Poziţia sexuală în care rămâi cel mai uşor însărcinată. De evitat!

Ai un partener stabil şi o viaţă sexuală de nota 10, dar momentan nu te gândeşti să îţi măreşti "familia"?
În acest caz, probabil că depui deja eforturile necesare pentru a evita surprizele, folosindu-te de cel puţin una dintre numeroasele metode contraceptive existente pe piaţă. Şi totuşi, cum niciuna nu este infailibilă, n-ar strica să ştii care sunt acele poziţii sexuale în care rămâi cel mai uşor însărcinată.

Una dintre cele mai "periculoase" poziţii sexuale este şi cea mai comună: poziţia Misionarului. Şi asta deoarece vaginul se află în poziţia optimă pentru spermatozoizii care, în cazul sexului fără prezervativ şi a ejaculării în interior, au la dispoziţie o cale relativ facilă către colul uterin şi ovulul pe care l-ar putea fecunda.

Iar dacă viaţa ta sexuală este mai picantă de atât, află că poziţia misionarului este departe de a fi singura primejdioasă. Iată şi altele care, puse în practică, ar putea favoriza o sarcină:

Doggy style

Preferată de un număr mare de cupluri, această poziţie sexuală aventuroasă nu este lipsită de riscuri, şi asta deoarece favorizează penetrarea adâncă - mai precis, aduce penisul mai aproape de colul uterin. De parcă nu era suficient, tot Doggy style presupune şi o poziţie uşor aplecată a corpului femeii, din nou o veste bună pentru spermatozoizii care caută accesul rapid către ovul.

Linguriţa

Poziţia Linguriţei, în care amândoi staţi întinşi pe o parte, partenerul aflându-se în spatele tău, strâns lipit de trupul tău, este foarte romantică şi excitantă, în acelaşi timp. Dar şi periculoasă, nu neapărat prin prisma penetrării, care nu este foarte adâncă, ci mai ales din cauza faptului că, adesea, implică menţinerea penisului în interiorul vaginului mai mult timp decât în mod obişnuit.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lia pe 5 Aug 2014, 16:43
    Adica...abstinenta!

    Aici sunt date pozitiile principale si cele mai des utilizate, ca fiind de evitat ,ca sa previi sarcina! Nu cred ca va lua cineva in considerare aceste sfaturi...ptr. ca in ziua de azi se folosesc atatea metode contraceptive ,inclusiv avortul(mai ales la noi, in tara).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod