Poate nu stii chiar tot!

Te-ai indragostit din nou. Sexul devine o aventura tentanta pe taramuri noi. Dar el vorbeste despre lucruri pe care nu le-ai auzit niciodata si nu stii ce vrea sa spuna...
Te-ai indragostit din nou. Sexul devine o aventura tentanta pe taramuri noi. Dar el vorbeste despre lucruri pe care nu le-ai auzit niciodata si nu stii ce vrea sa spuna...

1. "Numarul italian 69 ar fi perfect pentru noi", zice el. Iti trezeste curiozitatea.
Ei da, pozitia e celebra. Dragostea sta pur si simplu in cap. Picioarele lui sunt la capul ei si viceversa. Se deschid astfel lumi noi. Ca sa fie total all' italiano, el s-a uns cu ulei de masline. Pielea lui luceste si e alunecoasa.

2. Ce bizar! Chiar vrea sa ne iubim ca doi pestisori de aur?
Ce este si cum se petrece te va lamuri o privire in acvariu. Asta bineinteles daca ai timp sa stai si sa te uiti cu atentie. Solzi stralucitori si aripioare de voal inoata unele spre celelalte si fac, se pare, un amor fantastic fara sa se imbratiseze. Puteti incerca si voi. Partenerii se prind de maini si incep sa se apropie din ce in ce mai mult. Chiar daca nu exista stimulare manuala, ceea ce conteaza in schimb sunt limbajul buzelor si contactul epidermelor. Finalul il alegeti tot voi.

3. Contact anal? Nu ti-a placut niciodata, dar el vrea neaparat. Indraznesti?
Se zice ca toti barbatii adora aceasta pozitie. Pentru ca anusul este un muschi circular care cuprinde penisul mai strans decat vaginul. Mai stramt, mai multa placere. Cu un barbat atent si folosind o crema lubrifianta experienta poate fi placuta.

4. Este adevarat ce s-a spus intotdeauna, ca barbatii circumcisi sunt amanti mai buni?
Daca un barbat este bun in pat depinde de talentul sau personal si nu de faptul ca ii lipseste o bucatica de piele. Expertii sunt insa de acord ca la cei circumcisi dureaza mai mult. Pentru ca glandul gol este expus tot timpul frecarii, devine astfel mai putin sensibil si rezista mai mult in timpul actului sexual.

5. Vinul si sexul se potrivesc?
Doar pana la un anumit grad. "Prietenul lui cel mai bun" se ridica si se lasa daca dozarea este adecvata. La tine alcoolul stimuleaza hormonii si deconecteaza in creier centrul inhibitiei. Doua pahare sunt bune, trei si mai bune, in schimb, patru sunt cam prea multe.

6. Am inteles bine, vrea pozitia doggy? Un nou desen animat?
Nu vrea sa spuna prin asta ca este un fan al comics-urilor sau al unor vedete hip-hop si nici nu este vreun indiciu asupra extravagantei sale. Semnalizeaza ca doreste sa faca sex pe la spate. Nu este un numar pentru cea de-a treia sau de-a patra noapte impreuna. Dar un partener bun te va face fericita. El va putea patrunde adanc, iar miscarea ritmica va fi viguroasa.

7. Oare vrea sa-mi daruiasca un leagan atunci cand vorbeste de "leaganul amorului"?
Pozitie asemanatoare cu cea de mai sus, doar ritmul este altul. Partenerii se asaza unul in bratele celuilalt cu picioarele inlantuite in spatele celuilalt. Perechea se leagana pana atinge punctul culminant. Patul este, de obicei, prea moale. Mai bine va asezati pe o perna pusa pe podea.

8. O noua dragoste consuma. Am dat jos doua kilograme. Se poate slabi facand amor?
Da, daca nu mananci nimic zile intregi. In cazuri exceptionale, hormonii si metabolismul o iau razna. Dispar ceva kilograme, dar pierderea nu e semnificativa, vom consuma in timpul actului cel mult gustarea de dimineata. Cu exceptia sesiunilor maraton. Oamenii de stiinta sustin ca un orgasm simulat consuma mult mai multe calorii decat unul real.

9. El sustine ca exista pozitii care garanteaza oricarei femei un orgasm.
Daca ea sta relaxata in bratele lui si se masturbeaza, e corect. Si vibratoarele sunt pentru unele o asigurare pentru extaz. Pozitiile mai curand nu garanteaza orgasmul, desi exista unele care excita clitorisul mai tare. Astfel creste probabilitatea unui orgasm. De exemplu, asa numita pozitie calare (ea sta pe el) da posibilitatea femeii sa dirijeze unghiul de frecare al penisului si sa hotarasca ritmul. Alta pozitie buna ar fi cea a lingurii, in care el sta lipit de spatele ei si o patrunde bland. O mana e libera pentru dezmierdari gingase, cealalta pentru o stimulare care-ti taie rasuflarea.

10. Moment foarte intim. Deodata el aduce cuburi de gheata. Ce inseamna asta?
Nu vrea sa-si prepare un whisky, nici nu se gandeste la o varianta casnica a filmului "9 1/2 saptamani". Micile cuburi se misca circular in jurul sfarcurilor tale si pe langa marginea slipului. Pielea se face ca de gaina, senzatia e neobisnuita. Apa o va indeparta el cu sarutari fierbinti.
   
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriel pe 21 Sep 2009, 06:26
    pentru loredana

    loredana draga .. esti in sec 21. ... incearca si tu sa fi deschisa lucrurilor noi pe pariu ca u nu vei avea o relatzie stabila daca o tzi cu mentalitatea asta ...

    0
    0

  • Loredana pe 9 Apr 2009, 00:39
    nici nu vreau sa stiu mai mult si in niciun caz tot!!!

    Daca incepe cu asemenea povesti ca cele zece puncte de mai sus inca de la inceput e clar ca nu ajungem la sex.Sa mearga la alta care sa accepte si sa practice tot ce ii place. Daca vine cu asemenea propuneri dupa ce am inceput o relatie normala impreuna, poate sa-si ia adio ptr.ca eu nu mai stau cu el,indiferent de dragostea care exista intre noi. Daca suntem deja casatoriti cand se trezeste sa-mi ceara ,sa-mi propuna asa ceva ajungem la divort si asta fara alte discutii !!!!! Slava Domnului sunt destule femei pe lumea asta care abia asteapta s-o ia in gura sau in,,,cur.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod