Libido scăzut? 6 metode ca să ai mai mult chef de sex diseară

Apetitul sexual fluctuează de-a lungul anilor. Dacă te afli într-o perioadă mai proastă, în care au trecut zile sau săptămâni de când nu te-ai mai bucurat de o partidă de amor, este timpul să iei măsuri. Iată câteva sfaturi simple care îţi vor creşte dorinţa sexuală şi te vor ajuta să ai parte de o noapte fierbinte.

Flirtează!
Înainte de a intra în dormitor, încinge atmosfera flirtând cu partenerul. Flirtul poate include complimente, atingeri, săruturi, mişcări senzuale şi multe zâmbete. Foloseşte toate aceste tehnici, sau cât mai multe, pentru a nu exista dubii asupra intenţiilor tale.

Sărută-l!
Dorinţa întârzie să apară? Nu te grăbi şi răsfaţă-te cu un sărut lung şi senzual. Joacă-te cu buzele lui, iar cheful de sex nu va întârzia să apară. Începe cu săruturi delicate şi permite-le buzelor să se alinte preţ de câteva secunde, până când vă veţi dori mai mult. Nu lăsa niciun colţ al buzelor iubitului neexplorat. Apoi, încet, lasă-ţi limba să pătrundă în gura partenerului şi iniţiază jocuri în care să vă atingeţi limbile.

Consumă alimente afrodiziace
Asigură-te că cina conţine alimente uşoare şi cu efect afrodiziac. Secretul este să le consumi direct de pe trupul gol al iubitului tău. Ciocolata neagră, căpşunile, frişca, mierea, bananele, strugurii, stridiile sunt doar câteva dintre alimentele care merită consumate în dormitor.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mommy pe 21 Mar 2015, 16:07
    libidou who cares?!

    Porcarii mondene de imbecili...de asta ne arde noua...cand iti vine bine...

    0
    0

  • Ned pe 21 Mar 2015, 14:30
    Eu am libidou foarte crescut

    Eu n-am partener/a dar am libidoul al naibii de crescut , ma trezesc in fiecare dimineata in 3 picioare si ma stanjeneste enorm......

    0
    0

  • edina pe 20 Mar 2015, 22:13
    Libidou scazut?

    cine nu are partener?

    2
    1

  • moromete pe 20 Mar 2015, 17:35
    Raspuns

    Corect NISTORE ... ai sesizat esenta .Pe la 1800 in America pentru fiecare cap de indian mort se platea o recompensa ,acum in Romania sunt "indienii" recompensati de stat .

    1
    1

  • emil pe 20 Mar 2015, 17:18
    sfat

    Simplu: schimba partenerul!

    2
    3

  • Ned pe 20 Mar 2015, 13:50
    Sfat pentru 'limbidou' crescut

    Tot aud peste tot de probleme sexuale de tot felul , eu va dau un sfat doamnelor ca sa nu va mai vaitati atata de performantele dezastruase ale partenerilor; MARITATIVA DREQ CU BARBATI DIN CLASA MUNCITOARE SI O SA VA ARATE AIA CE INSEAMNA LIBIDOU SI SATISFACTIE CRESCUTA LA CAPITOLUL SEX.

    3
    2

  • Nistor Marian pe 20 Mar 2015, 11:30
    Libido scăzut? 6 metode ca să ai mai mult chef de sex diseară

    Este un articol adresat tiganilor (asistati social) de a se inmulti iresponsabil (fara numar), pe banii nostril... Nimeni nu ne intraba daca suntem dornici de a cotiza prin taxe si impozite sume importante,de bani ptr. ca aceste gunoaie doar sa procreeze! Ne-au facut de ras in toata lumea, iar in tara cer ajutoare, toti avand alergie la munca si inclinate ereditara spre furt, talharie, crima,violenta, cersetorie etc. Cei care au indoieli, le doresc sa aiba vecini tigani ptr. a se convinge de autenticitatea celor afirmate.

    14
    0

  • Gabi pe 20 Mar 2015, 08:41
    Doar libidoul e scazut?

    De ce ar trebui ca lumea sa aiba libidoul ridicat la orice ora din zi si din noapte? Zau asa, ca sa ai chef de amor ar trebui sa n-ai grija zilei de maine, sa ai un salariu decent, sa ai liniste in casa, sa ai copiii sanatosi, sa ai parintii sanatosi, sa nu tebuiasca sa te gandesti cum sa pui paine pe masa si cum sa lungesti zeama, sa nu te uiti in fiecare seara si dimineata la stirile care te naucesc cu violuri si dezastre si crime, etc, etc, etc. De ce ar trebui toti sa fie masini de facut sex? Sexul e una, dragostea-i alta, si chiar si intre oameni care se iubesc sincer exista perioade de acalmie, de adunare a gandurilor si a puterilor. Ce-i asta, o campanie ascunsa de promovare a anticonceptionalelor?

    21
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod