Plăcerile anului 2014. Specialiştii ne îndeamnă să facem mai mult sex

La sfârşitul anului 2013, mai mulţi sexologi din întreaga lume s-au reunit în cadrul unui seminar pentru a întocmi o listă cu experienţele care trebuie făcute în 2014 pentru ca acest an să

La sfârşitul anului 2013, mai mulţi sexologi din întreaga lume s-au reunit în cadrul unui seminar pentru a întocmi o listă cu experienţele care trebuie făcute în 2014 pentru ca acest an să fie cel mai bun pentru sănătate, fericire şi frumuseţe.

Potrivit site-ului youbeauty.com, specialiştii au numit această listă „Lista plăcerilor vinovate“. În capul listei, sexologii au scris că oamenii trebuie să facă mai mult sex în anul 2014, deoarece acesta crește fluxul sangvin, care te ajută să ai un ten strălucitor, aduce oxigen și nutrienți la piele, pentru a lupta împotriva ridurilor, îți hrănește părul, pentru a fi sănătos și des, și te ajută să scapi de stres pentru câteva ore sau chiar zile, de fiecare dată.

Mai mult de atât, experţii au afirmat că sexul este la fel de bun ca o oră de sport şi scade şansele unei boli cardiace, ale apariției cancerului sau ale unei depresii.

„Bea ceva în fiecare noapte“, este cea de-a doua „plăcere vinovată“. În viziunea specialiştilor, un pahar de vin sau un cocktail cu puțin sau deloc zahăr în fiecare seară creşte șansele de a trăi până la o vârstă înaintată fără a suferi de cancer, probleme pulmonare sau cardiace.

Pe cel de-al treilea loc în topul „plăcerilor vinovate“ se regăsesc plimbările lungi. Potrivit specialiştilor, acest lucru te ajută să scapi de toți factorii de stres, te poți relaxa și chiar bucura de lumea din jurul tău, te bucuri de sunetele naturii, de mirosul aerului şi de peisaj.

Următoarele „plăceri vinovate“ sunt: nu lăsa să treacă o săptămână fără o întâlnire cu iubitul sau cu prietenii, mănâncă ciocolată neagră la deser, mergi la masaj, cumpără-ţi haine noi, dormi mai mult şi dansează în pat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod