Pozitii sexuale fierbinti... pentru femei!

"Partenerii se pot simti foarte apropiati cand se privesc in ochi, asa cum se intampla in cazul acestei pozitii", declara Nitya Lacroix, autoarea cartii "Arta sexului tantric". O astfel de pozitie este ideala pentru a experimenta noi atingeri, saruturi si mangaieri - pentru ca poti privi chipul iubitului tau, ii vei putea observa reactiile.

Pozitia "fata in fata" are si un alt avantaj: Fiind atat de apropiati, clitorisul va fi stimulat de miscarile partenerului tau. Punctul slab al pozitiei este penetrarea nu prea adanca dar, potrivit love.ivillage.com, este o alegere buna mai ales daca partenerul tau ejaculeaza precoce.

Doggy Style


Pentru numeroase femei, aceasta este o pozitie preferata, pentru ca permite stimularea punctului G. Dar o problema importanta este si lipsa controlului asupra penetrarii. Daca penetrarea este prea adanca, cervixul poate fi atins, ceea ce provoaca dureri in cele mai multe cazuri.

Potrivit seductioninsider.com, o astfel de problema poate fi evitata, iar tu si partenerul tau va puteti bucura fara riscuri de senzatiile oferite. Comunicarea este cheia unei vieti sexuale satisfacatoare, lucru care este valabil si in aceasta situatie. Punctul G este situat cu aproximatie la jumatatea lungimii vaginului, prin urmare, nu este necesara o penetrare foarte adanca pentru a-l stimula.

Si lipsa contactului vizual in cazul acestei pozitii poate fi "rezolvata". Specialistii seductioninsider.com ofera ca solutie sexul in fata oglinzii, ceea ce va ofera posibilitatea de a vedea tot ce se intampla si poate fi si o experienta noua, daca nu ati incercat deja.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 1-50 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lobea1992 pe 27 Ian 2011, 14:58
    kkkk

    interesant subiect chiar imi place

    6
    1

  • Mica Romanie.ro pe 23 Dec 2010, 16:19
    Mica Romanie.ro >> Pozitia :))

    Fetelor , toate bune si frumoase insa aveti grija la ce "zice" si Einstein !! Intra pe Mica Romanie.ro sau pe link >>http://www.micaromanie.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=144:un-einstein-al-virusilor&catid=63:curiozitati&Itemid=59 si afla mai multe !! :))

    6
    0

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 00:37
    pozitii sexuale fierbinti ptr femei...

    F. interesant articolul si cam tot ce am gasit pe acest site... Mai avem de unde sa invatam :)

    10
    1

  • Eunice&elisabet pe 3 Sep 2010, 02:28
    mie si lui partenerul meu ne pl pozitia io peste el sa imi sarute sani si sa ma penetreze.etc...

    vreau sa recunosc ca e cea mai tare pozitie..sa o faci pe la spate sa al tratezi cu spatele pe partenerul tau...si mai e una care ma reprezinta la marginea patului e tare tare de ttoott.cu aceste doua poziti al fac pe partenerul meu sa mearga in limba dupa mine... daca nu credti incercati si o sa va convingeti..

    9
    2

  • ligia pe 3 Sep 2010, 02:17
    sunteti cei mai shik chiar imi pl de voi tine_tio tot asa pupikii....;););)

    sunteti cei mai tari

    4
    0

  • alexandra pe 14 Iul 2010, 19:37
    pozitii sexuale fierbinti

    trebuie sa recunosc ca este adevarat...aceasta pozitie este foarte frecventata de mine si partenerul meu si sunt foarte multumita de rezultat...pup:*

    10
    0

  • elenabw pe 1 Mai 2010, 15:22
    pozitii sexuale fierbinti ptr femei

    imi place acest articol e fte adev iar la fiecare contact sexual eu si iubitul meu practicam sexul oral e bine ca in pat sa nu ai inhibitii sa poti face cu partenerul exact ceea ce simti si ce vrei cind iubesti totul e permis

    10
    2

  • nikol81 pe 18 Feb 2010, 17:56
    Pozitii sexuale fierbinti..pentru femei!

    Buna.Imi place acest articol ,si trebuie sa marturisesc ca este foarte adevarat.Eu doar in aceasta pozitie ajung la orgasm.In alte pozitii nu,niciodata nu am reusit cine stie motivul? Oricum sunt multumita.PUP.

    6
    1

  • olga1987 pe 6 Nov 2009, 14:56
    Pozitii sexuale fierbinti... pentru femei!

    Sunt niste articole reale si pentru o buna cultura generala despre sex.As dori ca femeile care se tot plang ca nu ajung la orgasm foarte usor sau poate chiar deloc sa mai citeasca si el aceste articole.Aceste poziti specificate mai sus sunt indicate pentru a ajunge la un orgasm.Ami place de MEZEI ca a citi aceaste ARTICOLE , prea putine femei le citesc, si pe urma pun tot felul de antrebari cand au deja raspunsuri .

    3
    0

  • mezei pe 29 Oct 2009, 01:31
    a man's view

    imi place articolul.toate de fapt.le "sorb" k p paine calda-improprie asemanarea.mi s par interesante si educative.t scot un pic din tipare si din banalul zilnic.citesti si inveti.iei numai ce-ti convine,si.. aplici la tn ;) :p

    2
    0

  • Nico pe 2 Aug 2009, 01:19
    barbati...

    intrati pe www.askmen.ro. pt o parere barbateask....;)

    3
    1

  • jeni pe 30 Iul 2009, 13:49
    Despre subiectul in sine

    Fetelor, subiectul este interesant, cele care nu aveti orgasm, normal, comentati ca nu mai stim noi romanii sa ne f.....m.Da, unele dintre voi chiar nu stiti, toate pozitiile mentionate aici sunt perfecte, le-am incercat, si de fiecare data au dat rezultate.Ce rezultate??? orgasmul, iar cele care nu aveti orgasm si nu stiti sa incitati un barbat , va este frica ca va sparge amanta casa.De aceea se duc barbatii la ,,amante''.Si ca o concluzie, haideti sa recunoastem cu toatele, ca dupa anumiti ani de casnicie totul devine o rutina, si nimic nu se mai intampla in pat, ceva frumos, care sa mentina acea casnicie.Si mai departe, intelegeti ce vreau sa spun.

    4
    1

  • Irynutza pe 7 Iun 2009, 18:18
    De acord

    Credetzima eu am citit toate comentariile si...sunt de acord cu fiecare in mare masura...nu mai zic nimik...dar vreau sa-i felicit pe cei care au initiat acest site...k nu se gasesc numai informatii despre sex ci si alte lucruri folositoare...va pup...si mentineti dragostea in cuplu..pt ca aceasta poate gasi oricand un orificiu sa se risipeasca

    2
    0

  • claudia pe 20 Mai 2009, 10:58
    interesant....

    nu stiu dc unele persoane se ambaleaza atata....:)) va este fricade cuv. "SEX"???? orice informatie este bine venita asa invatam mai multe..eu am un prieten de 2 ani si pana acum am incercat toate pozitiile posibile si nu imi este rusine sa recunosc.....am o viatza sexuala plina de aventura:)))))oricum imi place subiectu doar ca nu inteleg dc unele pers sunt contra...inseamna ca sunt frustrate ori le place doar ca vor sa o faca pe interesantele......cine ii contra sa nu citeasc astfel de articole.

    3
    0

  • gabiplugaru pe 22 Apr 2009, 21:33
    sexul e important

    Subiectul are conotatii psihologice asa ca in general treaba asta coloreaza viata si chiar ii da sensul. Nu trebuie abuzat ptr ca asa cum stim ca ce este mult dauneaza, sub diferite aspecte. Varietatea si imaginatia conteaza foarte mult mai ales cand e vorba de acelasi partener si nu uitati cand unul nu are chef celalalt trebuie sa ghiceasca momentul si sa vina cu initiativa si imaginatie. Eu sunt un "el" si poate singurul care adauga un comentariu.

    2
    0

  • sweet_crssy pe 13 Apr 2009, 22:07
    salut

    CREDETI K LENJERIE INTIMA STIMULEAZA UN BARBAT?EU DE CEVA VREME MA TOT UIT LA NISTE SITE-URI CU VANZARE ONLINE SI MA INTREB K DACA FAC O COMANDA LA UN COSTUM(EX DE ASISTENTA) IUBITUL MEU AR DA MAI MULT RANDAMENT IN PAT?EL IMI TOT SPUNE K ISI DORESTE SA MA VADA IMBRACATA ACEST COSTUM SI NU STIU CE SA FAC?M-AM TOT UITAT PE WWW.4PASSION.RO SI PE WWW.OBSESSIVE.RO .ASTEPT PARERILE VOASTRE

    1
    0

  • alice007 pe 12 Apr 2009, 19:11
    pozitii sexuale fierbinti pentru femei

    Dragele mele, Ideea este urmatoarea : Nu trebuie sa fim deranjate de informatie si nici complexate de trairi si perceptii. Articolul are in intentie informarea si consider ca si-a atins scopul. Important este sa nu fim reticente la aceasta informatie. Sincer vorbind, am fost multi ani casatorita si nu puteam discuta cu sotul meu absolut nimic, acest subiect si inainte si dupa era tabu. Rezultanta, evident viata mea sexuala era o permanenta corvoada, o datorie. A trebuit sa treaca nepermis de multi ani sa pot intelege importanta unei vieti sanatoase, normale si mai ales implinite. Am o fiica, careia i-am facut de mica o educatie sexuala corecta, are 18 ani si este inca virgina, iar relatia noastra este excelenta. Dar....am invatat din greselile parintilor mei. Aceste articole nu trebuie sa fie tabu, iar noi trebuie sa simtim, sa participam si sa stim ce vrem de la parteneri. Este important atat pentru cuplu cat mai ales pentru noi. Cunoscand asemenea articole si discutand mult cu mine fiica mea nu a devenit o sclava a sexului dar a inteles ca atunci cand va dori, va putea sa faca si nu va trebui sa se rusineze de acest lucru. Decenta isi are limitele ei, in educatie, in societate si implicit in pat. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie o complexata sau cand partenerul isi va dori altceva sa considere aceasta ca pe o perversiune. Noi femeile trebuie sa cunoastem (fie si prin informatie) si sa facem doar ceea ce ne face placere si este sanatos pentru noi. Parerea mea..... Va doresc sa fiti iubite, respectate si apreciate, toate, la justa voastra valoare, eu sunt si ma bucur ca am intalnit barbatul care sa ma faca sa inteleg asta.

    4
    0

  • Dependenta de sex pe 11 Apr 2009, 16:46
    Da, chiar asa, e

    Aaa, pai daca te gandesti, s-a teminat, scade libidoul la zero. Voi ati observat ca daca la un barbat ii faci o felatie, e ca un catelus. Faci orice cu el.

    4
    0

  • Samya pe 5 Apr 2009, 12:01
    ....foarte interesant....

    V-ati gandit vreodata cat de caraghios aratati in diferitele pozitii descrise si inventate de mintile astea prolifice in acest domeniu???? Si intr-adevar asemenea subiecte sunt foarte educative ptr.ca un copil (baiat sau fata) de clasa apatra,a cincea le stie mai bine decat lectia de matematica,geografie sau istorie ca sa nu mai vorbim de gramatica limbii romane care lasa de dorit la generatiile tinere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spor la invatatura si punere in practica ptr.unele si o duminica si o saptamana ce urmeaza superba ptr.toata lumea!!!!!!!!!!!!!111

    3
    1

  • diana09 pe 4 Apr 2009, 23:09
    /:)

    pt cele complexate de acest articol ... nu :) sexul nu este neaparat o prioritate , dar ii putem spune "necesitate" , ceva ce se gaseste .. in orice casa . multe dintre noi nu discuta cu partenerul si acest tip de articole le da incredere da a face ceva nou (ce e totdeauna bine venit) , suntem informate cu privire la ceea ce ne place si tot felul ... de ce va alarmati asa? este foarte bun articolul , sunt de acord cu acest tip de articole

    3
    1

  • Lia pe 4 Apr 2009, 17:01
    copilele

    Copilele nu au cum sa se fereasca de sex, sa sa nu isi doreasca sa fie in rind cu moda, atita timp cit mama nu ii ofera informatie, nu o educa si nu ii spune avantajele si dezavantajele sexului....si atita timp cit mamele singure nu stiu ce este sexul, nu vor sti sa explice copiilor lor...prin urmare cititi cit mai multe articole de acest gen, informativa, educativa, fiti deschise ca sa aveti ce oferi copiilor vostri, sa le puteti arata partea pozitiva si negativa, sa ii invatati sa aleaga singuri ce e mai bine decit ei....FRUCTUL INTERZIS ESTE CEL MAI DULCE....CEEA CE CUNOASTEM NU NE POATE FACE RAU...

    4
    1

  • Lia pe 4 Apr 2009, 16:56
    Interesant

    Foarte multe comentarii...si parerile sunt diferite...sincer si pentru mine ACESTE ARTICOLE sunt binevenite...in primul rind pentru ca educatia pe care am primit-o, nici nu am stiut de sex...maturizinduma am facut foarte multe greseli care m-au costat scump, in primul rind respectul de sine...prin articolele de la Eva am invatat foarte multe si nu numai despre sex, ci cum sa maiubesc cum sa ma respect...si sa inteleg ce vreau de la o relatie....ehhh daca as fi avut parte de astfel de articole din timp....si intradevar barbatii sunt preocupati foarte mult de sex....dar cred ca noi cunoscind mai multe, cunoscind ce vrem si ce ne place, ii putem educa si pe ei, sa ne faca ceea ce ne place noua.... Si sincer cred ca am parte de un sot deosebit...el se informeaza si stie foarte multe lucruri despre femei,cum sa le aduca placere...pina la urma tu iti alegi barbatul, fiecare picior cu papucul lui....

    4
    0

  • LUANA pe 3 Apr 2009, 20:27
    PT GABRIELA SI VALENTINA (primele de sus)

    ragele mele, nu am nici o frustrare, desi cred ca voi aveti mai degraba, deoarece cititi cu atata interes aceste articole. o femeie adevarata are parte de acest lucru in viata ei, printre care si eu, si nu ma refeream la faptul ca am ceva "personal" cu acest lucru, dimpotriva, dar este mult prea bagat in fata. devine apoi o rutinasa tot vorbesti despre sex, nu mai are farmec, deja toata lumea stie, trebuie sa fie special de fiecare data. dar nu cred ca voi, puteti intelege acest lucru, sau sunteti mult prea preocupate cu "documentarea" incat nu mai aveti timp pentru dragoste si incercand sa va "acoperiti" lipsurile vostre facandu va barbatul" fericit" cu tot felul de pozitii "descoperite" pe internet. wow, succes oricum , girlies!!!!!!

    2
    2

  • ANDIRA pe 3 Apr 2009, 20:18
    PENTRU YOY

    mai ... yoy.. oricine ai fi.. si daca nu exista internetul, nu mai stiam sa ne o tragem? maimutele citesc internetul? :)))))))) sau chiar santem maimute cu adevarat si avem nevoie MEREU de aceste informatii.? tu ai auzit de INSTINCT??????

    4
    0

  • pisi pe 3 Apr 2009, 14:41
    Pozitii sexuale fierbinti

    Multumesc ancamira pentru sustinere. Parerea mea este cam "de fata batrana". Am exemplu in familie : nasa care m-a cununat are o fata de 16 ani. Se lauda pana mai deunazi ca a educat-o , ca fata a inteles despre ce e vorba in propozitiune, ca ea nu are fiica ci prietena, etc., etc. Si acum fiica-sa nu stie cum sa-i spuna ca "a facut-o" de la 15 ani. De ce ? Am fost extrem de curioasa. A intervenit o mare iubire, a fost un accident sau ce a fost? Nu fetelor. Era singura din clasa care era virgina si toti radeau de ea. Iata unde se ajunge cu aceasta mediatizare, cu modernismul, cu lipsa de discernamant. Si nu este vorba aici de educatia primita acasa. Scoala nu mai educa, iar cei 7 ani de-acasa nu mai conteaza pur si simplu. Fetele noastre (am si eu una de 4 ani si ma gandesc cu groaza ca va creste si ...ce va face?) nu au discernamant. Fetita mea aproape ca nu ma asculta , dar cand doamna de la gradinita ii spune ceva, e sfant. Am constatat ca tot ce e rau invata in afara casei. Si ce e bun bineanteles. De aceea spun ca educatia ar trebui sa fie efortul familiei si al scolii. Nu pe site-uri, oricat de bune ar fi ele. Din pacate - un lucru imposibil. Va dati seama cand vine o fatuca de 15 ani si intra pe aici si zice : ce super e! Hai si noi! Si nu conteaza cu cine, unde si cum. Si de aici toate consecintele dezastruase care pot veni. E o problema spinoasa si cele care sar ca o viata avem si ...ce mai urmeaza, sunt pesemne copile fara minte ahtiahe sa fie in pas cu "moda" sexului din zilele noastre. Nu vad nicio postare in care sa fie invatate macar cum sa se fereasca, sa fie intruite asupra celor ce le asteapta dupa clipele "fierbinti" atat de laudate. Pacat!

    5
    0

  • ION pe 3 Apr 2009, 12:32
    placere nu doar trupeasca dar si mentala

    Eu nu primesc placere de la sexul intimlator sau fortat,sau doar de asta ca sa ma simt tare,sexul placut e atunci chind exista dragoste,si nuare importanta stii tu cum se face sex,nu stii,totul vine de la sine,din dragoste apare stima si respectul dar dragostea totusi nu dispare niciodata,asta o intelegi doar chind iti perzi dragostea ta.

    1
    0

  • Isadora pe 2 Apr 2009, 23:25
    ce rau imi pare...

    Cunosc pozitiile de mai sus si sunt de acord cu dvs ca sporesc placerea ambilor parteneri in timpul partidei amoroase... As dori sa citesc in numerele viitoare articole cu informatii despre folosirea diverselor substante naturale sau alopate pentru a combate uscaciunea vaginala de care sufar la 54 de ani( si intalnita adesea la femei la aceasta varsta). Cu toate gelurile gasite la farmacie si cu ovestinul recomandat de medic raporturile mele cu sotul meu iubit au devenit dureroase si nemultumitoare. Va multumesc, Isadora P.

    2
    1

  • Cella pe 2 Apr 2009, 18:03
    of...

    ideea este ca noi(romanii) ar trebui sa ne stergem mai intai la nas si apoi sa vorbim de lucruri de astea serioase si sa insistam cu treaba asta. Vad la scolile GENERALE ca vin tot felul de oameni sa le explice copiilor de clasa a 5-a cum sa se protejeze, sau cum sa faca nu stiu ce....mai oameni buni...nu e normal. cum ziceau bunicii:"ne-am stricat de tot la cap?" Nu serios...eu sunt de parere ca prea se pune accentul pe treaba asta. Nu sunt incuiata, comunista sau mai stiu eu, dar nu sunt de acord. Pai voi ati observat ceva la stirile de la ora 5 pe pro tv? Prima data o fetita de 15 ani a ramas gravida cu unchiul ei, apoi una de 13 se prostiueaza, o fata de 11 a fost violata, si apoi se descopera ca o copila de 9 ani a fost abuzata...mai incolo p sa scada la 7 ani probabil si tot asa...de ce? pentru ca se mediatizeaza prea mult. Am inteles, incercam sa fim o tara democratica si libera, dar nu asa. NU asta inseamna libertate. Nu invinuiesc site-ul eva...imi place foarte mult, insa raspund si eu la ce am vazut scris aici; bine, am deviat de la subiect putin, dar ideea este ca nu e bine sa supunem copiii la o asa educatie. Si sa raspund si la topicul de azi: nu trebuie sa te invete nimeni mecanic pozitii si ce sa faci in pat, pt k totul vine de la sine. totul trebuie facut dupa bunul plac si dupa cum te simti mai bine. Ca poti sa iei o idee e altceva, dar nu incerca sa copiezi pt ca nu o sa iasa....

    1
    1

  • ANA pe 2 Apr 2009, 17:18
    sex versus dragoste

    pentru unii comentatori :::: a nu se confunda sexul cu dragostea. poti face sex fara sa iubesti, poti iubi si fara sa faci sex, seamana cu un paradox probabil,dar pentru F.N. orgasmul nu inseamna TOTUL. adica FERICIRE, PRIETENIE, IMPLINIRE. da, asa te simti cand ai orgasm :)), crezi k ai ajuns in rai, dar cand te trezesti, dai de ...realitate. deci, sa ne revenim cu totii mai bine. ca stie toata lumea sa se..... informatiile sant utile, la alegerea fiecaruia, dar e totusi prea mult. este o lume in care numai asta conteaaza, toata lumea vb despre sex, sex,sex. pai cum sa nu fie mame la 14 ani? cum sa mai dea randament la scoala? de ce exista atatea femei care sparg casele altora? lasa ca ma duc la amanta, k aia imi face,dar nevasta nu, dar ..NU pentru ca nu e informata, poate nu doreste . haideti mai, sa fim seriosi...daca ar exista niste norme, niste limite clare bine delimitate, nu ar mai fi nici atatea comportamente deviante , nici atatea urgii in lumea asta. noi nu intelegem democratia, democratie NU inseamna sa faci sex pe strada, sa treci strada si pe rosu, sefa ta sa aiba 4 clase iar tu 2 facultati,sa furi sume importante de bani si sa ai parul verde, iar cu cat furi mai mult, esti mult mai interesant...hm. democratia lu ' peshte!!!!!! dar de Dzeu de ce nu se vorbeste atat? ca numai El ne a ramas in viata asta urata si grea.?!

    1
    0

  • EXACT pe 2 Apr 2009, 17:01
    pt gabriela

    si de ce fac fetele sex de la 12 ani? ????????? pentru ca pe asta se pune accentul. sant barbat. deci gandesc din perspectiva unui barbat,logic. daca as aea o fata de 12 ani si as afla ca face sex, sincer as avea niste discutii serioase cu ea, dei as discuta fair-play incat sa nu ajunga pana acolo. s a distrus coplari, nu se poate, joaca pe maidane, lovituri si rani in genunchi, gata. promovam sexul asta e cauza atator nenorociri ,si curiozitatea este mare, mai ales pentru adolescenti. si de aici alte probleme. eu asa gandesc si gandesc sanatos. aveti grija de voi. salut!!!!!!!!!!!11111

    2
    0

  • gabriela 2 aprilie 2009 pe 2 Apr 2009, 12:31
    sex -dragoste

    e un articol bun pt. toate virstele ,mai ales pt. tineret care totusi poate invata ceva ca prin europa se face sex de la 12 ani la fete si nu au nici o cunostinta sexuala dar o fac ca e la moda asa ca mai multe probleme legate de sex si dragoste ca nu strica la nimeni va felicit pentru acest sait ..o scrisoare din europa

    3
    1

  • F.N pe 2 Apr 2009, 10:03
    dragoste -sex

    sexul ajuns la orgasm rezulta:dragoste,iubire,respect, prietenie,.......=TOTUL ...............IMPLINIRI,FERICIRE ...si veti constata ca nu sunteti singuri

    1
    0

  • annysoala pe 1 Apr 2009, 20:50
    numai sex.... dar dragostea unde mai e?

    sunt TOTAL de acord cu ALINA pt ca vad ca pe cineva deranjeaza comm altcuiva. de parca nu-i democratie in lume si toti putem sa spunem ce VREM sau ce simtim?? ce naiba...mai bn stau si citesc comm voastre si nu ma mai bag si eu fac dragoste , sex(spuneti voi cum vreti) important e sa ma simt eu bine si nu-i important cum ci doar cumimi vine atunci pe moment..si inca ceva nu regretati dragele mele ceea ce faceti ca stiti ce?? numai O viata avem! asa ca folositi-o la maxim... daca nu vreti sex faceti dragoste daca nu vreti dragoste faceti sex si gata!!!! :)

    2
    0

  • AURA27 pe 1 Apr 2009, 19:50
    ba conteaza

    da, intr adevar , suntem "construiti" sa ne reproducem, dar nu asta facem tot timpul, logic nu? in fine, nu contrazice nimeni si nu contest nici eu ca nu avem nevoie de informatii. GRESEALA care exista in principiu,este aceea ca sant mult prea aprofundate,intense si dese toate subiectele legate de sex si dragoste. parca numai asta ar conta. este frumos, este super placut sa faci dragoste, nu sant impotriva lui,dimpotriva chiar. dar trecem cu vederea multe alte lucruri pline de esenta.sant pe piata tot felul de stimulente sexuale, jocuri porno,reviste si accesorii. este o intreaga industrie dar de ce nu se mediatizeaza despre cum sa iubesti un om, cum sa il respecti, relatii de prietenie intre iubiti si fosti,cum sa te vindeci de minciuna si eeetttccc. sant destule si multi avem de invatat. nu doar sex. si animalele fac sex, numai k ele nu au capacitate de "nou". noi oamenii suntem cerebrali, gandim, santem inventivi si avem imaginatie, libidou ,sex-appeal. chiar e nevoie de atatia" teachers"?

    1
    0

  • Nu conteaza numele meu(sunt ba pe 1 Apr 2009, 15:47
    Nu avem ce face

    Oamenii sunt obsedati de sex, asta e realitatea, chiar daca multa lume spune ca nu e asa. Si eu m-am chinui sa imi dau seama de ce totul e legat de sex, pt ca asa suntem construiti sa ne reproducem. Pt cei care prefera sa nu discute tot timpul despre acest subiect ii apreciez oarecum pt ca in viata asta exista si altceva in afara de momentele acele intense in care ne simtim bine (adik dragoste pt cine nu s-a prins ):))))

    0
    0

  • danaiacobas pe 1 Apr 2009, 13:42
    informatiile de orice fel ar trebui sa fie intotdeauna binevenite

    Ar trebui sa fim multumiti ca avem acces la atatea informatii,si daca le punem sau nu in practica depinde de placerile fiecaruia,nu suntem obligati sa si facem ce citim,dar nu ne strica sa invatam si sa fim bine informati.Important este sa ne iubim,sa ne respectam si sa fim lipsiti de inhibitii atunci cand suntem in momentele de intimitate si partenerul e unul stabil.Va pup si va doresc multa dragoste si sanatate!!!!

    0
    0

  • ancamira pe 1 Apr 2009, 11:58
    Pozitii......

    Pisi ai dreptate.........Chiar m-am gandit si eu de ce sunt atatea site-uri despre femei si despre barbati nimic......si nu doar site-uri ci si emisiuni la TV...reviste...totul despre femei....despre barbati nimic...poate si pt ca sunt mai multe femei ca barbati;)) eu una as fi incantata sa aflu mai multe despre ei...daca stie cineva vreun site....sa ma anuntati si pe mine....

    0
    0

  • yoo pe 1 Apr 2009, 11:45
    nu inteleg

    eu chiar nu inteleg ce simt uni cand fac dargoste este o nebunie pe care barbati o vrea

    1
    1

  • oana pe 1 Apr 2009, 11:01
    nu inteleg...

    nu inteleg,de ce atata valva pe subiect?e adevarat ca fiecare stie cum ii e mai bine si cum ii place dar asta nu inseamna ca nu trebiue sa te mai informezi despre ce si cum.exista si site-uri cu temele pe care le cautat:fidelitate,romantism,familie,copii,dar trrbuie sa va intereseze cu adevarat si sa cautati...degeaba spuneti ca nu sunt si ca in fata e bagat sexul,ca numai el e important,dar nu e bagat in fata e si el pe acolo,pe acelasi loc cu toate celelalte,doar ca la el va sare ochiul prima data,ce e mai de interes...parerea mea...fara suparare pt nimeni.

    0
    0

  • Coralya pe 1 Apr 2009, 00:07
    ......

    Cat adevar au grait unele "comentatoare". Mi-a placut foarte mult. Intr-adevar fiecare stie ce trebuie ,cand si cum sa faca si mai ales este treaba fiecaruia cand si cum o face. Cu cat sunt mai multe subiectele de acest gen cu atat dorinta de necunoscut a unora este mai mare de unde se ajunge la alte probleme. Infidelitate ,despartiri,distrugeri de casnicii.....Dragostea ,sensibilitatea,sinceritatea,romantismul,fidelitatea,respectul conteaza mai mult decat o partida de sex indiferent in ce pozitie,fierbinte sau nu.

    0
    1

  • BABYDOLL pe 31 Mar 2009, 19:12
    ai dreptate alina

    imi place mult parerea ta si o sustin si eu. ai perfecta dreptate. bine ca se "implica" toata lumea, despre unde, cat si mai ales CUUM? este important, dar de ce nu apar articole despre romantism? despre incredere? despre cum sa fii fidel? sau sa iti mentii increderea in partener? de ce numai sex? nu mai stie lumea sa si o traga? sau ce? mi se par articole care "instruiesc", trebuie sa faci asa, sau mai bine asa. sau oricum iti alegi tu. mai frate, fiecare face cum simte si cum ii place mai mult.eh, bine ca ne intereseaza educatia sexuala,ca abia astim limba romana, tot semisalbatici ne numim cu totii. d aia nu ne accepta nimeni, k santem nimeni

    0
    0

  • ALINA pe 31 Mar 2009, 19:00
    SEXSEXSEXSEX

    SINCER SI EU M-AM SATURAT DE ATATEA ARTICOLE, REPORTAJE, FOTOGRAFII CU CONOTATII SEXUALE SAU OBSCENE. RECUNOSC, IMI PLACE SA FAC DRAGOSTE, DAR SE MEDIATIZEAZA PREA MULT ACEST SUBIECT. NU ESTE NICI DE OCOLIT, DAR STITI CUM SE SPUNE: CE E PUTIN NU AJUNGE, IAR CE E MULT STRICA, PARTEA A DOUA O CONFIRMA "SEXUL". ORICINE ARE IN INSTINCT ACEST LUCRU ,NU TREBUIE SA IL INVETI MECANIC. BINE CA ESTE SEXUL BAGAT IN FATA , CA DE DRAGOSTE,RESPECT SI INCREDERE S-AU DUS PE APA SAMBETEI. CUI II MAI PASA DE TOATE ASTEA??????? HAI SA NE F....... K NE MERGE BINE ASA. PAI DA

    2
    1

  • tot dana pe 31 Mar 2009, 11:34
    Pozitii sexuale fierbinti

    Am si un PS. De cate ori va aud (vorba vine!) cu daca nu-ti place nu mai citi, sau lucruri de genul asta imi amintesc de o vorba absolut idioata pe care o auzeam pe vremurile trecute in masina sau troleibuz, in drum spre scoala : Daca nu-ti place i-ati masina mica"! Omul care nu stie nimic si se baga si el in vorba dandu-si cu parerea. Aceste personaje fara replica sunt mai rele decat cei care critica. Si in fond de ce sunt comentariile? Sa comentezi. Si fiecare are "comentariul" lui, nu neaparat in ton cu ceilalti.

    0
    0

  • dana pe 31 Mar 2009, 11:27
    Pozitii sexuale fierbinti

    Nu e rau sa mai inveti ceva. Sa iesi din rutina, mai ales ca barbatii se plictisesc extrem de repede si vor mereu "noutati". Dar si eu raman si sustin parerea celui care a postat aici si a vorbit de dragoste. Lucrul principal e sa iubesti si sa fii iubit. Si cred ca restul e doar divertisment. Necesar si el.

    1
    0

  • viorica pe 31 Mar 2009, 10:18
    PLACEREA DE A FACE DRAGOSTE

    SUBIECTUL E DESTUL DE INTERESANT MAI ALES CA MULTE CUPLURI SE DESPART TOCMAI DIN ACEST MOTIV CA NU STIU SA FIE TANDRI CU PARTENERUL,AM CEVA EXPERIENTA SANT CASATORITA DE PESTE 26 ANI,ABIA ACUM INMTELEG MAI BINE CE INSEAMNA SEX SI A FACE DRAGOSTE SA SIMTI CU ADEVARAT PLACEREA, EU NU DAU SFATURI NIMANUI FIECARE ALEGE CE AI PLACE IN CE POZITIE ETC,

    1
    0

  • cyucy pe 30 Mar 2009, 22:01
    subiect

    de ce cititi daca nu va place?

    1
    0

  • yoy pe 30 Mar 2009, 17:22
    mai gaitelor

    nu mai criticati genul asta de site uri deoarece cu totii avem nevoie de astfel de informatii iar persoanele care resping aceste informatii o fac doar pentru ca sunt niste persoane frustrate. aceste site uri nu s facute pentru ficele voastre de 12 ani pe care in loc sa le educati si sa le explicati clar ce este sexul,le inchideti in casa si cand dau de **** se intorc saracele cu burta la gura. bucurati va de complexitate si de gama larga de informatii pe care internetul o ofera in zilele noastre

    0
    0

  • opreagheorghe pe 30 Mar 2009, 17:00
    Concurs

    Pentru oul primit la citirea acestui articol nu am primit nici un punct. La voi se intampla acelasi lucru?

    0
    0

  • pisi pe 30 Mar 2009, 14:35
    Pozitii sexuale fierbinti

    Eu m-am abonat la Dragoste si Sex. Am fost curioasa si de cele mai multe ori sunt lucruri de mare interes. Regretul meu este unul singur. Nu exista un site similar Adam.ro care sa-i invete lucrurile astea si pe barbati. Degeaba stim noi de toate, daca barbatii asteapta numai initiativa noastra. Am intrat pe un site care trata cam aceeasi tema si ce am citit la comentarii m-am ingrozit! Diferiti domni (care nu merita sa le zici asa) comentau intr-un fel de nepermis asupra pozitiilor si asupra femeilor. Uneori nu se intelege ca nu am fi noi daca nu avem pareri diferite. E constructiv, dar nu trebuie sa ne aruncam unul la gatul celuilalt pentru parerile noastre diferite. Dar din pacate, in ziua de azi se pune atata accent pe sex si nu pe dragoste. Atunci cand iubesti si te afli cu persoana iubita in pat , pozitia si tot ce implica un act sexual vine de la sine. Daca stai sa te gandesti si sa socotesti cum stai sau sa-ti amintesti cum era pozitia cutare, atunci faci numai sex si iubirea se duce la naiba. Poate ca formula : iubire+instinct=un sex reusit e cea mai buna. Dar ce stiu eu? Sunt doar un pic ...sarita de 30 de ani. PS. Uneori , citind tot felul de comentarii cu un limbaj de baieti de cartier ma simt porfund umilita si am un gust amar. Viata, iubirea, parca totul pe lumea asta a cazut in derizoriu. Prea multa vorba, prea aprofundam totul, prea intram in cele mai intime lucruri. Parerea mea!

    0
    0

  • r3b3la19 pe 30 Mar 2009, 13:54
    :)

    interesant subiect chiar imi place :)

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod