si esti foarte afectuoasa. Iti place sa fii cea care conduce in dormitor si adori sa joci cat mai multe roluri... Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa il infaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si in locuri mai putin private.

Atunci cand esti nemultumita, devii foarte dramatica. Daca iubitul tau nu isi da seama sau nu incearca sa te scoata din aceasta stare, este clar ca nu va "pupa" prea curand o partida de sex.   

"Urmeaza-ti liderul" - acesta trebuie sa fie motto-ul iubitului tau, iar liderul esti tu, bineinteles... In relatie iti place sa te joci, iar verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau. Iubitul trebuie sa te inteleaga, sa te mentina in centrul atentiei, sa te faca sa te simti iubita in fiece clipa, sa stie sa te satisfaca mereu, sa intuiasca momentul in care vrei sa fii sarutata sau mangaiata.

Emani multa sexualitate si dorinta, iar modul in care se face apropierea este foarte importanta pentru tine. Ai momente in care cersesti complimente, cuvintele fiind foarte importante pentru tine, mai ales cele in care iti sunt etalate calitatile. "Draga mea, ai niste buze foarte senzuale, iar sanii tai... ohhh... ma innebunesc pur si simplu!" - aceasta replica nu ar trebui sa lipseasca din "repertoriul" de zi cu zi al iubitului tau.  

Visul barbatului leu este sa iubeasca o singura femeie toata viata. Dupa ce se hotaraste asupra "norocoasei", este pregatit sa isi ofere inima si sufletul, fara retineri.

Dragoste mare, dorinte nenumarate si o afectiune iesita din comun - acestea sunt "ingredientele" barbatului leu in arena sexuala. Are o personalitate sexuala extrem de complexa si este pregatit oricand de o partida de amor, nu are retineri, nu are nevoie de pregatiri, pentru ca este foarte sigur ca ceea ce face este perfect. De multe ori urmareste obtinerea placerii proprii si are nevoie, in permanenta, de laude din partea partenerei. El este regele sexului si face totul cu o pofta nebuna!

Prefera femeile supuse, ingenuncheate chiar, si pozitiile in care este mereu deasupra, triumfator. Zone erogene? Spatele (un masaj este mai mult decat potrivit), poti folosi si unghiile pentru ca nu se supara, chiar ii place. Si leoaicelor le face placere sa fie mangaiate suav pe spate.

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia leu


Pozitia "Leoaica mereu deasupra"

Esti deasupra, iar in miscari de du-te-vino ajungi la un orgasm, doua, trei... Cine le mai numara? Mai putine vorbe si mai multa miscare!

 

 

Comentariile 51-53 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yonutz pe 2 Mar 2010, 09:44
    leu

    sa stiti ca e super tare....incercati si voi

    1
    2

  • maimutycka pe 1 Mar 2010, 20:02
    nice

    e chiar tare.o recomand .kissss

    1
    1

  • ica pe 1 Mar 2010, 13:54
    zodia leu

    sa stii ca e adevarat ..

    2
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod