Mai bine somn decât sex sau sex ca "şpagă"?

Un studiu realizat de site-ul iVillage la care au participat femei căsătorite, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, arată că acestea preferă somnul în locul unei partide de sex. Din cele

Un studiu realizat de site-ul iVillage la care au participat femei căsătorite, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, arată că acestea preferă somnul în locul unei partide de sex. Din cele 2.000 de participante la cercetare, 63% ar alege somnul, un film sau o carte bună în locul unei partide de sex... cu partenerul, desigur.

Motivul? De fapt, sunt mai multe: oboseala, apariţia copiilor şi chiar plictiseala. Aceste "preferinţe" aparţin femeilor din America.

Britanicele, în schimb, sunt mai "inventive", "puse pe şmecherii "- 1/3 din cele 3.500 de participante la un studiu folosesc sexul ca "şpagă" dată partenerului. Cum adică? Păi fac sex cu el pentru a-l convinge să facă treburi în casă sau să le cumpere un cadou. Interesantă metodă de a-şi mitui partenerul, nu-i aşa? Oricum, britanicele par să se mulţumească, nu-i aşa, cu puţin, chiar foarte puţin, dacă este să facem comparaţii cu alte femei (nu dăm nume :)).

Totuşi, există şi o veste bună în ceea ce le priveşte pe britanice: 61% dintre ele spun că fac dragoste, pur şi simplu, pentru că le place, multe declarând chiar că îşi doresc mai mult sex. Un motiv în plus să facă mai multă mizerie prin casă  :))))).  Sau poate bat un apropo referitor la ceasul pe care l-au văzut în vitrina unui magazin de cadouri. :)))))))

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod