Orgasm de fiecare dată? Este posibil! Află secretul

Cercetătorii britanici susţin că au descoperit cea mai simplă metodă prin care femeile pot atinge plăcerea sexuală. Cheia spre orgasm o reprezintă fanteziile erotice. Mintea joacă un rol

sensual girl sleeping in white bed

Cercetătorii britanici susţin că au descoperit cea mai simplă metodă prin care femeile pot atinge plăcerea sexuală. Cheia spre orgasm o reprezintă fanteziile erotice.

Mintea joacă un rol important în atingerea orgasmului, iar un studiu a descoperit cum te poţi folosi de imaginaţie pentru a ajunge la climax. Scenariile sexy nu numai că excită, dar reprezintă şi o metodă sigură de a te bucura de orgasm, scrie Men’s Health.

Multe dintre femei întâmpină probleme în atingerea orgasmului pentru că sunt distrase, reuşind cu greu să se relaxeze. În aceste cazuri, bărbaţii trebuie să le ajute, să le încurajeze fanteziile, declară doctorului Francoise Adam, autorul studiului. Unele femei se simt vinovate din cauza acestor gânduri, astfel că bărbaţii trebuie să le arate că se bucură că au o imaginaţie erotică bogată.

Aceeşi părere o are şi sexoloaga Gloria Brame care încurajează bărbaţii să joace rolurile principale în fanteziile iubitelor lor. "Începe prin a-i şopti cât de mult îţi place să o satisfaci. Gemetele sau orice alte reacţii verbale o pot ajuta să atingă orgasmul", recomandă sexoloaga.

Atunci când ne referim la fantezii sexuale, nu există nicio regulă, nicio barieră, iar libertatea este totală. Cercetătorii care studiază aceste "scenarii sexuale" sunt de părere că viață secretă care izbucnește în mod spontan în intimitatea minților noastre este o componentă naturală, sănătoasă și absolut normală a sexualității, fiind un soi de afrodiziace la care putem apela oricând. Unele femei au o imaginație mai bogată decât altele și se întâmplă că mintea să exploreze ceea ce corpul nu poate atinge.

Acestea sunt că un teren de joacă, localizat în mintea ta, în care riscurile sunt nule. Și cel mai important: nu ai de ce să te simți rușinata sau respinsă. Iar dacă reușești să conștientizezi toate aceste produse ale imaginației tale, îți poți da seamă de natură ta erotică și poți folosi aceste fantezii pentru a-ți mari plăcerea sexuală.

Potrivit cercetărilor, una dintre cele mai întâlnite fantezii sexuale implică o formă de dominare și supunere. Nu este nevoie neapărat de bice sau lanțuri, ci de un anumit scenariu în care o persoană are mai mult control decât cealaltă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod