Mimezi orgasmul? Îţi pui relaţia în pericol. Află de ce!

Femeile care obişnuiesc să se prefacă şi să îşi mintă partenerii în timpul actului sexual pot pune în pericol legătura de dragoste şi pot provoca despărţirea. Sinceritatea în relaţie

Couple having sex. Beautiful young loving couple having sex

Femeile care obişnuiesc să se prefacă şi să îşi mintă partenerii în timpul actului sexual pot pune în pericol legătura de dragoste şi pot provoca despărţirea. Sinceritatea în relaţie este foarte importantă, chiar şi atunci când vine vorba de sex, susţine terapeutul Talia Baurer.

Într-o emisiune difuzată de Huffington Post, terapeutul pe probleme de sex Talia Baurer a explicat de ce femeile greşesc atunci când mimează orgasmul. "Nu contează că minciuna este născută din bune intenţii, pentru că femeile nu vor să le jignească sentimentele şi mândria celor pe care îi iubesc. Când femeia se preface că are orgasm îi comunică foarte clar bărbatului că ceea ce face este corect. Dar dacă actul sexual nu îi oferă plăcerea dorită şi speră să i se întâmple acest lucru, atunci femeia nu procedează în mod cinstit nici faţă de ea, nici faţă de partener“, declară specialista citată de adevarul.ro.

Baurer atrage atenţia că o astfel de minciună poate duce la distrugerea unei relaţii şi cu cât prefăcătoria durează mai mult timp, cu atât îi va fi femeii mai dificil să spună adevărul. Iar minciunile nu fac altceva decât să distrugă relaţia şi să provoace frustrări. Sinceritatea femeilor în ceea ce priveşte viaţa sexuală este importantă pentru dezvoltarea relaţiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod