Mihaela Rădulescu recomandă vibratorul. Tu îl foloseşti?

Pentru multe femei, actul sexual în sine nu e suficient pentru a ajunge la orgasm. Astfel că orice ajutor este binevenit. Vibratorul îţi poate face viaţa sexuală mai plăcută, indiferent dacă

Pentru multe femei, actul sexual în sine nu e suficient pentru a ajunge la orgasm. Astfel că orice ajutor este binevenit. Vibratorul îţi poate face viaţa sexuală mai plăcută, indiferent dacă ai partener sau nu.

Colorate, cu diverse mărimi, forme şi arome, când vine vorba de vibratoare ai mai multe opţiuni decât atunci când vine vorba de haine. În primul rând, când cumperi un vibrator trebuie să ţii cont de tipul de stimulare pe care vrei să ţi-l ofere: clitoridiană, vaginală, sau ambele. Apoi trebuie să alegi lungimea şi grosimea care ţi se potriveşti şi nu în ultimul rând culoarea.

Vestea cea mai bună este că această jucărie minunată se poate folosi atât atunci când eşti singură, cât şi cu iubitul. Partenerul tău îl poate folosi în timpul preludiului, dar şi în timp ce te penetrează. Discută deschis cu iubitul tău şi experimentează. Sigur nu vei fi dezamăgită.

Printre vedetele care au avut curaj să recunoască şi să recomande folosirea jucăriilor sexuale se numără şi Mihaela Rădulescu. Într-o postare pe blogul personal din ianuarie, vedeta TV în vârstă de 44 de ani îşi sfătuieşte fanele să nu se neglijeze şi să folosească cu încredere vibratoarele, despre care spune că are o întreagă colecţie.

"Ştiu, multe femei nu dau doi bani pe “imagine” şi se concentrează masiv pe frumuseţea interioară, dar ce ne facem că aia nu se vede cu ochiul liber?! Ce-i aşa rău să-i dai o şansă în plus chiar frumuseţii interioare, îmbrăcând-o feminin, accesorizând-o cu micile detalii care încă îi mai atrag pe barbaţi?…. Ce-i aşa complicat să ai grijă de tine ca de floarea pe care o uzi zilnic? Ce-i drept, ea e înfloritoare doar cu apă, lumină bună şi niscaiva ajustări de frunze moarte şi ea nu te poate învăţa decât despre grijă, căci e la fel de înţepenită ca şi tine, într-un punct fix, unde nici albinele nu par s-o mai găsească :) )))

Ca să nu pară că am luat-o eu razna (ştiţi voi, trăim într-o lume aşa de puritană când vine vorba de discuţii intime….), am să vă dau şi o sugestie din cartea “Prime Time”, scrisă de actriţa Jane Fonda – are acolo un întreg capitol despre masturbarea la femei, dar nu ca o soluţie bolnavă, ci dimpotrivă, ca o alternativă sănătoasă şi matură pentru femeile singure prea mult timp. Dacă v-aş spune că prezintă acolo şi o listă întreagă de tipuri de vibratoare sau soluţii prietenoase, aţi crede că am nişte lecturi dubioase, dar, repet, le povesteşte doamna Jane Fonda, cu decenţă şi perfectă documentare, cu citate din specialişti redutabili şi cu exemple personale care le-ar îngrozi pe fanele care au presupus că doamna Fonda face doar aerobic, în timpul liber", a scris Mihaela pe blogul ei.

Atenţie, însă! Ca în orice alt domeniu, moderaţia este cheia. În unele cazuri, vibratorul poate da "dependenţă", iar femeile care îl folosesc des nu mai pot ajunge la orgasm fără el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod