Menage a trois - realitate sau fantezie?

Afla mai multe despre amorul in trei
Teribil de excitant sau perversiune rafinata? Cu ce se poate identifica sexul in trei? Cu pasiunea, senzatiile tari, fantezia, depasirea limitelor, curiozitatea, dorinta nebuna... iubirea?

Da, poate chiar si iubirea isi face loc intr-o astfel de relatie. Dar in acest moment al "pacatuirii" exista o mare posibilitate sa apara nesiguranta, gelozia, santajul, frustrarea sau remuscarile.

Dar ce este menage-ul a trois? Este o relatie sau un aranjament intre trei persoane (de cele mai multe ori intre un cuplu si o femeie) care intretin relatii sexuale. Este oare acesta un comportament deviant?

Se stie ca una dintre cele mai frecvente fantezii ale barbatilor este o partida de sex cu doua femei, iar unii dintre ei chiar duc la indeplinire, mai mult din curiozitate, acest vis. Menage-ul a trois este o activitate sexuala veche de cand lumea, iar Franta este tara care a promovat-o cel mai mult. Nu e un secret ca este o practica foarte raspandita, care nu tine cont de rasa, culoare politica, varsta sau religie. In America, de exemplu, 14% din populatie a recunoscut ca a facut sex in 3, iar 21% dintre americani au astfel de fantezii.

Din curiozitate? Din intamplare?


Nu cred ca exista cuplu care sa nu apeleze la picanterii sexuale, mai mult sau mai mai putin extravagante si, pentru multe dintre aceste cupluri, cuvantul de ordine este discretia. Nu si in cazul Crinei si al lui Andrei, pentru care sexul in trei nu mai este de mult un tabu. Totul a inceput cand ea a vrut sa ii faca "un cadou" cu ocazia implinirii a doi ani de la casatorie: "Aveam o prietena care era bisexuala si stiu ca era foarte deschisa la noi experiente. Discutasem cu el cu mult timp inainte  despre posibilitatea unei astfel de partide de sex si totul a decurs foarte bine. A existat si un preludiu, in care ne-am mangaiat, sarutat, iar apoi am ajuns in pat. Exista cateva reguli atunci cand facem sex in trei, iar una dintre ele este sa fiu eu singura care sa il simt 'inauntru', singura care este penetrata. Este extrem de excitant menage-ul a trois, iar gelozia nu si-a facut niciodata loc in relatia noastra. Practicam acest gen de sex, pe langa swinging, de aproximativ sase ani si totul e perfect. Cuplul nostru este mai solid ca niciodata", spune, foarte sigura pe ea, Crina.

In cazul lor, simpla curiozitate de la inceput s-a transformat in ceva normal, obisnuit, iar singurul ingredient pe care il schimba este cea de-a treia persoana: "uneori se intampla sa fie si un barbat, dar de obicei este o femeie, alta de fiecare data, pentru ca ne place diversitatea. Nu ne ascundem deloc, ne place sa facem sex in trei, iar acest lucru nu ne afecteaza in mod negativ relatia. Ador zambetul lui atunci cand facem sex in trei si de fiecare data i se pare foarte flatant ca o alta femeie il vrea", continua Crina.

Pentru multe femei bisexuale, a face sex cu un barbat este ca si cum ar lua cina, iar cina se serveste in fiecare seara, nu-i asa? Iar a face sex cu o femeie este ca si cum ar manca desert, o prajitura pe care nu e obligatoriu sa o guste in fiecare seara, dar pe care si-o doresc foarte mult. Aceasta teorie mi-a expus-o Mari, "o tipa careia ii face placere sa ia cina aproape in fiecare seara si sa serveasca un desert din cand in cand", asta pentru ca nu ii place sa se intituleze bisexuala.
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalin pe 1 Sep 2015, 19:47
    menage a trois

    Sunt dispus si disponibil , daca cineva doreste ma poate contacta. Id meu: catalin_100popescu@yahoo.com

    0
    0

  • Eli pe 10 Apr 2014, 15:00
    Suntem un cuplu si cautam o bisexuala

    Suntem un cuplu si cautam o bisexuala.Bucuresti.Curata,igiena maxima,chiar si casatorita.id lisa.lisa320 [y@hoo]

    1
    0

  • Alex pe 8 Dec 2013, 18:18
    As fii interesat de Menage a trois

    Id-ul meu de yahoo e: alexandrustoian88. Va astept cu drag.

    1
    0

  • bogdy pe 29 Nov 2013, 20:31
    Caut o fata pt menage a trois!

    Buna suntem un cuplu in cautare de ceva nou! In experienta asta suntem virgini si eu si ea... pt mai multe detalii cautati-ma pe id-ul : bodo.1984 .V-am pupat si v-am lasat! :* ( tg-jiu )

    2
    0

  • dan pe 16 Iul 2013, 06:34
    manaje a trois

    eu as incerca, mi-ar place sa o vad pe partenera rasfatata de inca un tip. Am discutat cu ea si a spus ca ii e frica de eventualele discutii ce pot aparea, spune ca ii e deajuns cu mine.

    4
    0

  • andra pe 15 Dec 2012, 19:28
    eu sunt PENTRU

    IN CLIPA CAND INCA EXISTA PRIETENIE SI MIERE CU LAPTE INTELEG CA FETELE NU SUPORTA SA ISI VADA IUBITUL ATINS DE VREO ALTA FATA..DAR..DAR ...DAR ... eu sunt casatorita de azi maine 10 ani si de cativa ani (2) ma tot gandesc ca vreau asa ceva,EU,...sunt o femeie de succes cu o cariera in plina ascensiune si stiu ce vreau si fetelor va spun sincer ca o sa va schimbati idee in timp, Eu imi doresc enorm sa il vad cum ii sunt facute poftele de o alta,numai gandul ma aduce intr-o stare de excitare...dar intr-o relatie daca exista comunicare totul are o rezolvare ...si culmea este ca el este putin panicat pe aceasta tema ,de aceea abordez situatia incet incet si il ajut sa se obisnuiasca cu ideea,iar cand v-a fi pregatit eu voi fi acolo. VOI sunteti inca fetite nu stiti ce inseamna sexul adevarat, senzatiile de euforie fara alcool la bord sau altele... eu sunt PENTRU...numai cand ma gandesc la ideea ca voi fi si eu acolo cu o tipa care sa arate cel putin ca mine sau si mai buna ,ma apuca tremuratul,si el sa fie rasfatat de doua...pfuuuu...sa il vad il culmea extazului v-a fi de vis pt mine...fiecare cu conceptiile lor, nu suntem precum animalele dar este un instinct primar si daca se poate avea suntem facuti genetic sa si obtinem ce vrem,daca se poate realiza si imi v-a fi bine cum sa spun nu? de ce sa fie scarbos? ceva mai euforic nu exista, sexul leaga si dezleaga cuplurile si casele,dar cand este solid si relatia se solidifica si mai tare dar multi sunt pesimisti si pun raul in fata, ai grija ce iti doresti si ce nu, oricum este tot se intampla...:D

    3
    0

  • mihaela pe 9 Ian 2011, 15:38
    Menage a trois - realitate sau fantezie

    e super daca as gasi ofemeie sincera as putea chiar sa am o relatie de durata in 3.dar cum sinceritatea e pe cale de disparitie mai bine stau cuminte cu toate ca nu se compara sexul ic cuplu cu sexul in 3 absolut de loc.e in totaliate divers.si nu neplacut.

    2
    0

  • danna pe 23 Nov 2010, 00:55
    sal

    Nu am nimik impotriva celor care il practica..ii admir pt curaj eu una nu as putea...si nu pt ca sunt incuiata dar...is mai posesiva din fire si n as suporta.va pup

    1
    1

  • Calinia pe 15 Nov 2010, 14:58
    in trei

    poate fi interesant, daca stii sa manageriezi situatia, pentru mine a fost o nereusita, tipa, desi s-a implicat, din cauza unei lubrefieri precare nu a mai vrut o repetare... sunt in cautarea unui cuplu, care sa-si doreasca a 3-a persoana, nu cred sa gasesc f repede, reticenta la romani e proverbiala

    6
    1

  • creatza09 pe 15 Oct 2010, 03:21
    hyyy

    Sa va cer sfatul :-"..... Mi sa propus si mie chestia asta,e incitanta ma tenteaza intr'adevar... Dar nu il pot vedea penetrand'o pe cealalta in fata ochiilor... Nu e vb de obsesie nici de obiceiuri de pe vremea lu' bunica si nici despre teama de a pierde pers... Pur si simplu nu poti,efectiv ajungi in situatia data si ai remuscari si iti trec prin minte o grozavie de stari.. Incepand de la euforie ajungand intr'un final la furie... Deci... Pro si Contra... Somebodyy????? Kiss4 all

    2
    0

  • Kristine pe 8 Oct 2010, 00:21
    MeNaJe A tRoIs

    Niciodata... nici prin gind nu mia trecut asa ceva, ce e al meu, e al meu nul impart cu nimeni

    0
    2

  • adyna pe 17 Sep 2010, 01:38
    iubi al meu ar zice da,cred!!!

    eu sunt de parere ca e mult mai misto in 4 ,a zis bine gagik de mai sus.pup

    1
    0

  • me pe 10 Sep 2010, 15:21
    nu merita --- il pierdeti sigur!!!

    distruge orice relatie, nu merita incercat, mai bine refuzati din start si ideea, pt ca odata incoltita, nu va veti opri pana o puneti in practica si va veti distruge relatia. e o certitudine..pt o femeie heterosexuala e o experienta traumatizanta...

    0
    1

  • Eu. pe 9 Sep 2010, 00:29
    menaje a trois

    pentru femei, e ceva greu sa spui "Da" unui asemenea lucru. Barbatii in proportie de 65%-8-% NU ar refuza:D, cei ce refuza, probabil se gandesc la gelozia, care poate apare, altfel, relatia s-ar dezbina mai mult ca sigur. (apar discutii, certuri...automat, nu in timpul actului sexual:D )

    1
    0

  • ema pe 2 Sep 2010, 16:13
    ...

    nus ce sa zic de 3 ca parca ramane cate unul pe afara. Mie mi-ar place in 4 ;)

    3
    0

  • fgbg pe 2 Sep 2010, 13:10
    nu stiu

    nu stiu ce sa spun. e prea mare invalmaseala.....

    0
    0

  • Miky pe 31 Aug 2010, 16:44
    :-j

    love3112....pe bune acum..ai ramas pe vremea lu mamaia..daca faci sex in 3 tuiubitul tau si o alta fata nu cred ca ai avea de ce sa fii geloasa..daca relatia voastra este solida si tu ai incredere in el nu va pleca cu aia..dar vazand cum gandesti inseamna ca nu ai incredere in tine..te simti mai putin atragatore decat acea fata...dupa parerea mea ar trebui sa mai lasi garda jos si sa nu te mai ambalezi atat...take it easy;)

    1
    0

  • Coco_eva pe 30 Aug 2010, 22:45
    ...

    Eu nu as avea nimic impotriva , ba chiar i-as face prietenului meu un "cadou" de genu` de ce nu ? ar fi ceva nou...interesant...zic...

    3
    0

  • bebe pe 29 Aug 2010, 18:48
    ptr.loonatik2008...

    buna...!de ce crezi ca,a treia persoana trebuie sa fie femeie?N-ai mai fi geloasa daca ar fi barbat,nu?...ce zici?oricum...este o idee deplasata,murdara...

    0
    1

  • beatrice87 pe 28 Aug 2010, 15:37
    :)

    hm, nu sunt de acord ... daca este o relatie cu baza solida, axata pe respect si sentimente de iubire nu va exista niciodata dorinta asta...

    0
    1

  • love3112 pe 27 Aug 2010, 19:07
    Oamenii au ajuns mai rau ca animalele....

    Eu cred ca e foarte scarbos si daca vreuna l-ar atinge pe iubitul meu in fata mea as fi in stare sa o las cheala :D In ziua de azi e normal ca o femeie sa fie wc public(adica sa faca sex cu zeci sau sute de barbati)dar sincer..........sa ne gandim mai bine de ce in ziua de azi sunt atat de multe divorturi si despartiri.......cu siguranta fiecare femeie ar putea sa ii fure inima unui barbat ptr tot restul vietii daca nu s-ar mai purta ca niste femei de moravuri usoare!Daca iubesti pe cineva nu te plictisesti nici de acea persoana nici de a face dragoste cu ea!Cred ca moda asta in 3 e luata de la catei......pe maidan vezi cate un grup de catei!

    0
    1

  • tzup pe 27 Aug 2010, 13:55
    Menaje a trois

    eu si prietenul meu am discutat de ceva timp optiunea asta si suntem foarte interesati, dar nu gasim a 3-a persoana.. unde am mai putea cauta inafara de prieteni? e vreo fata interesata? :)

    3
    0

  • loonatik2008 pe 26 Aug 2010, 20:17
    Menage a trois

    suna interesant in 3,dar nu cred ca as putea face asa ceva,sunt f geloasa.....voi fetelor ce ziceti?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod