Plăcerea sexului are legătură şi cu stimulul electric produs de vagin

Majoritatea femeilor au impresia că ştiut absolut totul despre vaginul lor, însă acest lucru este total fals. Organul sexual feminin are foarte multe secrete, care sunt descoperite cu greu de

Majoritatea femeilor au impresia că ştiut absolut totul despre vaginul lor, însă acest lucru este total fals.

Organul sexual feminin are foarte multe secrete, care sunt descoperite cu greu de cercetători, de ginecologi sau de sexologi. Spre exemplu, cel mai nou secret aflat de oamenii de ştiinţă din Egipt este acela că vaginul produce curent electric.

Cercetătorii realizau un studiu despre problemele sexuale ale femeilor, însă rezultatul le-a dat peste cap toate planurile. Ahmed Shafik, profesorul care a condus echipa de cercetători, a ajuns la concluzia că, în timpul partidelor sexuale, în interiorul vaginului există electricitate.

Egiptenii au realizat studiul pe 24 de femei voluntare, introducând câte doi electrolizi în interiorul vaginului acestora, pentru a putea urmări activitatea electrică. Cercetătorii au demonstrat astfel că vaginul generează curent de pe peretele frontal spre interior.

Ahmed Shafik a afirmat că în interiorul organului sexual feminin există o zonă care declanşează stimuli electrici, presupunându-se că acea zonă este chiar punctul G. Mai mult de atât, dilatarea vaginală produce o creştere a intensităţii curentului electric, urmată de o presiune vaginală, care declanşează contracţiile vaginale.

„Studiul reprezintă încă o dovadă a existenţei punctului G, iar electrovaginograma ar putea contribui la diagnosticarea disfuncţiilor sexuale. Aceste valuri de curent sunt responsabile pentru contracţiile vaginului din timpul sexului“, au spus cercetătorii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod