Orgasmul vaginal nu există! Află care este cheia spre plăcere

De-a lungul timpului, femeile au declarat că au experimentat orgasmul prin penetrare sau în preludiu. Cel mai recent studiu însă le contrazice, cercetătorii susţinând că nu există orgasm

Woman in ecstasy

De-a lungul timpului, femeile au declarat că au experimentat orgasmul prin penetrare sau în preludiu. Cel mai recent studiu însă le contrazice, cercetătorii susţinând că nu există orgasm vaginal şi nici punct G.

Autorii studiului susţin că nu există mai multe tipuri de orgasm şi, ca şi în cazul bărbaţilor, este unul singur, iar termenul corect este de "orgasm feminin", scrie Daily Mail.

Studiul publicat în Journal of Sexual Medicine a pornit de la ideea că numeroase femei se plâng că nu pot ajunge la orgasm în timpul penetrării. Multe dintre acestea au fost diagnosticate ca având probleme sexuale pe baza unui lucru care nu există: orgasmul vaginal, spun cercetătorii. Potrivit acestora, cheia spre orgasm este clitorisul, zona cea mai erogenă. Femeile care ajung mai greu la orgasm au un clitoris de dimensiuni mici care este amplasat departe de vagin, fapt ce îngreunează stimularea acestuia în timpul actului sexual.

Specialiştii au ajuns la aceste rezultate folosind imagistica prin rezonanţă magnetică (IRM sau RMN) pentru a scana zona pelviană a 30 de femei cu vârste de 32 de ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod