O viaţă sexuală regulată ne menţine tineri. Află ce spun sexologii!

Faptul că o partidă bună de sex ne înseninează ziua este cunoscut de toată lumea. Însă câte dintre voi ştiu că o viaţă sexuală regulată ne ajută să arătăm mai tinere? Un studiu

Faptul că o partidă bună de sex ne înseninează ziua este cunoscut de toată lumea. Însă câte dintre voi ştiu că o viaţă sexuală regulată ne ajută să arătăm mai tinere?

Un studiu desfăşurat pe o perioadă de zece ani şi finalizat recent de psihologului David Weeks, fost director al Spitalului Regal din Edinburgh, Marea Britanie, ne demonstrează cât de importantă este o viaţă sexuală regulată şi satisfăcătoare.

După ce a realizat un sondaj la care au participat mii de cupluri din întreaga lume, David a ajuns la concluzia că persoanele care au între 40 şi 50 de ani şi au parte de cel puţin trei partide de sex pe săptămână arată cu până la şapte ani mai tinere decât oamenii de aceeaşi vârstă care nu fac amor. Mai mult de atât, expertul a afirmat că cei care fac mai mult sex sunt şi mai sănătoşi.

Un alt studiu a arătat că persoanele care nu au mai făcut amor de mult timp nu se mai gândesc la acest lucru şi şi-au dezvoltat mai bine intimitatea de proximitate. Aceasta se referă la activităţile comune desfăşurate de cupluri, precum servirea mesei împreună, dormitul în acelaşi pat şi privitul la televizor alături de partener.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod