Labioplastia, o operaţie tabu pentru o viaţă sexuală fericită

Societatea actuală promovează valori estetice greu de atins, iar femeile sunt, în general, foarte uşor impresionate de modelele pe care le observă în reviste. Un aspect fizic că în reviste poate fi atins doar cu ajutorul operaţiilor estetice. Din acest motiv, atât reprezentanţele sexului frumos, cât şi bărbaţii au început să îşi dorească fie sâni mai mari, fie un abdomen mai bine definit, fie un nas mai mic. Pentru că de cele mai multe ori operaţiile se fac pentru a impresiona persoanele de sex opus, a devenit din ce în ce mai accesat şi subiectul aspectului zonelor intime.

„Labioplastia nu oferă satisfacţie doar din punct de vedere estetic, ci şi psihic. De cele mai multe ori, labiile mici sunt prea mari şi devin vizibile spre exemplu atunci când persoana poartă un costum de baie sau un pantalon strâmt. În alte situaţii, labia mare poate avea un aspect căzut, flasc. Ambele situaţii pot crea complexe de inferioritate în intimitate şi nu numai, iar o astfel de operaţie funcţionează ca o întinerire a aspectului zonei intime”, menţionează chirurgul estetician Dr. Calin Doboş. 

Ce trebuie să ştii despre labioplastie

Labioplastia este o operaţie estetică de îmbunătăţire a aspectului labiilor fără a afecta funcţia acestora. Procedura chirurgicală este utilizată pentru simetrizarea, reducerea sau armonizarea regiunii labiale astfel încât să se ajungă la un aspect considerat „normal”. Labioplastia nu afectează în niciun fel desfăşurarea normală a actului sexual sau o viitoare sarcina.

Operaţia chirurgicală este recomandată femeilor care sunt deranjate de mărimea excesivă a labiilor mici, mai ales în cazul în care acestea sunt vizibile printr-o lenjerie mai strâmtă. Există cazuri în care mărimea labiilor afectează desfăşurarea actului sexual sau modul în care se realizează toaleta locală. Procedură este indicată după ce s-a încheiat procesul de creştere şi maturizare a organelor sexuale, la încheierea pubertăţii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Terristu' pe 14 Mar 2015, 12:29
    Ati uitat

    sa puneti "P" la inceputul articolului - "P" de la Publicitate, of course. Dragi femei, nu mai ascultati bazaconile vandute de revistele "feministe", sunteti frumoase asa cum v-a lasat natura, si mari, si mici, si crete, si plate. Daca barbatul va iubeste, o sa va iubeasca cu totul, neconditionat (si barbatii sunt mult mai putin atenti la detalii decat ati crede). Daca barbatul nu va iubeste, de ce v-ati baga sub cutit ca sa-l impresionati?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod