Pentru un orgasm mai intens...

Iata de ce ne spune si Lena Rusti, psihoterapeut Eva.ro: "Orgasmul este o modalitate directa si fara echivoc de a ne da voie sa ne simtim bine, sa ne exprimam starea de bine si sa o traim in mod plenar. Chiar daca contextul exterior este unul tensionant, de exemplu, o viata sexuala in care exista si orgasm ne da sentimentul ca traim, ca nu ne amanam viata in probleme si de ce nu, ne da energia si entuziasmul de a face schimbarile pe care altfel le-am considera utopice. De aceea, multe persoane se concentreaza asupra obtinerii orgasmului ca dovada a unei existente reusite. Nu intamplator, el poate fi un barometru al starii de bine si al echilibrului, atat interior, cat si in relatia cu partenerul.".

O alta problema pe care am spus ca o vom aborda astazi este cea a medicamentelor si a stimulentelor. Despre anorgasmie, lipsa orgasmului, care poate fi cauzata de utilizarea mai multor medicamente, printre care si cele antidepresive, am vorbit in articolele anterioare.

Exista pe piata foarte multe creme destinate stimularii sexuale si maririi intesitatii orgasmelor. Aceste produse au actiune imediata asupra organului sexual, intensificand circulatia sangelui, stimuland clitorisul in doar cateva secunde de la aplicare, oferindu-ti placeri puternice la fiecare atingere.

Pentru problemele de frigiditate, poti apela la zaharul afrodiziac, pe care il poti gasi in sex shop-uri. Acesta iti ofera stimulare sexuala si marirea libidoului. Destinat atat tie cat si partenerului, zaharul afrodiziac este un produs cu extracte naturale din plante afrodisiace.

O alta alegere pentru intensificarea orgasmului tau este si spray-ul cu feromoni. Olfactiv, feromonii nu se simt, insa au un efect major asupra femeilor, in special. Puteti incerca si un parfum cu aroma de mosc pentru ca seamana foarte mult cu feromonii umani.

Si jucariile sexuale pot fi o alegere foarte buna! Faceti o vizita unui sex shop si alegeti cateva produse care va pot ajuta sa aveti nu un singur orgasm, poate doua, trei... Oferta este mai mult decat ispititoare: de la bile pentru stimulare vaginala sau anala, vibratoare in mii de culori si marimi, dildo-uri, la prezervative cu diferite arome si forme, lenjerii sexy, lubrifianti, bijuterii erotice etc.

Nu lasa viata ta sexuala sa fie cuprinsa de rutina! Fiti mereu in cautarea de noi metode de a va redescoperi si nu ezitati sa comunicati si sa experimentati!

Te-ar mai putea interesa:

Puterea afrodiziacelor

8 scenarii erotice pe placul lui

Ce sunt si cum se folosesc lubrifiantii?

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 17 Ian 2009, 16:51
    dragoste

    de ce barbati nu plac femeiel?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod