Pozitii sexuale in functie de zodie (IX)

Te poti apleca in fata sau te poti lasa usor pe spate. Variaza miscarea traditionala prin mici rotiri, in timp ce te misti in sus si in jos. Partea buna este ca el iti poate admira miscarile trupului, te poate mangaia oricat isi doreste.

Prin aceasta tehnica este foare usor sa iti atingi clitorisul; lasa-te in fata si ridica-te putin, daca vrei sa il lasi pe el sa o faca. Sa te aiba deasupra este bine si pentru el: mainile lui sunt libere si te pot mangaia pe sani, pe langa faptul ca se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" in vaginul tau.

Lasa-te in fata si in spate pentru a experimenta stimularea in mai multe parti ale peretelui vaginal si incearca si pozitia cu el stand pe un scaun, iar tu in poala lui.

 

Pozitia "Doggy style in picioare"

Penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru barbatul sagetator si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei, schimband locatia ori de cate ori aveti ocazia.

In pat, asaza-te in genunchi "in patru labe", iar el sta in spatele tau si te penetreaza, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza. In cazul in care penetrarea este prea adanca, ridica posteriorul.

Dominant este el, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa... si de aici puteti da frau liber imaginatiei.

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind din vaginul tau il va excita vizual. Pentru extra-stimulare, testicolele iti ating clitorisul, iar orgasmul tau este intens, deoarece iti va fi stimulata si partea sensibila a peretelui vaginal exterior. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.


 

Pozitia "69 fierbinte"

Este considerata una dintre cele mai bune pozitii pentru sex oral, mai ales ca ambii partenerii se pot stimula unul pe celalalt, oferind si primind placere in acelasi timp. Este o tehnica foarte relaxanta si excitanta pentru amandoi, iar conditia esentiala este sa o faci din placere si nu din obligatie.

Este o pozitie foarte simpla: stai deasupra iubitului tau, in patru labe, cu fata deasupra penisului. Stimularea reciproca a partilor intime cu buzele si limba este foarte excitanta si poate rupe orice rutina si monotonia dintr-o relatie sexuala. O sagetatoare satisfacuta...


 

Pozitia "Sagetatoarei arcuite"

Este una dintre cele mai usoare tehnici, dar foarte excitante. Tu, deasupra, iar el "pedepsit" sa te satisfaca pana la ultimul orgasm. Iubitul tau va fi "obligat" sa iti dezmierde, sarute sanii si sa iti mangaie corpul. Cata placere!


 

Pozitia "Imbratisarii patimase"

Simteai nevoia unei apropieri fizice mai produnde? Iata o tehnica perfecta chiar si pentru un dans. Iubitul tau sta in picioare, iar tu il "escaladezi" ca pe muntele pe care l-ati urcat impreuna in weekend, cuprinzandu-i talia cu picioarele si gatul cu bratele. Acum e momentul in care el, tinandu-te de coapse si fese, te sprijina de un perete, pentru ca tu sa ai mai multa stabilitate, si te penetreaza.

In aceasta pozitie, partenerul tau se va simti cu adevarat puternic, pentru ca detine controlul total asupra satisfacerii placerii tale. Este o tehnica care ii permite sa aiba o erectie de o intensitate mai scazuta, dar cu siguranta mai indelungata. Este garantat - orgasmul lui va fi unul exploziv...


 

Credit foto: sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca

 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosmin pe 8 Apr 2014, 01:38
    Vrajelii

    Astia cu agatatu... si cu laudatu aici nu e site de matrimoniale :)) Decii va rog pastrati laudele pentru altii :D Eu sunt sagetator dar nu cred ca ma caracterizeaza tot din descriere... Ma caracterizeaza doar faza ca urasc singuratatea si plictiseala ... cat despre pozitii -- las pe voi asta :))

    0
    0

  • lavinia pe 26 Dec 2013, 19:17
    vreau sa incerc si eu

    as vrea sa i=sa incerc si eu

    4
    0

  • jane pe 29 Sep 2013, 09:47
    barbatul sagetator

    super tare.nu intelegeam de ce iubitului mei ii place ca mai mereu sa fie el "seful" in pat si mereu "on top".acum se leaga totul.esti cel mai tare site .

    1
    0

  • teo pe 8 Iul 2013, 01:34
    sex

    eu sunt sagetator si intr-adevar practic aceste pozitii dar si altele orice;) sunt o pers cu o varitate bine dezvoltata;)

    1
    0

  • diana pe 16 Apr 2013, 16:09
    sex

    chiar este adevarat, sagetatorii sunt extrovertiti si vor mereu sa incerce pozitii noi !

    7
    0

  • amedeox pe 17 Mar 2013, 14:00
    sagetator 46 years old_doresc sagetatoare ptr.sex total

    sunt adept al sexului total,caut o fata sau femeie de la 25 ani pana in 40...pentru mariaj ,prietenie,poate sa aiba si un copil...sunt singur de 7 ani...cautama pe mess>mar5ovi@yahoo.com>rog seriozitate!!!!

    0
    0

  • ionut pe 2 Mar 2013, 23:02
    sagetator

    sunt sagetator si caut perechea :D

    0
    2

  • bica pe 5 Sep 2012, 12:40
    sex

    tot ce am citit a fost foarte adevarat parca vb de mn:))si as vrea sa incerc si eu cateva din pozitiile alea nu toate imi plac:))...nam facut niciodata sex:)):">

    7
    2

  • Victoria pe 21 Mai 2012, 11:02
    am fost surprinsa

    sunt sagetatoare si citeam cu zimbetul pe buze cind vedem ca tot ceea ce e scris în acest articol este întradevar despre mine)))9

    13
    1

  • maria pe 2 Mar 2012, 20:26
    pozitie

    intradevar sunt sagetator..o fire libertina si nu mie frica sa incerc orice....i-mi place asta...

    11
    2

  • RedBoy28 pe 1 Aug 2011, 17:56
    eu...

    eu sunt sagetator si recunosc ca le`am practicat ..dar nu e neaparat sa`mi placa toate...chiar sunt si altele mai interesante...

    7
    2

  • mariana pe 22 Feb 2011, 15:11
    vreau si eu asa

    e foarte interesant

    25
    2

  • mirela pe 3 Feb 2011, 15:02
    adevarat

    orice pozitie imi place atunci cant este cu iubitul meu nu am preferinte stiu ca el ma apreciaza asa cum sunt dar pozitia asta ma caracterizeaza complet

    7
    0

  • sagetator pe 1 Feb 2011, 18:13
    Sagetator

    Ati nimerit-o!prietenul meu este sagetator si cam aceleasi lucruri ii plac si lui:))

    13
    0

  • florinelu pe 6 Ian 2011, 01:31
    pozitya 69

    care ma poate ajuta sa o pun in aplicatye sa vad cum poate iesi ...............................

    4
    2

  • claus pe 14 Mai 2010, 14:45
    adevarat

    daps, asa e. pozitiile astea le prefera sagetatorii, stiu asta pt ca iubitul meu e sagetator. le-ati nimerit

    6
    2

  • Trues pe 20 Apr 2010, 15:09
    sex

    Cred că fiecare face sex sau dragoste în felul său, aşa că nu ştiu dacă este cineva în măsură să dea sfaturi mai multe decât un sexolog

    2
    0

  • Ioana Cechina pe 15 Apr 2010, 20:21
    nam.

    mam certat cu cel mai bun prieten ..si vreau sa ma inpak in napoi ..dar el nu vrea si mam gindit poate sa il conving pentru o partida de sex ca sa se razgindeasca.

    2
    0

  • puffy13 pe 9 Apr 2010, 00:18
    Alta zodie

    Si pt barbatul varsator?

    1
    0

  • DAN-IONUT pe 1 Apr 2010, 18:11
    YA

    DA PENTRU ZODIA LEU? SUND NERABDATOR

    3
    0

  • nico15adry pe 30 Mar 2010, 13:17
    pesti?

    pentru pesti sau varsator cand apare?

    0
    0

  • diveica pe 27 Mar 2010, 14:39
    de ce au femeile inhibitii??

    eu unul fac sex oricunde fara nici un fel de scrupule si nu daca este nevoie mai chem inca o prietena sa o facem in grup.si nu m-as feri de nici o pozitie asa ca ...fiti liberi ;) ma gasiti la idul senzual_boy_xxx

    2
    1

  • andy pe 27 Mar 2010, 01:16
    pozitia (capra)

    domne pozitia asta mie .. imi spue ..ca este ceva de final., adica cand obosesti si nu mai vrei sai vezi fata partenerei ., o pui (capra)..=))) ., mi se pare frumos ca fiecare sa aiba stilul lui de a face sex., ci nu sa nu fie ceva care trebue sa facem toti lafel cu zice un mare sexolog....=))))

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod