Masajul erotic. 7 sfaturi pentru un preludiu reuşit

Nopţile reci de ianuarie pot deveni mai plăcute prin momente de tandreţe, atingeri sau săruturile pasionale. Un masaj senzual vă va încălzi pe amândoi şi poate fi preludiul ideal pentru o noapte de amor.

Masajul erotic va reaprinde flacăra pasiunii în cuplu vă va condimenta relaţia. Şi nu este recomandat exclusiv profesionistelor, cum ai putea crede, ci poate fi practicat de oricine este dornic să înveţe.

Creează o atmosferă romantică şi caldă
Masajul erotic implică nuditate, astfel că temperatura camerei trebuie să fie puţin mai ridicată. De asemenea, asigură-te că uleiul pentru masaj este călduţ, pentru a evita eventuale neplăceri. Nici cearşafurile din mătase, muzica relaxantă şi lumânările cu arome afrodiziace (cum ar fi lavanda) nu trebuie să lipsească.

Alege uleiuri cu efect afrodiziac
Alege un ulei esenţial cu efect afrodiziac şi, înainte de a începe masajul, unge-ţi mâinile cu acesta. Freacă palmele pentru a se încălzi şi pentru ca uleiul să pătrundă în piele. Astfel, atingerile vor fi mai plăcute şi palmele vor aluneca mai uşor pe piele. În plus, acest truc va face ca masajul să dureze mai mult, iar mâinile să-ţi obosească mai greu.

Tehnica
Poţi folosi numeroase tehnici în masajul erotic. Începe cu mişcări delicate şi explorează cu palmele tot corpul iubitului. Treci la palmele iubitului tău. Masează-le uşor şi continuă cu braţele şi umerii. De la umeri, continuă cu masarea omoplaţilor şi a spatelui, până când ajungi deasupra posteriorului. Nu pune presiune direct pe coloana vertebrală. Masează, mai degrabă, muşchii şi pielea din jur. Foloseşte mişcări circulare, care să înceapă în centru şi să radieze în exterior. Următoarea etapă este masarea muşchilor fesieri. Posteriorul partenerului trebuie masat tot cu mişcări circulare, care să înceapă de la noadă (partea terminală a coloanei vertebrale), către exterior. Mişcările de jos în sus de-a lungul fesierilor sunt şi ele binevenite. Apoi, continuă cu masarea coapselor, a gambelor şi a tălpilor. Nu ignora nici degetele de la picioare.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod