Nu mai am chef de sex. Ce se intampla cu mine?

Cauze, efecte asupra relatiei, rezolvari de la psihologul nostru
Pentru o femeie activa sexual, dorinta sexuala este o componenta esentiala a unei vieti intime echilibrate. Cand insa gandul unui act sexual, atingerea partenerului sau ideea unui partener cu care sa ai o viata sexuala incep sa ti se para inutile, sau simti ca poti trai fara probleme si fara o viata sexuala, poate ar fi bine sa incepi sa iti pui anumite intrebari privind propria ta fiinta sexuala.

Uneori, cauzele scaderii libidoului sunt evidente, simple si la fel de simplu de rezolvat, alteori insa acest lucru implica un efort nu doar in cautarea cauzei, ci si in rezolvarea problemei. Insa, faptul ca amani, iti da doar aparent un sentiment de confort, caci de fapt nu faci decat sa te amani pe tine insati.

Dezechilibru hormonal

Acest lucru se poate afla facandu-ti examenele anuale firesti si vizitand un endocrinolog. Si daca afli ca exista probleme, nu inseamna ca ai rezolvat totul. Asta e doar inceputul, asa ca incearca sa mergi mai departe, sa urmezi tratamentul, sa cauti a doua opinie, daca ai indoieli in privinta primei, doar sa nu te opresti aici.

Evenimente trecute traumatizante sau nefericite

Poate candva, in trecutul tau, exista evenimente nefericite pe care le asociezi cu actul sexual. Nu trebuie numaidecat sa fie situatii in care te-ai simtit abuzata, nu trebuie sa se fi intamplat de curand. Situatii in care ai simtit ca intimitatea este periculoasa si, fara sa iti dai seama, ai inceput sa aplici aceasta regula in viata ta.

Si, in cazul in care constient iti dai acum voie sa ajungi la intimitate, neconstient iti este frica sa te bucuri de acest lucru, pentru asociezi asta cu suferinta sau nefericirea.

In unele cupluri, un astfel de eveniment este faptul ca partenerul tau a avut o aventura. Retragandu-te din viata sexuala si nesimtind dorinta pentru el, te protejezi in interiorul tau, dar il si pedepsesti pe el. Acest lucru poate avea un impact pe termen scurt daca problema se rezolva constructiv, insa, pe termen lung, nu faci decat sa adancesti si mai mult prapastia dintre voi.

Dorinta de a nu pierde controlul

Poate esti o femeie puternica, dar nesigura pe mediul din jurul ei. Te-ai obisnuit sa te bazezi doar pe tine, iar atunci cand te bazezi pe altii trebuie sa “supervizezi” lucrurile. Viata sexuala implica in mod automat o stare de relaxare si chiar de pierdere a controlului si, din aceasta cauza, fara sa iti dai seama, ai ajuns sa eviti momentele intime sau sa le amani.

Pentru a depasi aceasta problema, e bine ca in primul rand sa o constientizezi si apoi sa vrei sa schimbi ceva. Multe femei privesc acest lucru ca pe o calitate si asta le impiedica sa ajunga vreodata la o viata sexuala normala.

Maternitatea

A avea un copil este un lucru miraculos si o experienta cu impact major in viata unei familii. Poti ajunge sa te identifici total cu rolul de mama, neglijand rolul de sotie sau de femeie. In acelasi timp, si sotul poate incepe sa te asocieze cu imaginea de mama si sa simta o retinere in exprimarea dehinhibata a dorintelor sexuale.

In acest caz, e important sa comunicati deschis, sa va  impartasiti temerile si inhibitiile si sa gasiti o cale, singuri sau cu ajutorul unui specialist, de depasire a lor, inainte ca vreunul sa inceapa sa caute solutia in afara cuplului.

Oboseala fizica

Stresul inhiba hormonii sexuali. Daca ne simtim in pericol, nu mai avem timp de placere. Cu alte cuvinte, 10-12 ore de lucru pe zi, probleme pe care le luam cu noi in acasa sau chiar in pat, intrebari care ne macina, deadline-uri, toate ucid incetul cu incetul libidoul. Pe termen scurt poate fi acceptabil, daca scopul e unul nobil.

Pe termen lung insa, nu faci decat sa te pacalesti aducandu-ti noi argumente, pentru ca nu faci decat sa te transformi intr-o fiinta care isi neaga partea intima a vietii, concentrandu-te asupra vietii profesionale, pentru ca acolo stii mai bine cum merge treaba.

Si daca privesti rational lucrurile, o sa-ti dai seama ca evitarea unei probleme nu duce decat in mod miraculos la rezolvarea ei. E posibil sa il intalnesti pe cel care sa te ajute sa o te implinesti si intim, dar nu ar fi mai bine daca intre timp ai face si tu ceva pentru asta?
 

Comentarii (45)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 9 Mar 2024, 10:50
    Soția considera ca sexul e o pierdere de timp.

    Bună ziua, eu am 32 de ani logodnica are 41 Avem o relație de 8 ani la inceput eram destul de activi sexual și cu partide destul de lungi, de de ceva vreme (aproximativ 3 ani) soția mi a menționat de multe ori ca pt ea sexul ii se pare o pierdere de timp, lăsând faptul ca avem contact poate de 2, 3 ori pe luna sau într o luna bună de 5,6 ori asta rar ei ii se pare o pierdere de timp, mai mult din partidele acelea mai lungi și frumoase am ajuns sa ma ia, hai repede, vrea ca în 10 minute sa fim gata. Ce pot face?

    0
    0

  • triton pe 25 Oct 2017, 20:27
    sfaturi

    am citit comentul tuturor aici sint diferite cazuri [ de sanatate ; prea mult strica ;compatibillitate ;inselare ;ingrasare ;fara experienta;graba ;etc

    0
    0

  • Hedonista pe 13 Nov 2014, 00:15
    Lipsa viata amoroasa? :)

    Sotul meu e sofer camion,asa ca ne gasim rar in intimitate,avem si o fetita in pragul adolescentei fata de care trebuie sa avem grija,suntem dupa 12 ani de casatorie si inainte altii 2 impreuna....ce sa mai zic?Aproape 2 straini...Totusi,suntem impreuna(inca) desii ne evitam in dormitor de multa vreme.Sincer,mai mult eu.Gasesc ca e inutil sa ma dezbrac doar ca sa ma simt folosita.Uneori imi pare mai intima o strangere de mana. :) Stiu ca are alte.,ma bucura asta,gandesc '''scap eu...'''dar cand vrea...nu pot.Si ies discutii.Am momentele mele cand sunt dornica,imi place sexul,nu sunt ingusta la minte,mereu mi-a placut sa ofer placere,sa primesc...,imi e dor de atingeri,de caldura...si totusi, nu pot...Nu vreau nici o relatie in afara casniciei,ar complica lucrurile.Asa ca astept.Ce?Nu stiu nici eu... :)Ce vreau sa zic e ca lucrurile nu se rezolva de la sine.Neglijate problemele,adancesc prapasta...Va doresc pasiune in relatii,intimitate relaxanta si satisfactii... :*

    0
    0

  • Daniel pe 28 Mai 2014, 21:38
    Ma minunez!

    Deci comentarile sunt extreme..aici..nu imi vine sa cred ca sunt comentarii de oameni maturi..Oameni buni daca sunteti "in calduri" ca si cainii sau ca si vacile...trebuie sa invatati sa va stapaniti instinctele animalice..!nu se poate sa traiti asa!suntem la fel ca porcii inseamna..nu ne mai putem abtine..e trista viata atunci.mai zicea o doamna ca pentru ea conteaza sexu 80%..doamna draga? esti normala? cand te-ai maritat trebuia sa iti iei un vibrator..sau o coada de matura..sa iti opreasca din libidou..aveti grija oameni buni! la aceste tipuri de articole..sunt SUBIECTIVE! scrise de un autor frustrat.! asa ca nu incercat sa va comparati viata voastra sexuala cu un articol de pe internet! veti ramane dezamagiti! standardele voastre nu le face eva punct ro sau alt site!

    9
    0

  • mihai pe 24 Ian 2014, 14:08
    pentru mitisoara blinda

    ce poate fi asta?... e simplu, te-ai ingrasat!!!

    0
    3

  • clau pe 28 Oct 2013, 14:24
    lipsa sex

    am si eu o problema sotia nu mai vrea sex.. o iubesc si ea sustine la fel orice asi incerca nu vrea are pe altu?ea sustine ca nu

    6
    4

  • bobys pe 22 Sep 2013, 01:28
    nevastamea nu vrea sex

    am citit comentariile si am ajuns la concluzia ca sotia mea nu e singura care nu mai doreste sex.problema e ca nici eu nu mai doresc sex cu ea .as vrea sa divortez dar avem un copil.....ce sa fac?

    14
    4

  • Doina pe 24 Oct 2012, 17:25
    undei dorinta.

    Buna ziua, cine poate sa ma ajute, suntem cunoscuti de 2 ani, neam casatorit, o luna in urma, de la inceputu relatii noastre, facem sex si de 3 ori pe zi, dar cu timpu, nu mai simt, acea dorinta, de sex, el ma doreste, nu ma impune, cind vine timpul de sex, o fac mai mult pentru el, deoarece la mine nu permanent vine, si el nu intelege, dar mii bine cu el, si nustiu de ce asa, ma tem sa nul perd,

    17
    0

  • ella pe 12 Sep 2012, 14:02
    si mie mi se int la fel

    si eu am probleme cu sotul meu, suntem de 5 ani impreuna si de 2 ani casatoriti, la inceput a fost totu bine si frumos, dar acum nu mai avem chef unul de celalalt, sincer numi vine niki sa ma pun seara cu el in pat pt k stiu k daca facem sex el se gandeste numai la el,el sa se simta bine si la mine nu se gandeste,de multe ori am incercat sa vb cu el sa ii zik k ceva nu e in regula cu noi in pat dar nikiodata nu are chef sa vb. nu stiu ce sa fac

    7
    9

  • ROXANA pe 12 Sep 2012, 00:47
    Nu mai am pofta de sex

    Nu stiu de la un rand de timp nu ma mai simt bine cu yubitul meu,euam pofta de sex dar yubitul meu nu isi mai da interesu,pt mine preludiu este cel mai important insa la atingerile lui eu nu ma mai excit.El asteapta mereu sa fie el ala excitatu si sa se simta bine,la mine se gandeste mai rar.Nu stiu ce sa fac nu vreau sa renunt la el dar pt mine intr-o relatie sexul conteaza 80% si 20 % comunicarea.astept sfatul vostru

    15
    7

  • valy pe 25 Iul 2012, 15:12
    terapie

    SERVICII PROFESIONALE PENTRU DOAMNE SI DOMNISOARE DE MASAJ SI RELAXARE IN bUCURESTI SI ILFOV!!! -body masaj -tantric masaj -yoni masaj -masaj oriental -masaj antistres -masaj general de relaxare Acesta nu este un serviciu erotic,este o terapie care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor open mind care nu au timp pentru ele,cu probleme de libidou,frigiditate si care isi doresc sa fie atinse cum n-au mai fost niciodata care doresc sa se cunoasca.Este un serviciu profesionist,legal iar pentru discretie garantam!!!Se poate efectua la domiciliul clientei sau la salon,aceste terapii este contraindicat persoanelor cu hepatita,diabet,cardiace,boli si rani deschise ale pielii. TEL.0756417402 e-mail. masajlatine@yahoo.com

    4
    0

  • claudia pe 25 Iul 2012, 14:20
    in 4 ani totu e bine

    Sunt cu iubitul meu de 4 ani ,la noi totul e bine ne iubim foarte mult si facem dragoste si ne simtim bine decateori vrem,altadata si de 3 ori pe zi,zilnic daca s-ar putea ,ne intelegem foarte bine.Vorbim foarte mult,tinem cont de dorintele fiecaruia si totul e bine,suntem foarte fericiti impreuna si trecem peste orice iubindune si daruindune intens unul altuia,

    3
    0

  • Ana pe 6 Iul 2012, 16:53
    Vreau pe altul

    Sunt cu sotul Meu de 7 ani, casatorita de 3 ani, ca si in toate celelalte comentarii nici eu nu Mai vreau sa fac sex cu el, il vreau pe altul, il iubesc dar m-am plictisit, vreau ceva nou.e aiurea cand facem sex trebuie sa-mi imagines ca fac cu altcineva sex ca sa ma excit.m-am gandit sa facem sex si cu altii sau in 3-4. Dar nu stiu ce parera va avea el. Si apoi sa fim tot noi 2,Asa am Schimba ceva si nu ar trebui sa me despartim. Nu stiu ce sa fa

    9
    3

  • alexandra pe 18 Apr 2012, 09:22
    nu am pofta de sex

    sunt cu sotu lmeu de 5 ani si eu am o problema iliubesc dar nu suport sa puna mana pe mine.cat despre sex ce sa mai zic nu ampofta deloc...facemsex cam o data maxim de 2 ori pe luna...ceea ce la warsta mea nu e normal eu am23 de ani.spuneti-mi ce sa fac?

    33
    8

  • amanda pe 28 Ian 2012, 04:01
    filme porno vizionate de sot

    Acelasi lucru mi se intimpla si mie , sotul meu se uita la filme porno de a innebunit , am ajuns in pragul depresiei din cauza asta . Nu il mai suport nici sa ma atinga , m-am saturat de un mos libidinos .

    13
    5

  • mira pe 27 Ian 2012, 17:24
    sex

    draga nelu tine de sotia ta ,si nu te mai gandi la prosti

    2
    1

  • mitisoara blinda pe 16 Ian 2012, 00:46
    e un nemernic sotul meu

    buna,am si eu o problema sunt cu sotul meu de 12ani impreuna,in care 7casatoriti,de la inceput pot zice ca totul a fost minunat faceam dragoste cu el de 2-3ori pe zi,intre care am decurs la 1data pe zi timp de ceva ani.Dupa 3ani de casatorie sotul meu a plecat la Spania,venea acasa odata la 8-9luni kind se rentorcea 1luna eram ca la fabrica lukra aspra mea nonstop apoi scadea apetitul 1data la citeva zile,in 3ani mi-am vazut sotul cel mult jumate de an adunindule.Nu mai rezistam si am zis sa vina acasa,asta si a facut,De la inceput era totul bine,sex in fiecare zi si de nenuarate ori.Sin final ce?Are in jur la 5luni de cind e acasa,ne certam si nu mai facem dragoste de 1luna,imi zice ca nu ma doreste ca am pus pe mine ceva kg in plus.Eu cred ca nui asta motivul ci el nu mai poate face deja ceva si ma invinuieste pe mine!Incercam si apoi nu se mai primeste nimik pina la urma,incerc sa discut cu el,unde primesc raspuns ca eu port vina ca m-am ingrasat.lume ce poate fi asta?

    9
    1

  • nelu pe 12 Dec 2011, 13:36
    buna

    vreau sex si sotiia nu prea vrea ce se intinpla si daca vrea cineva sa ma ajute chear si cu sex

    9
    10

  • Ady pe 11 Dec 2011, 19:27
    se poate si mai rau........

    Prietena mea lucreaza la 70km de mine...ne vedem 3-4zile pe saptamana si 3-4 zile nu....locuim impreuna dar daca ne-am vedea in fiecare zi de mult as fi despartit de ea...si suntem doar de 10 luni impreuna si doar de 4 luni stam impreuna....arata bine ii super de treaba sa nu are deloc habar cum sa faca un barbat sa se simta bine..ma iubeste mult si eu la fel pe ea..de multe ori plangea cand ii ziceam ca nu mai rezist sa stau cu ea pt ca nu ne potrivim deloc in pat, ea ii genu mai incet, eu mai repede si mai pervers....dar tot ea vrea sa o facem de 10 ori pe zi si sincer sunt zile cand nu vreau deloc sa fac ceva cu ea...arata bine dar nu ma satisface deloc...am inceput sa fac sex cu ea de cate ori vrea ea doar ca sa nu isi dea seama ca nu ma mai atrage deloc in pat pentru ca nu avem aceleasi dorinte legate de sex...nu stiu ce sa mai fac nu vreau so las ca sa nu sufere dar nici nu mai pot sta cu ea...am ajuns sa fac sex cu ea ca un robot am si uitat cum este sa te simti bine cand faci sex...cand incepem ma gandesc deja oare cat dureaza si de ce nu pot sami dau drumu mai repede ca sa scap....si tocamai pentru ca ma gandesc asa poate nu ma credeti da so ajuns la noi o partida de sex undeva intre 40-60min...nu ar fi rau asta daca ash simti si eu placere da de multe ori daca facem de 2-3 ori pe zi ma doare p...a de la atata frecare fara nici o satisfactie...nu stiu care este problema eu sunt de vina ... sau ea.... nu mai rezist mult asa vreau sa ma simt bine cu ea dar nu stiu de ce nu pot si care este problema....am doar 24 de ani nu ii deloc problema varstra....ma gandesc de multe ori so insel dar stiu daca fac asta dau de alta care ma satisface mai mult si atunci o so parasesc...si nu vreau asta pentru ca o iubesc...de multe ori vreau sa fac sex cu ea dar cand ma gandesc cum decurge totul mai bine ma las pagubash...ash vrea ur si simplu sa o facem fara sa ma mai gandesc `doamne sper sami dau drumu repede` nu ii usor sa faci ceva cu cineva daca acel cineva nu stie sa te incalzeasca cum trebuie ca sa poti pur si simplu sa nu te mai gandesti la ce urmeaza...sa traiesti pur si simplu momentul...incet incet inebunesc si ajung sa o fac cu oricare alta doar ca sa ma simt bine....multumesc ca ati citit si sper sa ma ajutati cu un rsp. .:(0_o):.

    7
    3

  • maria pe 30 Nov 2011, 19:12
    lipsa sexului

    suntem impreuna de 7 ani, in primele luni eram pregatita pentru o partida de sex in orice moment...normal ca eu eram cea care dadea startul ptr ca el era prea timid si nu prea indraznea.dupa cateva luni am inceput sa ma plictisesc , sa nu mai am chef de el....in momentu de fata nu mai suport nici sa ma atinga mai ales ca habar n-are s-o faca,e groaznic...au fost momente in care i-am spus pur si simplu sa se duca la alta si sa ma lase in pace dar insista in faptul ca ma iubeste enorm si nu poate percepe ideea sa fie cu alta( un barbat care nu vrea sa-si insele sotia-va vine sa credeti???) nu facem sexcu lunile si eu am zile cand i-mi vine sa ma catar pe pereti de hot ce sunt dar cand se apropie el de mine i-mi trece pe moment, parca as fi de gheata...cand ma gandesc la alti barbati as fi in stare sa o fac si pe strada atat sunt de dorita dar cu el nu pot, pur si simplu nu pot...de ce??? i-am explicat ca nu-l mai doresc,ca nu mai simt absolut nimic fata de el dar nu vrea sa renunte la mine sub nici o forma,si mai avem si un copil impreuna...ce sa fac? sunt disperata,si am nevoie disperata de sex dar nu vreau sa-l ranesc mai tare decat o fac in momentul asta si mi-e frica sa nu faca un gest disperat...ce sa fac? sa-l insel doar pentru a ma satisface? si sa continui cu viata asta chinuita?...dati-mi un sfat...va roooooog!!!!!!!!!!!!!

    15
    0

  • sim pe 24 Nov 2011, 11:48
    si eu l-am prins uitandu-se pe canale de filme porno

    buna. ne cunoastem de 3 ani, la inceputul relatiei era totul normal, sex de 2-3 ori pe zi, insa de vro 2 ani, numai are chef de sex, l-am prins ca facea laba uitandu-se la filme porno langa mine iar alta data cand se uita intr-o revista, at am avut diverse discutii legat de cele intamplate, am trecut peste at, dar faptul ca eu am chef sa facem dragoste si pa el nu il intereseaza ,prefera sa se uite la tv, ma enerveaza si i-am zis multe chesti care sa il scoata din sarite sa isi de-a seama ca este foarte importanta partea sexuala , pe altcineva sigur nu are, poate se satisface facand laba in lipsa mea, intr-o zi cand ne-am certat i-am zis mai in gluma mai in serios ca o sa il insel daca mai continua sa se porte asa rece cu mine. Cu toate ca il iubesc, nu am mai suportat indiferenta lui si l-am insealat cu un fost prieten, care ma considera foarte sexi si ma vrea in asternutul lui mai mereu ,eu nu imi doresc sa fiu cu fostul prieten si il refuz de fiecare data ... iar pe de alta parte nu stiu cat sa mai rezist langa el si cum sa rezolv problema .......... din nou am ajuns la discuti in contradictoriu despre sex si la nevi i-am zis ca e un prost si ca l-am inselat, a ramas mut de uimire , era in stare sa imi traga o palma , trecand peste toate acestea suntem tot cu el , tot fara pofta de dragoste , sex si nu stiu ce sa fac, i-am zis sa se duca la doctor, dar eu cred ca totul vine de la psihic . Ce ma sfatuiti ?? ?

    12
    3

  • crina pe 17 Oct 2011, 16:12
    fara sex

    buna.am 31 de ani si de cand mia murit amantul,nu mai fac sex cu sotu meu,o data la cateva luni fac cu a meu,numi mai place,nu stiu,el imi cere eu nu vreau.avem si un copil ,stau cu el toata ziua ,si sunt obosita seara ca sa mai fac cu sotu.eu vreau sex repede ,fara a ne mai satisface ca sa scap mai rapid ,dar el nu,el vrea tot tacamul,si uite asa sa dus trei luni de zile ,de cand nu facem,el ma roaga f mult ,eu nu.zice ca merge la alta ,sa mearga ca si eu lam inselat trei ani,

    14
    6

  • Silvia pe 11 Iun 2011, 20:45
    hmmm

    Dar nu zice nici un stiudiu ca poate nu ai chef sa faci sex pentru ca NU TE PREOCUPA asa de tare chestiunea asta...? Eu prefer sa ies in oras sa petrec pana dimineata,sa merg la un concert,sa savurez ceva special,sa beau o bere rece,sa plec pe munte intr-o drumetie. E de-a dreptul enervant sa se catalogheze totul drept o boala. E bun si sexul dar cu masura .

    7
    5

  • io pe 8 Mai 2011, 21:07
    buna

    din momentul in care nu mai are kef sa faca dragoste cu tine ,il nemultumeste ceva ,in cazul meu e aspectul fizic, nu te mai place asa mult ,incearca sa fii mai provocatoare in fata lui,sa punctezi mai mult pe aspectul tau fizic .de multe ori unele fete dupa vreo 2 ani de relatie inceteaza sa sa aranjeze ca in primele luni,sa iasa tot timpul in evidenta ,nu mai au kef sa se makeze ,mai pun kateva kg pe ele ca shaworma e peste tot etc. devin lenese .pe mine unu ma deranjeaza f mult daca prietena mea incepe sa se ingrase

    3
    6

  • olegmarinaa pe 5 Mai 2011, 14:23
    nu am pofta de sex

    sint cu sotul meu de un an si jumate impreuna il iubesc mult si el la fel dar ceva se imtimpla cu mine el ma doreste foarte mult si eu la fel dar problema este k el se termine foarte repede si eu nu. ma straduesc din puteri sa ma termin si eu dar foarte greu ma termin si nustiu carei problema.daca ma poate ajuta cineva cu un sfat il astept cu nerabdare mersi mult

    18
    2

  • a pe 12 Iul 2010, 21:50
    sal

    suntem impreuna de 5 ani.imi iubesc sotul fff mult,ma atrage si ne intelegem ff bine,dar nu stiu ce se intampla;nu mai am chef sa fak sex.mereu incercam pozitii noi si imi place dar dak nu are el initiativa nu am mai face sex cu lunile...ce ar trebui s fak?mie frik sa nu-l pierd.

    20
    0

  • voicu pe 23 Apr 2010, 15:40
    :)

    tanar insurat 29 ani ,aspect fizic placut, ... etc caut amanta (neglijat de sotie) @felicia: ce zici ne intalnim la o cafea ?

    3
    5

  • felicia pe 19 Apr 2010, 20:39
    care-i vinovatul?

    suntem impreuna de 2 ani si o luna si de 1 an stam impreuna.la inceput faceam dragoste de 4-5-6 ori pe saptamana.incepand de anul trecut din octombrie prietenul meu nu mai are chef sa facem dragoste la fel de mult ca la inceput iar acum am ajuns sa facem dragoste o data la 3 saptamani.ce sa mai zic ca mai nou abia ma saruta dimineata cand plec la servici si seara cand ma intorc si nu va imaginati ca e sarut cu limba...ci doar asa un scurt pupic!de la o vreme incoace parca ma molipsesc si eu...cand vrea sa facem dragoste eu il refuz...nu trezeste in mine nici un fior, nici o dorinta.nu stiu ce sa mai cred...stiu ca nu are pe nimeni dar atunci care e motivul sau pana la urma cine e de vina?eu sau el?

    2
    6

  • Voicu pe 13 Apr 2010, 14:18
    lipsa de sex

    am si eu o sotie de nici un an si am ajuns ca nu vrea nici in ruptu capului, o tata pe saptamana in cel mai fericit caz, am avut si o luna cel mai mult in care a facut greva, parerea mea e ca eu nu o sa mai rezist mult si o sa calc stramb.

    6
    2

  • mona pe 20 Feb 2010, 20:22
    lipsa de sex

    si eu patesc sa nu am chef sa fac sex cu sotul meu probabil si din cauza oboselii dar si din cauza unor intamplari mai vechi care probabil m-au afectat din punct de vedere psihic. de asemenea o perioada am fost destul de limitati a face sex din cauza ca am stat in aceeasi casa cu bunica mea (cmere diferite) si gandul ca nu suntem sg in casa ....ma inhiba uneori daca nu aproape tot timpul. acum e mai binisor dar tot nu pot spune ca imi doresc sex nebun ci ma las pe mana lui cand are chef si incerc sa ma bucur de ce se intampla (uneori reusesc)

    5
    3

  • floricik pe 23 Ian 2010, 13:13
    pt ranada

    sunt casatorita de jumatate de an.sotul meu se uita la filme porno si eu ma uit la tv,nu ma deranjeaza pt ca in momentul cand s-a saturat de film vine la mine si pune in practica tot ce vede si tot ce stie.dar sa se masturbeze in fata ta si tu sa stai asa linistita?asta nu se poate.vezi ca are el mana pe penis nu sta ...i-al joaca-te cu el fa ceva sa vrea sa fie cu tine....ca dak iesi din camera si il lasi sa faca singur....nu vei mai avea parte de sexx mult timp

    2
    3

  • viviana pe 13 Nov 2009, 23:31
    ...

    pt Sofia si Adytza..am lipsit o perioada.........vreau sa vb cu voi.....ingrid.ingrid2009@yahoo.com

    0
    1

  • adytza pe 11 Nov 2009, 22:35
    Pentru Sofia si Ely

    Sunt casatorita de 4 luni dar avem 9 saptamani de cand nu am mai facut dragoste. Nici macar nu am incercat. Pur si simplu nu are chef. Nu stiu ce sa fac, cum sa ma comport...Vrem un copil cica...Nu stiu ce va fi, cat vom rezista asa. Il iubesc enorm dar totusi nu sunt fericita. Paradox??

    0
    3

  • olga1987 pe 5 Nov 2009, 20:02
    PENTRU MARIANA

    Pacat ca nu ai citit acolo mai sus, acele probleme care te caracterizeaza pe tine.Problema ta este cred un ff simpla dezechilibru hormonal.Nu cred ca an trecutul tau exista evanimente nefericite care sa ati afecteze viata sexuala .Dar tu sti mai bine .

    0
    1

  • mariana pe 2 Nov 2009, 18:13
    sex

    buna sunt mariana si am si eu o problema pana acu 2 ani faceam sex aproapr in fiecare zi dar sa intamplat ceva ce nu inteleg .am rarit ritmul la unul pe luna am discutat si da vina pe oboseala pe probleme la serviciu, am atins si subiectul alta relatie dar am ajuns sa ne certam si ma acuzat pe mine pt. lipsa de incredere .nu mai stiu cum sa_l abordez.as vrea un sfat

    2
    0

  • mary pe 22 Oct 2009, 14:25
    nu mai am apetit sexual???

    deci am o mica problema... nu stiu ce se intampla cu mine dar de vreo luna pur si simplu nu mai am chef sa fac dragoste cu prietenu meu,suntem impreuna de 4 luni si simpt ca am facut dragoste cu el de o viata si nu ma mai atrage sexul, el e foarte bland si finut dar degeaba,sunt un pic ingrijorata, il iubesc si nu vreau sa ajung sa ma prefac tot timpul. ce sfat imi dati? va multumesc

    4
    0

  • octavia pe 18 Oct 2009, 16:51
    sex

    am o problema care imi da de gandit. sunt insarcinata si sotul meu nu mai vrea sa facem sex de 3 luni. nu-mi da explicatii de ce .voi ce parere aveti, poate rezista sau are pe cineva?

    0
    2

  • Sofia pe 17 Oct 2009, 15:58
    Ptr Viviana

    Nu vreau sa-mi fac public adresa, nu stiu cum sa procedez sa aflii doar tu!

    2
    1

  • Mari pe 17 Oct 2009, 10:51
    Pentru Sofia si ely

    Dragele mele! Nu va lasati pacalite, sotii vostri nu se vor schimba niciodata! Am trecut prin aceeasi situatie, am neglijat acest aspect al vietii intime din pudoare si dintr-o lipsa de respect penru sufletul meu..credeam ca odata cu trecerea anilor sotul meu va fi mai tandru, mai afectuos..nu a fost asa..Au trecut 25 de ani pana sa-mi dau seama ca, de fapt, nu suporta femeile..facea sex cu mine doar din obligatie..isi iubea doar mama... ne-am despartit..

    2
    1

  • viviana pe 16 Oct 2009, 22:34
    pentru Sofia

    Sofia..as vrea sa vb cu tine,,,lasa-mi te rog o adresa de mail

    1
    0

  • ely pe 16 Oct 2009, 15:03
    aceesi problema k si Sofia

    am aceeasi problema k si Sofia!am crezut k problema mea e o raritate.dar vad k nu e asa!aceleasi expliktii k si Sofia le am si eu d la iubitul meu si vi se poate pare o nebunie,dar de un an de zile tot incerc sa gasesc o solutie,dar degeaba!imi iubesc iubitul si avem o relatie superba singura problema fiind sexul!avem doar 24 de ani si de cele mai multe ori facem dragoste doar o data p luna!intotdeauna se scriu site-uri doar despre problemele sexuale ale femeilor de park numai ele ar fi de vina,dar barbatii...?cineva imi poate da un sfat?

    1
    0

  • eu pe 16 Oct 2009, 11:14
    lipsa apetitului sexual

    si eu am perioade cind nu am chef sa fac(din ce in ce mai des)as zice ca ma incadrez la titlu"evenimente din trecut....cind de multe ori faceam dragoste numai ca sa mearga relatia mai departe fara sa imi doresc si eu "partida" respectiva...el fiind un tip cu un comportament mai aparte fatza de femeie si ne certam foarte rau(el se manifesta groaznic la certuri,spart de obiecte din casa si etc)a doua zi sau chiar seara vroia sa facem dragoste ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic(pe mine ma dispera asa ceva)spunea ca pe el il relaxeaza dar ce se intimpla cu mine care nu as mai fi vrut sa facem dragoste dupa asta mult timp si nici sa imi stea in cale pina asa zisa suparare trecea(daca pot spune ca trecea ca se pare ca in timp imi afecteaza apetitu sexual).el vedea ca nu am chef de dragoste dupa toate astea si mai incerca cu alte variante cum ar fi un cadou sau ceva de genu(parca nici astea nu faceau fatza)de vorbit ii vorbesc mereu ca asa ceva o sa ne duca relatia la ruina mai devreme sau mai tirziu...cred ca ma mint singura sperind ca intr-o zi o sa renunte la asa ceva si se va gindi si el ca o femeie pt o viatza sexuala buna trebuie sa tina cont de multe chesti....va doresc tuturor o viatza amoroasa perfecta...va pup

    3
    0

  • ramada pe 15 Oct 2009, 20:20
    l/am prins uitandu/se pe canale de filme porno

    :))sincer imi vine sa rad cand imi aduc aminte!nu mi se pare ceva iesit din comun sa te uiti la filme porno,dar sincer cand ai o femeie langa tine,sa te masturbezi cu ea in pat mi se pare cea mai mare tampenie...l/am prins de nenumarate ori si de fiecare data imi zice ca simte nevoia sa faca treaba asta.habar nu am ce sa mai fac...am incercat tot ce imi sta in putinta sa iasa bine,dar...nimic.

    4
    2

  • hy pe 15 Oct 2009, 17:32
    re

    nu te-ai gandit ca poate are pe altcineva si de aia nu mai are chef sa fac sex cu tine?

    1
    3

  • Sofia pe 15 Oct 2009, 14:42
    mai mult sex

    La mine se petrec invers lucrurile, eu vreau si el nu, nu stiu ce se intampla, avem discutii f. des pe aceasta tema si probabil o sa ajungem la despartire, ptr ca sunt o femeie activa sexual si vreau sa fac dragoste, am nevoie de dreagoste, invoca diferite motive, e obosit, il doare spatele.....nu are pe altcineva, el nu mi da un raspuns si nu mai stiu cum sa l abordez...

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod